Panasztevő InGame neve:
► Petro Nyberg ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Ali Aaron, és a többiek◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Üldözés/lövöldözés generálása. MG.
Ott kezdődik a történet, hogy raboltam Blueberry melletti erdőben. Rablás közben csak egy telefont vettem volna el a játékostól, mivel semmi más nem volt nála, abból a célból, hogy ne értesítse a rendőrséget. Rablás közben egy civil, aki ott lépett be a szerverre gondolta mögém jön, hogy kiraboljon engem is rablás közben. Persze csigába lettem lőve. A rendvédelmet a videón látható helikopteres értesítette lövöldözés miatt. Ebből adminügy lett, a srác Jail -t kapott. Az ügyet Ethan bírálta. Megállapította, hogy ha nincs a lövöldözés, akkor nincs a bejelentés se, tehát a rendvédelem hagyja el a területet. Az RP a rablástól folytatódott. Épp, hogy elkezdtük folytatni a rablást, teljesen véletlenül megjelent egy rendőrautó villogóval, teljesen meglepetés szerűen, hiszen a rendvédelem nem volt része az RP -nek. Ha nincs a NonRP, amiből adminügy lett volna, akkor nincs ott a rendvédelem sem. Ebből az okból kifolyólag, ők mégis úgy gondolták, hogy nem mennek el, csak kicsit arrébb állnak, majd random rám jönnek. A videó végén amikor lelőnek (amit a bíráló adminnak küldök) teljes egészébe látszik, hogy a domboldalról is lőttek, tehát nem ez volt az egyetlen rendvédelmis aki csak arra várt, hogy "véletlenül" belebukkanjon egy rablás végébe. Nem teljesen értem azt a helyzetet sem, hogy ha nem tudja, hogy rablás van, akkor miért egyből megkülönböztetővel jön rám egyből ha ott állok egy autónál. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► Lent a hozzászólásoknál megtalálható a videó, illetve a log. ◄
Megjegyzés:
► Nem azon van a problémám, hogy le lettem lőve, csak nem volt egészen fairplay a rendvédelem részéről, hogy az OOC adminügyből szerzett információjukat felhasználják ellenem IC. ◄
Utoljára szerkesztve: