Petrow Kalasnyikow Jelentkezése a Nemzeti Adó-és Vámhivatalhoz.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Krisztiián.

Finom Ételek Nagy Mennyiségéért Felelős Miniszter
2020. 02. 16.
88
106
KSVRD
V4 karakter
Christian D Dante
nav_logo_tsre.png

I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Neved:
Farkas Krisztián

[#2] Korod:
14.

[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
907 percem van jelenleg a szerveren.(ez nem jelenti azt,hogy nem ismerem a MAP-ot STB...)

[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
Nem voltam még.Kép:https://imgur.com/a/B5ftxoz

[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
Mindig is érdekelt a Rendvédelem és az RP miatt is szeretnék.

[#6] Miért téged válasszunk?
Megbízható vagyok.Jó komunikációs készségem van.Jó a problémamegoldó képességem.Mondhatni jól vezetek.

[#7] Mesélj nekünk magadról!
Krisztiánnak hívnak 14 éves vagyok 3-4 éve RP-zem kisebb kihagyásokkal.Jelenleg Nyíregyházán élek.Mostoha apámmal és anyámmal élek jelenleg.szeretk biciklizni motorozni focizni,kosarazni.Szeretnék egy Programozó középiskolába bekerülni ahol azt le is tudom tenni.Mindig is érdekelt engem ez a Rendvédelem téma.Szeretek embereken segíteni ezért is jelentkezem ide.

II. PARAGRAFUS
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Jelentkező neve:
Petrow Kalasnyikow.

[#2] Születési helye, ideje:
1999.06.03 Las Venturas.

[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
ellátja az államháztartásról szóló törvény végrehajtására kiadott jogszabályokban a pénzellátással kapcsolatban számára meghatározott feladatokat.végzi az adó-, vám- és pénzforgalmi adatoknak, az ellenőrzések megállapításainak összegezését, feldolgozását és ezekről a kormányzati gazdaságpolitika kialakításában részt vevő állami szervek részére információk szolgáltatását .Összefoglalva Mivel Nemzeti adó-és vámhivatal.Az adóügyekkel és a vámmal foglalkozik.

[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
1.Felszólítom,hogy húzódjon félre.2.Odamennék a gépjármű ajtajához.3.Köszönnék,majd elmondanám a nevem és a jelvényszámom.3.Elkérném az iratait(Személyi igazolvány,Jogosítvány,Forgalmi engedély)Ha ezek rendben vannak megnézném a csomagteret és az autó belterét,hogy nincs-e esetleg valamilyen illegális fegyver,esetleg drog,és a jármű csomagterében van-e Elsősegély doboz.4. Ha fokozott ellenőrzés van akkor az illető ruházatát is átvizsgálnám..

[#5] Van-e ismertsége az állományba?
Nincs,de apám az volt NAV-os.

[#6] Miért pont önt válasszuk?
Jó a kommunikációs képességem,jól tudok problémákat kezelni.Jól tudok vezetni mindig higgatt vagyok.Szerintem hamar be tudnék illeszkedni az állományba.

[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?

A NAV jogkörei:adóigazgatási,vámigazgatási,bűnüldözési és nyomozóhatósági,rendészeti és igazgatási.

[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
Ha az illető nem képes együttműködni.

[#9] Önéletrajz: (180 szó)
Petrow Kalasnyikow vagyok 22 éves.Jelenleg Los Santos-ban élek a családommal.És eddig csak ilyen bérmunkákon dolgoztam.Apám 2 évvel ezelőtt hunyt el Los Santos-ban.Ezért is jöttem ide.És azért jelentkezem a NAV-hoz mivel ő is itt dolgozott Főtörzszászlósként.És szereném ezt a "karriert"gyarapítani és,hogy az én gyerekem is itt dolgozhasson.szeretnék embereken segíteni és a bűnt üldözni.Szeretnék egy olyan csapat tagja lenni ahol megértenek és rendesek velem.És szeretném bebizonyítani a báttyámnak,hogy nem csak diplomával lehet valaki Rendvédelmi állomány tagja.És apám miatt is szeretném bebízonyítani.

Polgármester

Zöldfülű
2019. 07. 10.
218
58
19
❤️Kisbér --> 🚂 --> Komárom❤️
V4 karakter
Martin Kelso
LV karakter
Bonds Martini Alehandro
V2 karakter
Martin Kelso
Hali! Azt mondom, hogy várj még egy picit a navval. 907 perc az nem tudom mire lesz elég. Hajrá! Nem fejtem ki véleményem támogatom/ nem támogatom formájában így! Sok sikert!

Buba válasza:
Nos csak frakció tagok írhatnak hozzá a frakcióhoz beküldött jelentkezési lapokhoz , te nem vagy jelenleg a frakció tagja , ezért büntető pontod megkaptad egy másik ilyen hozzászólásnál is.
Viszont te az összes laphoz , hozzá írtál közel egy időben , pár perc különbséggel és tulajdonképpen értelmetlenül.
Tilos a hozzászólás vadászat/hunterkedés. Büntetésed meg kaptad érte. Ideje lenne átolvasni a fórum szabályzatot.

Moderátor által szerkesztve, ekkor:
  • Vicces
Reactions: NandiLV

BenOfficial

Újonc
2019. 01. 25.
31
12
Szeged
www.bendev.hu
V2 karakter
Ben De Bracco
nav_logo_tsre.png

Tisztelt Petra Kalasnyikov!
Értesítjük, hogy a jelentkezési lapját a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Igazgatósága felülvizsgálta.
Az ön jelentkezése elfogadásra került.
Kérjük keressen fel mihamarabb egy vezetőségi tagot a további instrukciókért.((Ma 17:00 TeamSpeak3))

Tisztelettel:

Ben D Revench

Altábornagy

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.