Elutasítva Philip Gotti - Eriik (helyette)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

BarnaLaci

Újonc
2019. 06. 24.
12
19
Szerbia , Zenta
V4 karakter
Flavio Gotti
LV karakter
Flavio Gotti
V2 karakter
Flavio Gotti
zoldlogo.png

Neved:
< Philip Gotti >

A ban időpontja:
< 2021-12-08 12:08:58 >

A ban időtartama:
< 2030-12-31 13:12:12 >

Neve, aki bannolt:
< Eriik >

A ban oka:
< Anti AFK >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Ez az egész BAN egyben az én részem, másrészt a perifériám hibája is.
Igen, eléggé furán hangzik ez.. első sorban, de tudtam hogy egyszer befog következni az hogy SeeMTA-zás közben
csak lepihenek egyet, aztán játék 10 perc múlva úgy is kifog rakni AFK-ért.
Csak ebben az esetben nem így történt sajnos számomra, mivel az egerem.. hát egy eléggé olcsó egér, valami Tescos
de ez nem lényeg.
Az egerem lézere eléggé rottyon volt, az azóta vettem már egy rendes egeret.
Ebben az esetben az történt , hogy az egerem magától elkezdett "rázkózdni" ezzel együtt a karakterem is nyilván
mozgott úgy mond, ekkor is csak POV kamera.
De ezt ekkor nem tudtam , utána jöttem rá mikor átmentem egy Purusit szerverre, s kimentem egy cigire
de 3-4 percet voltam csak távól és mire vissza értem láttam hogy eléggé mozog az a POV.
Mikor megkaptam a bant, nem értettem miért kaptam.
De lustaságból hagytam az egészet gondoltam ez egy "vicc" meg ha már 10 évre bannoltak
akkor ebből nem lesz UB és még egy bizonyíték se lett volna az egeremen kivűl.
Lassan egy 1 hónap múlva lesz 1 éves a story, de már rájöttem hogy jobban oda kell figyelnem még
akár az ilyen kis apróságokra, amit nem tudhat az ember.. Haverjaim és én is nagyon szeretnék/ném ha vissza mehetnék LV-re, tolni a kis farmozós RP-ket
meg a kocsi kereskedős storykat, RP-ket. Ennyit tudnák most így egy 1év után elmesélni, többet nem hiszem hogy tudok.
Köszönöm a figyelmet, remélem korrekt voltam és NEM állt szándékomban haszont,előnyt szerezni a többi játékos/frakcióval szemben <3
>

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.