Petro Nyberg -> Ali Aaron, és a többi rendvédelmis

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Gyu

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 10.
323
251
25
Kaposvár
V4 karakter
Petro Nyberg
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Petro Nyberg

Panaszra tett személy InGame neve:
Ali Aaron, és a többiek

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Üldözés/lövöldözés generálása. MG.

Ott kezdődik a történet, hogy raboltam Blueberry melletti erdőben. Rablás közben csak egy telefont vettem volna el a játékostól, mivel semmi más nem volt nála, abból a célból, hogy ne értesítse a rendőrséget. Rablás közben egy civil, aki ott lépett be a szerverre gondolta mögém jön, hogy kiraboljon engem is rablás közben. Persze csigába lettem lőve. A rendvédelmet a videón látható helikopteres értesítette lövöldözés miatt. Ebből adminügy lett, a srác Jail -t kapott. Az ügyet Ethan bírálta. Megállapította, hogy ha nincs a lövöldözés, akkor nincs a bejelentés se, tehát a rendvédelem hagyja el a területet. Az RP a rablástól folytatódott. Épp, hogy elkezdtük folytatni a rablást, teljesen véletlenül megjelent egy rendőrautó villogóval, teljesen meglepetés szerűen, hiszen a rendvédelem nem volt része az RP -nek. Ha nincs a NonRP, amiből adminügy lett volna, akkor nincs ott a rendvédelem sem. Ebből az okból kifolyólag, ők mégis úgy gondolták, hogy nem mennek el, csak kicsit arrébb állnak, majd random rám jönnek. A videó végén amikor lelőnek (amit a bíráló adminnak küldök) teljes egészébe látszik, hogy a domboldalról is lőttek, tehát nem ez volt az egyetlen rendvédelmis aki csak arra várt, hogy "véletlenül" belebukkanjon egy rablás végébe. Nem teljesen értem azt a helyzetet sem, hogy ha nem tudja, hogy rablás van, akkor miért egyből megkülönböztetővel jön rám egyből ha ott állok egy autónál.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Lent a hozzászólásoknál megtalálható a videó, illetve a log.

Megjegyzés:
Nem azon van a problémám, hogy le lettem lőve, csak nem volt egészen fairplay a rendvédelem részéről, hogy az OOC adminügyből szerzett információjukat felhasználják ellenem IC.

Utoljára szerkesztve:

Aliii0408

Barangoló
Támogató
2020. 06. 12.
148
101
27
Sopron
V4 karakter
Leo Goldberg
LV karakter
Amanda Wexler
V2 karakter
Nincs
Halihó. Először is, mi admin ügy közben jelen se voltunk a videón. Mi nem is tudtuk hogy ott admin ügy fólyt. Szimpla körözgetést tettünk Panoptico erdőbe mikor megláttunk titeket a szüre audinál. Oda mentünk majd felszólítottalak nem álltál meg így erősítés lett hívva, de addigra már ki lettél likvidálva. Tehát mi a videón rajta se vagyunk admin ügy közben csak a végén mikor járőrbe voltunk az erdő részén. + Ethannal mi beszéltünk kérdeztük lesz e adminügy belőle mondta hogy nem.

• Vicces
Reactions: Burnas

Benci77

Barangoló
2019. 01. 11.
143
36
V4 karakter
Benjamin Molinero
Sziasztok, mi voltunk az A-223-as egységgel akik lelőttünk. Az ALPHA-02 egységünk ment a hívásra, fogalmunk sem volt, hogy hol van és mi történik ott és, hogy mi lett az AÜ vége. Mi Ali Aaron-al erdőkben járkáltunk és Palominoból érkeztünk oda amikor megláttunk téged, és mivel NAV és PD fokozott ellenőrzés van ezért bármikor átnézhetünk bárkit. Amint odaértünk te elkezdtél menekülni illetve utána amikor nekedmentünk és leestél a bicikliről direkt nem száltunk ki és nem daráltunk. Szólhattál volna, hogy aü volt és, hogy mi lett a vége de inkább elkezdtél darálni.

Gyu

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 10.
323
251
25
Kaposvár
V4 karakter
Petro Nyberg
Természetesen, ha ez a helyzet teljes mértékben megpróbálod menteni a saját életed, akár a börtönbe kerüléstől is. Csak egyszerűen nem tartom relevánsnak, hogy épp vége lett az admin-ügynek, felbukkan egy rendvédelmis járgány már egyből villogót használva, holott még látható fegyver sem volt nálam. Sajnos a videóban nem látszik, mert fél percet ment vissza az nvidia, de jóval idő előtt fel lett kapcsolva a megkülönböztetőjelzésetek, mikor még épp csak elindultam a biciklihez. Miután feléledtem a kórháznál, a logomból észrevettem, hogy azért Santiago képben volt a dologgal:
[2024-08-29 14:43:23] [Output] : [14:43] Santiago De Marquez: (( azt hittem hogy az admint azt mondtha hogy mindenki menjen el. ))
Nem szeretnék összeesküvés elméleteket gyártani, de fura lenne számomra, hogy ez csak egy teljesen véletlen egybeesés lenne.

• Vicces
Reactions: gilson

Aliii0408

Barangoló
Támogató
2020. 06. 12.
148
101
27
Sopron
V4 karakter
Leo Goldberg
LV karakter
Amanda Wexler
V2 karakter
Nincs
De amint láttad nem száltunk ki egyből a kocsiból hanem vártuk. Volt időd OOC jelezni hogy bocsi admin ügy volt és akkor elmegyünk. Vagy likvidálás után hívhattál volna admint is.

Benci77

Barangoló
2019. 01. 11.
143
36
V4 karakter
Benjamin Molinero
Végülis egy egységünk volt csak jelen az AÜ-n a többi egységnek gondolom ki kellett volna találni, hogy mi lett az AÜ vége. Log-ot bármikor csatolok, hogy nem lett infózva mi lett a vége és hasonlók.

Gyu

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 10.
323
251
25
Kaposvár
V4 karakter
Petro Nyberg
Több egység is volt ott az adminügy pillanatában. Amikor a visszamentés készült, az már csak aki ott maradt, mivel a többség elment, mert megunta.
Azért nem hívtam akkor admint, mert úgy voltam vele, hogy amennyiben jogtalan a panaszom, akkor megyek vissza hellyel-lefelébe úgyis, és az a 15 perc előbb lejár mint maga az adminügy ha nagyon eltolódik.
Valamint ha a videónak az 1 perc 15 másodpercnél található részénél beírom az OOC chatre, hogy adminügyem volt, szerintem az nem érdekel senkit. IC zajlik a játék, nem pedig OOC.
Az lett volna a legtisztább a rendvédelem részéről, akik ott maradtak a végéig, hogy szóljanak nektek, hogy rablás semmis, és nincs probléma.

• Vicces
Reactions: gilson

Aliii0408

Barangoló
Támogató
2020. 06. 12.
148
101
27
Sopron
V4 karakter
Leo Goldberg
LV karakter
Amanda Wexler
V2 karakter
Nincs
Ha jelzed nekünk mikor még a kocsiba ültünk és nem száltunk ki rád hogy admin ügyed volt nyílván válaszoltunk volna neked rá hogy mi lett a vége és valami logot vagy videót dobj be ooc hogy tudjunk róla, és akkor elmentünk volna. DE mivel leszáltál és egyből daráltál minket akkor nyilván kiszállunk rád miis. Meg mondom mi az első adminügyednél ott se voltunk.

Benci77

Barangoló
2019. 01. 11.
143
36
V4 karakter
Benjamin Molinero
Több egység is volt ott az adminügy pillanatában. Amikor a visszamentés készült, az már csak aki ott maradt, mivel a többség elment, mert megunta.
Azért nem hívtam akkor admint, mert úgy voltam vele, hogy amennyiben jogtalan a panaszom, akkor megyek vissza hellyel-lefelébe úgyis, és az a 15 perc előbb lejár mint maga az adminügy ha nagyon eltolódik.
Valamint ha a videónak az 1 perc 15 másodpercnél található részénél beírom az OOC chatre, hogy adminügyem volt, szerintem az nem érdekel senkit. IC zajlik a játék, nem pedig OOC.
Az lett volna a legtisztább a rendvédelem részéről, akik ott maradtak a végéig, hogy szóljanak nektek, hogy rablás semmis, és nincs probléma.
Érdekes, több egység is ott volt az aün viszont Ali Aaront és magamat még sem látom ott. Mivel mi igazoltattunk és utána resiztünk plusz utána csevegtünk Tierra Robadán két hölgyikével. De ezt ha szükséges logban csattolom.

Aura

Barangoló
Támogató
2023. 01. 03.
115
235
V4 karakter
Mia Goldberg
Mivel jelen voltam így hozzászólnék, a korrekt eljárás az lett volna a részedről, ha nem elkezded túrni a rendőröket ahogy az a videón látható, hanem JELZED OOC-n, hogy adminügy volt. Lett volna időd szólni, valamiért te mégis az előbbit választottad, az pedig, hogy te eldöntöd, hogy a rendvédelem nem reagál az OOC chatre, hát.. elég érdekes hozzáállás. Ezt az egészet pedig helyben meglehetett volna beszélni és mindenki mehetett volna a dolgára.

Gyu

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 10.
323
251
25
Kaposvár
V4 karakter
Petro Nyberg
Nem egy visszamentésből kell megvizsgálni az adminügy végét. Nyilván ez a visszamentés az admin-ügy vége, ahonnan a többség már elment. Okkal mentettem vissza amit Ethan ír, mivel várható volt részemről, hogy ez lesz a kimenetele a dolognak. Santiago például ott volt, látszik a videón is, és az is amit OOC chaten kérdezett miután meghaltam. Ha ti utána tudtátok meg, hogy adminügy volt, akkor megint felmerül a kérdés részemről, hogy nem éreztétek-e fairplay -nek, hogy akkor semmisnek tekintsük az egészet?

Gyu

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 10.
323
251
25
Kaposvár
V4 karakter
Petro Nyberg
2.) Tilos a dupla, tripla hozzászólás! Büntetés: 40 büntetőpont. @Clancy
Mivel jelen voltam így hozzászólnék, a korrekt eljárás az lett volna a részedről, ha nem elkezded túrni a rendőröket ahogy az a videón látható, hanem JELZED OOC-n, hogy adminügy volt. Lett volna időd szólni, valamiért te mégis az előbbit választottad, az pedig, hogy te eldöntöd, hogy a rendvédelem nem reagál az OOC chatre, hát.. elég érdekes hozzáállás. Ezt az egészet pedig helyben meglehetett volna beszélni és mindenki mehetett volna a dolgára.
Azoknak is írjam, akik láthatók a domboldalon a videón 1:27 -nél?

badzsao

Újonc
2022. 09. 20.
72
116
V4 karakter
Keegan Banks
LV karakter
Tayler Kentween
Nem egy visszamentésből kell megvizsgálni az adminügy végét. Nyilván ez a visszamentés az admin-ügy vége, ahonnan a többség már elment. Okkal mentettem vissza amit Ethan ír, mivel várható volt részemről, hogy ez lesz a kimenetele a dolognak. Santiago például ott volt, látszik a videón is, és az is amit OOC chaten kérdezett miután meghaltam. Ha ti utána tudtátok meg, hogy adminügy volt, akkor megint felmerül a kérdés részemről, hogy nem éreztétek-e fairplay -nek, hogy akkor semmisnek tekintsük az egészet?
Szia! Nos akkor vázolom a szemszögemet az ügyről. Értem felháborodottságodat, de mi erősítéskérésre mentünk vissza és nem MG-ből.

• Tetszik
Reactions: Aliii0408

Aliii0408

Barangoló
Támogató
2020. 06. 12.
148
101
27
Sopron
V4 karakter
Leo Goldberg
LV karakter
Amanda Wexler
V2 karakter
Nincs
[2024-08-29 14:10:05] [Output] : [R1] Törzsőrmester Ali Aaron mondja: A-223 Félrehúz egy Piros Alfa Guliat, Blueberry térségében. FR: CUTENESS, 1 fő.
[2024-08-29 14:12:04] SeeMTA logger ended
[2024-08-29 14:12:24] SeeMTA logger started
[2024-08-29 14:37:03] [Output] : Ali Aaron mondja: Vigyázzanak magukra.
[2024-08-29 14:37:12] [Output] : Jack Mikaelson mondja: További szép napot a hölgyeknek.
[2024-08-29 14:37:14] [Output] : Laura Berger mondja: Maguk is, jó szolgálatot kívánok.

Ez a rész a TE részed:

[2024-08-29 14:42:42] [Output] : [SeeMTA - Egység]: PD-A-223 erősítést hívott!
[2024-08-29 14:42:48] [Output] : Jack Mikaelson <O: Itt a Rendőrség! Felszólítom az előttem haladó gépjárművet, hogy álljon félre, valamint állítsa le a motort. További utasításig MARADJON a gépjárműben!
[2024-08-29 14:42:58] [Output] : [SeeMTA - Koordináta]: Jack Mikaelson GPS koordinátát osztott meg: PD jel (Jack Mikaelson - C0!).

[2024-08-29 14:45:20] [Output] : Jack Mikaelson: (( dara miatt lesz aü? ))
[2024-08-29 14:45:26] [Output] : Admin 2 Ethan: (( Nem. ))

• Imádom
  • Tetszik
Reactions: badzsao és Benci77

Aura

Barangoló
Támogató
2023. 01. 03.
115
235
V4 karakter
Mia Goldberg
Azoknak is írjam, akik láthatók a domboldalon a videón 1:27 -nél?
Elég lett volna szólnod annak az egységnek, aki elütött. Te mégis darálni kezdtél... :unsure: Nem mellesleg mi valóban csak erősítéskérésre mentünk ki.
Hidd el, hogy van elég tennivalónk a szerveren, nem egyetlen embert fogunk campelni.

• Tetszik
Reactions: badzsao

Benci77

Barangoló
2019. 01. 11.
143
36
V4 karakter
Benjamin Molinero
illetve ezt is csatolnám:

[2024-08-29 15:43:26] [Output] : Santiago De Marquez: (( azt hittem hogy az admint azt mondtha hogy mindenki menjen el. ))
[2024-08-29 15:43:35] [Output] : Santiago De Marquez: (( rendvédelemet beleértve. ))
[2024-08-29 15:43:40] [Output] : Mauro Garcia: (( de ők nem voltak itt ))
[2024-08-29 15:43:44] [Output] : Jack Mikaelson: (( nem voltunk itt. ))
[2024-08-29 15:43:44] [Output] : Mauro Garcia: (( most értek ide ))
[2024-08-29 15:43:50] [Output] : Mauro Garcia: (( azt se tudták mizu van itt ))
[2024-08-29 15:43:51] [Output] : Jack Mikaelson: (( azt sem tudtuk mivan. ))
[2024-08-29 15:43:56] [Output] : Santiago De Marquez: (( értem. ))

• Imádom
Reactions: Aliii0408
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.