Phillipeus Rex - Jelentkezése

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

toniboss

Újonc
2020. 05. 20.
9
5
Marosvásárhely
V4 karakter
Philippeus Rex
LV karakter
Lily Baker

logo3-2.png

A jelentkezés IC része

- Családi és utóneve: Phillipeus Rex
- Születési neve: Phillipeus Rex
- Születési helye, év, hónap, nap: Görögország, 1989.09.13
- Anyja neve: Philipeus Agáta
- Személyi igazolvány száma: 545014RN
- Vezetői engedély száma: 628568XF
- Elérhetőségei (telefonszáma, e-mail címe): TEL:+38-76-378-6973, Email: philiprex.seemail.com
- Családi állapota: egyedülálló
- Lakóhelye: Las Colinas, Nr.19
- Korábbi foglalkozásai, beosztásai: SCKK-APMS: APMS: Technikus tanonc, SCKK: Autómentő.
- Volt-e már munkahelye? Ha igen, mi volt legmagasabb pozíció amit elért? Volt igen, legtöbb esetben a ranglétra harrmadik szintjére sikerült eljutnom, remélem hogyha ide bekerülök, akkor akár a legynagyobb pozíciókik is feltudom küzdeni magam.
- Mivel tud nekünk többet nyújtani, mint más? Tisztelettudó illetve nagyon szorgos személyiség vagyok. megbecsülöm amim van, és nem szájalok esetleg nagyképüsködöm, mivel nem felejtem el hogy Görögország szegény utcáiról érkeztem, tudom milyen amikor nincs. Egyuttal gyorsan tanulok, és hamar elsajátítom azt amire éppen szükség van. Emellett az évek során megismertem a várost, és Seecity "remek" utait.
- Milyen elképzelései, elvárásai vannak a munkakörrel kapcsolatban? Befogadó közösségre számítók, megértő és kedves emberekre, mivel én ezt tudnám nyújtani, kedvesség,szimpatizmus,gyorsaság.

A jelentkezés OOC része

- Írj magadról legalább 8-10 mondatot: Sziasztok, Toni vagyok, jelenleg 17-edik életévemet töltöm, 5-éve RP-zek, kissebb nagyobb kihagyásokkal. SeeMTA-n kezdtem leginkább pályafutásom, de ez mellett megfordult pár VoiceRp szerver is. Erdélyben élek, pontosabban Marosvásárhelyen. Turizmus szakon vagyok jelenleg az iskolámban. Cigizek és szeretek bulizni, egy átlagos "tini" 17 éves módjára. Próbálok idő befektető lenni, tanulásra és barátokra is szeretek fordítani időt. Bár ez sokszor nem sikerül de általában összejön. Szombatonként haverokkal beülünkk egyet sörözni, matchet nézni, elütni az időt magyarán. Suli mellett néha-néha dolgozom, raktáros vagyok testvéremnél. Kis jövedelem, de próbálkozom. Ez mellet szeretek roleplayezni, ki tudom fejezni magam sok szituációban, élvezem ha van rp, van amit csinálni, és nem állok egy helyben horgászok, vagy esetleg bányászom. Szeretek társaságban lenni, mondhatni utálom a magányt, nagyon eltud nyomni. Néha húzós helyzetekben lobbanékony vagyok, de igyekszem ezt ki cáfolni a mindennapjaimból. Jelenleg alakuló kapcsolatom van egy városi csajszival, rá is próbálok időt fektetni, ugyanúgy mind bármi más felé az életemben. Apa nélkül nőttem fel mondhatni, ígyhát édesanyámat se hagyhatom hátúl, nagyon szeretem óvom vigyázok rá, és persze segítek ahol tudok.
- Mióta játszol a SeeMTA v3-v4 szerveren, mennyi játszott perced van? 2020.05.20-óta. 26.882 percel rendelkezem. (változhat)
- Miért ebbe a frakcióba szeretnél jelentkezni? Imádok vezetni IC, egyben szeretnék autókkal is foglalkozni, és ez a kettő pont össze illik, vezetés, és még autókkal is foglalkozhatok.
- Melyik az a frakció vagy frakciók amikbe voltál? SCKK-APMS
- Miért PONT téged válasszunk, mitől vagy más? Nem vagyok én valami különcfiú, szerénységem és normalizmusom ellenére, figyelmes, és tisztelettudó srác vagyok. Szeretek RP-zni ha van amit. Ha bekerülök mindent meg teszek azért hogy egy remek közösség tagja legyek.
- Hetente hány percet tudnál a frakcióra szánni?: 800-körül, ez változó lehet, Iskolától függ.
- AccountID?: 202382
- Van-e mikrofonod, illetve használsz TeamSpeak 3-mat és Discord-ot?: Természetesen van mikrofonom, illetve használok TS3-és Discordot is.
- Voltál már adminjailban, avagy banolva a szerverről? (képi bizonyíték): Bannok: Adminjailek:

Utoljára szerkesztve:
  • Szomorú
  • Fájdalmas
Reactions: aCullenBoi és Bari

aCullenBoi

Pletykafészek
Támogató
2019. 11. 16.
850
252
24
Tolna megye
youtube.com
V4 karakter
Cullen P Muzbi
LV karakter
Stefano Hicks
V2 karakter
Parko D Johnson
Hello!

Kezdeném azzal, hogy a minta nem jó. Ezt javítsd kérlek. Ehhez segédlet: Minta helyes használata
A jelentkezési feltételek között szerepel, idézem: "(4) Az elmúlt 1-2 hónapban nem voltál OOC szankcionálva (AJ, ban)." Erről a NonRP jailről mesélnél?

Cullen P Muzbi

• Fire
Reactions: Bari

toniboss

Újonc
2020. 05. 20.
9
5
Marosvásárhely
V4 karakter
Philippeus Rex
LV karakter
Lily Baker
Hello!

Kezdeném azzal, hogy a minta nem jó. Ezt javítsd kérlek. Ehhez segédlet: Minta helyes használata
A jelentkezési feltételek között szerepel, idézem: "(4) Az elmúlt 1-2 hónapban nem voltál OOC szankcionálva (AJ, ban)." Erről a NonRP jailről mesélnél?

Cullen P Muzbi
Szia, a jailről annyit, hogy 3x megpofoztam egy srácot, és kaptam a jailt rá. Életem legfurább jailje( ha gondolod a clippet szivesen megosztom veled, privátban persze). remélem nem okoz gondot a felvétellel kapcsolatban.

Utoljára szerkesztve:
  • Vicces
Reactions: Bari

fazo83

Pötyögtető
Támogató
2020. 06. 07.
505
455
41
V4 karakter
Dr Dante Colleoni
logo3-2.png
Jelentkezési lap: Bírálat
Tisztelt jelentkező! Ez úton közöljük önnel, hogy a jelentkezési lapját a vezetőség elolvasta és döntést hozott róla, mely értelmében a jelentkezését ELFOGADTUK. A meghallgatás időpontjai és további információk a jelentkezési minták alatti témában találhatóak.

• Imádom
Reactions: toniboss
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.