Elfogadva Philip Gotti - Nicholas

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

mnyhrt

Újonc
2020. 10. 12.
32
15
Szerbia, Senta
V4 karakter
Don_Wroth_Goth
LV karakter
Philip_Gotti
V2 karakter
Philip_Gotti
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
< Philip Gotti >

Kitiltás időpontja:
<
2021. 12. 08. 12:08 >

Kitiltás időtartama:
<
Örök >

Admin neve, aki kitiltott:
<
Nicholas >

A kitiltás indoka:
<
Anti-AFK >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Már lassan egy 2 éves story, kissé szürke már nekem-e történet. Az előző unban kérelmemnél bővebben leírtam, de eléggé gyerekes volt annak a leírása. Itt a V4, óriási a hype, barátaim már kérdezgették mikor jövök én is vissza LV-re, de mindig a válaszom hogy soha..amit eléggé sajnálok. Újra átszeretném élni a késő estei RP-ket, kocsizgatásokat,pecázásokat és a chillezgetéseket. Nagyon hiányolom ezeket már, sok embert ismertem ott akiket kedveltem.. Személy szerint LV-t sokkal jobban szerettem régen is mint a sima V3-at, kissé nyugodtabbak az emberek és ez a dolog ami bejött. Benőtt azóta már a fejem, és nem tervezek újra hibákat elkövetni, főleg ilyen súlyost amivel akár egy Örök ban keletkezhet.Ez egy játék mégis, és a csalás egy elég rossz dolog és aki bármely játékban csal azt kiközösítik vagy kizárják.Most írhatnám hogy mindenkinek jár egy utolsó esély, de ez elégé sablonos lenne és értékelhetetlen. Válaszotokat és az erőfeszítést köszönöm , akkor is ha elfogadhatatlan amit leírtam. Csak annyit kérnék ha nem fogadjátok el, hogy egy indokot amit egy-két mondatban összefoglaltok, kérlek írjatok le. Köszönöm az olvasást. Szép napot <3
>

Kon

Kritikus
SzuperAdmin
LV
2019. 01. 10.
4 251
5 343
LV karakter
Edward Paul
Feloldottam a kitiltásodat, viszont 300 perc adminjail még vár rád a szerveren.
Jó játékot!

• Imádom
Reactions: mnyhrt
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.