Piaci átjáró

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Roger

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 14.
383
145
LV karakter
Roger G Blackwood
Szevasztok!

Az lenne az ötletem ,hogy mint tudjuk a piacnál van egy földes átjáró ahol a kocsik többsége akár kis-nagy sebességgel megközelítve is megtörnek a kocsik elemei, vagy kinyílnak az ajtók. Sokak számára ez sokszor fusztráló lehet
szerintem
.

v1WsXAd_-_Imgur.png
2_-_NxjkxcH.png

Az ötletem az lenne ,hogy valami féle mappolással meg kéne azt a részt valahogy oldani, nem vagyok a mappolás terén otthon, de szerintem megvalósítható lenne valamilyen módon.

Utoljára szerkesztve:

voiceofaveteran

Feelin' like it's seventh grade
2020. 04. 08.
327
595
V4 karakter
Dimitry Degtyarev
LV karakter
Dimitry Degtyarev
Szeva, megtörtént már 1-2x, hogy megtörtem ott az 560 SEC ajtajait, meg Paki Ferkájának lambójának is mindkét ajtaját, pedig utóbbi esetben csak 26-al mentem rá az emelkedőre, tehát jó lenne, ha kijavítanák valamiféle mappolással azt.
Ha V3-on meg tudták oldani mappolással azt, hogy egy közismert levágónál legyen lehelyezve út, akkor feltételezem, hogy itt is megtudják azt oldani, hogy ott legyen út lehelyezve.
Támogatom.

Utoljára szerkesztve:
  • Imádom
Reactions: Roger

Skylot

Qualis vir, talis oratio
Veterán Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
1 079
1 830
linktr.ee
V4 karakter
Aaron Forstner
LV karakter
Aaron Fraser
Valóban jó lenne kezdeni vele valamit, mert sajnos van jópár autó, amivel akármilyen lassan megyek ott, megtörnek. Ilyen például a BMW M635 is, a Chevrolet Caprice, meg még sorolhatnám. Szóval tényleg valamit ott lehetne csinálni az úttal.

• Tetszik

boti

。・:*:・゚’
2019. 01. 10.
1 214
8 069
V4 karakter
Frido Mare
LV karakter
Tomas Lama
Egyébként az a földes út nem a luxus autóknak lett kitalálva, van egy kerülő, ahol egy rendes úton tudod megközelíteni. Mapolásal meg nem lehet megoldani, maximum modolással, ami talán segíthet rajta.

Itsuki

Pairappuru?
Támogató
2020. 04. 12.
297
215
21
日本, 群馬県
V4 karakter
-
LV karakter
🇯🇵hatayekama.itsuki🇯🇵
V2 karakter
-
Helló, Suprával meg 240SXel fel kell tolni az airrideot folyton hogy ne törjön, szóval én támogatom az ötletet.

• Tetszik

emocean

Pletykafészek
2020. 06. 18.
922
516
hell
V4 karakter
xu voe
LV karakter
duke holmes
Szevasz kedves ródzser. Támogatom az ötleded mivel mindig megtöri az autómat ez a feljáró. Attól függetlenül hogy megtudod kerülni, kb mindenki ezt használja - és fogja is. De sajnos nem sok esélyt látok arra hogy ezt kifogják javítani.

Skylot

Qualis vir, talis oratio
LV
2019. 01. 10.
1 079
1 830
linktr.ee
V4 karakter
Aaron Forstner
LV karakter
Aaron Fraser
Nem nagy dolog felhajtani az autópályára és lejönni a kórháznál. Meg szerintem ha valaki arra vetemedik, hogy egy sportautóval ilyen helyen járjon meg is érdemli én azt mondom. Jó az úgy ahogy van.
Itt nem arról van szó, hogy a luxus autót töri meg csak, hanem ott van a Caprice, amit nem tud a taxi normálisan használni, mert sajnos az az út miatt megtörik folyton, ha pedig az utassal megkerülné a taxis autópályának, akkor az egyből hatalmas felháborodás lenne az utas részéről.

lottga

Zöldfülű
2019. 01. 10.
211
289
Budapest
V4 karakter
Jack A Drury
LV karakter
Paddy Gilmore
Nagyon egyszerű a megoldás erre a problémára. Nem lassabban kell menni ott, hanem kicsit gyorsabban, hogy ugrasson picit az autó. Máris nem törik meg. Viszont ésszel kéne, körülnézve, nem úgy mint egyesek akik padlógázzal levágtatnak, lesz ami lesz alapon.

lottga

Zöldfülű
2019. 01. 10.
211
289
Budapest
V4 karakter
Jack A Drury
LV karakter
Paddy Gilmore
Nem csak a nagykeresek mennek le úgy. Nagyon sok embert nem érdekel, vagy nem fogja fel ésszel hogy mi történhet. Karakterük életét nem féltve, járgányukat nem sajnálva száguldoznak!

• Tetszik
Reactions: LeRoy és Dorsym

Dorsym

Barangoló
2019. 12. 13.
82
181
LV karakter
Nicostrato Baresi
Hát ha földes lejtőn mész le a kocsiddal akkor vállald hogy ez megtörténhet, különben meg nem kötelező ott átmenni, körbe is lehet menni ha ott megtörik a kocsi. Bár ugye amilyen fasza közlekedés kultúra van a szerveren és mindenki valamiért nagyon siet árkon-bokron át, aztán meg megy a sírás hogy drága szerelni a luxuskocsit amivel offroadozik, sokaknak lehet nem jön át az elképzelés, de ez más téma.

• Tetszik
Reactions: Cruso

Renato

Klaviatúra gyilkos
2019. 02. 15.
748
3 873
20
V4 karakter
jose espiga
LV karakter
alfredo venegas
Valamilyen szinten tudom támogatni, de ha egy nagyobb gázzal lemész egyből nem töri meg, szóval annyira szerintem nem para a dolog. Nem töri meg az összes autót szerencsére.

Dave

Klaviatúra gyilkos
LV
2019. 01. 10.
819
420
24
V4 karakter
Roland Harless
LV karakter
David Westwood
V2 karakter
Roland Harless
Sajnos volt amikor Taxival nagyon lassan mentem lefelé és akkor is megtörtem.
Airrideal lehet valamilyen szinten kompenzálni a dolgot,de az meg fizetős és a kezdők számára lehet nehéz kigazdálkodni.

• Tetszik

Lega

🕊️🌹
Támogató
2019. 08. 11.
391
1 502
LV karakter
Paul Roth
Limuzin tulajdonos vagyok, amikor kezdetben arra járkáltam, akármekkora gázzal mentem, minimum 3 ajtó tört, ami 3 ezer dollárnyi kár.
A limó végsebessége 280, szóval azóta autópályázok, nem sokkal hosszabb kerülő.
Mondjuk limóval nem oda szoktam menni, ahova sietek...
Aki nem siet, annak bőven beleférhet ez a kis kitérő az idejébe, aki pedig siet, az vállalja, hogy lesz egy kis kára.
Úgy is mondják, hogy az időt meg kell fizetni.
Az ötlettel egyébként részben értek egyet, nem egy elsődleges dolog lenne, amit ki kéne javítani, de nem ártana, ha kijavítanák.
Bár szerintem nem nagyon lehet.

Angel.

Zöldfülű
2019. 01. 10.
201
641
V4 karakter
Asa Yasumu
LV karakter
Sokratis Hoplita
Nekem ritkán tört össze a kocsim mikor azon az úton mentem, annyit tudok mondani nem kell közlekedni úgy mint egy versenyző és a kocsitok nem fog megtörni

• Tetszik
Reactions: dmp
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.