petya Unban kérelme (Lucio, Hapi) [FA/SA]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
J

Jefferson Edward

zoldlogo.png

Neved:
< Jefferson Edward // petya >

A ban időpontja:
< 2018/08/22 | 22:37:27 >

A ban időtartama:
< 12 év, 2030/01/01 | 01:00:00 (örök) >

Neve, aki bannolt:
< Hapi >

A ban oka:
< "PP vel való kereskedelem [Lucio , Hapi]" >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Sziasztok!
Az ok amiért szeretném kérelmezni a kitiltásom feloldását, hogy mára átgondoltam az egész dolgot, és nagyon nem értek már magammal egyet.
Tudom, tudom sokan mondják hogy az OOC, PP kereskedelemből vissza jönni szörnyen bonyolult és jókor kell jó helyen lenni, de én nem szeretném feladni.
Az történt Augusztus utolsó hetének elején, hogy sajnálatos módon PP-vel kereskedtem.
Ez a 4 hónap azzal telt hogy tanultam és átgondoltam, hogy mit is tettem. Első 1-2 hónapban azt hittem hogy nekem van igazam és hogy mennyire jó a PP kereskedelem, de Karácsony környékén magamba szálltam és jobban átfontoltam, hogy mit is tettem. Azóta tudom, hogy mi a helyes és mi a TILOS. Szeretnék újév alkalmából még 1 esélyt kérni. Spinakkal már próbáltam beszélni, de ő ahogy elkezdtem a storyt elutasított. Nem tudom rossz napja volt vagy ennyire nem szereti az OOC, PP kereskedelmes Unban kérelmeket, de szeretnék újra neki futni. Azóta szereztem pár barátot akik miatt érdemes lenne vissza mennem. Szeretnék velük IC kereskedni és különféle Roleplay szituációkat át élni. Szeretném átélni a régi Las Venturasos élményeket.
- Peti
>

• Tetszik
Reactions: coronita

Spinak

Fórum Császár
Very Important Person
2019. 01. 06.
1 936
918
Budapest
V4 karakter
Roger Sean
LV karakter
Roger Sean
V2 karakter
Roger Sean
Nincsen UnBan.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.