Petrit Xhelal Ismail jelentkezése az állományba

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Balagee

Barangoló
2021. 09. 04.
145
135
V4 karakter
Sensi R Palko
LV karakter
Sensi Barrera
V2 karakter
Gaio Corleone
szoba1.png

Jelentkezési formanyomtatvány
hr_-_forum.png

OOC rész

[#1]
Neved?
< Balázs >

[#2] Mesélj magadról olyan információt amit szerinted érdemes lehet tudni rólad? (minimum 7 összeszedett mondat!!)
< Az én keresztnevem Balázs. Idén végeztem a 9-ik tanévemmel, informatikai szakon. Az én életkorom 16 lesz július 17-én. Az én hobbim a focizás, kosárlabdázás, illetve MTA-zás, akár még pár játékkal szoktam játszani. Jelenleg Jász Nagykun Szolnok megyében élek egy kisebb városban családommal, és házi álatommal. Az én házi álatom egy kutya, és szeretek vele játszani néha. Haverjaimmal szoktam sokat biciklizni, focizni, illetve csak úgy hülyéskedni. A kedvenc ételem a Quesadilla, de egy kis időre hanyagolom mivel elkezdtem nem régiben edzeni. Nem annyira szeretek sokat beszélni voiceban, mert úgy érzem hogy voiceban elég vékony a hangom, de IRL nem annyira. Kedves, korrekt, becsületes, és össze szedett vagyok (van mikor rosszabb napom van, van dolog amire nem figyelek)>

[#3] Jelenleg hány játszott perced van?
< 5.000+ >

[#4] AdminJail-ről, kitiltásokról, illetve előző neveidről UCP képet csatolj!
< >

[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni? Mennyi időt tervezel a frakcióban tölteni és ez idő alatt hol képzeled el magad?
< Sosem voltam rendvédelemben, 2 haverommal úgy döntöttünk hogy jelentkezünk navba, és sok időt tervezünk eltölteni, ez lehet akár 1 év is az én részemről. >

[#6] Miért téged válasszunk?
< Úgy érzem aktív vagyok, kedves, nem vagyok önző, korrekt vagyok, kedves, és tudok helyesen írni. Illetve ha kérdeznek/írnak nekem discordon például, 5percen belül szoktam válaszolni. >

[#7] Voltál már Rendvédelmi frakcióban a szerveren? Ha igen, melyikben és mi volt a távozásod oka?
< Még nem voltam. >

[#8] Szerinted mi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladata?
< Az embereket igazoltassák olyan téren, és ellenőrizzék, hogy a megfelelő adót fizetik-e, és rendelkeznek-e például érvényes iratokkal, és horgász engedéllyel. Ellenőrizzék és keressék azokat a cégeket, melyek nem adóznak, és illegálisan működnek. >

[#9] Mennyit tudnál aktív lenni? (hétköznap - hétvégén)
< 3-4 óra változó. (Naponta)>

[#10] Milyennek gondolod magad? Szerinted milyen a jellemed? (minimum 10 összeszedett mondat!)
< (lásd: Miért téged válasszunk?, kiegészítés) : Hát néha könnyen szoktam ideges lenni, de ez nagyon ritka. Van mikor kimennek dolgok a fejemből, de próbálok koncentrálni dolgokra. Tudok közösségben dolgozni. Megértő vagyok, magyarán ha valamit rosszul csinálok és elmondják nekem azt megértem. Segítőkész vagyok, ha valakin látom segítene kell, akkor ha tudok segítek. Nem vagyok az az ember aki sokat haverkodik, de próbálkozok. Sokszor nem vagyok megelégedve dolgokkal, mint például a hangom, de el tudom magam fogadni valamennyire. >

[#11] Hogyan tudsz csapatban dolgozni? Szerinted fontos a csapatmunka? Ha nem miért?
< Tudok csapatban dolgozni. Igen fontos. Azért fontos, mert egy nehéz munkát sokkal könnyebb többen megoldani, és olyankor közösségben is van az adott ember, és közbe lehet sokat beszélni, nevetni, és jobban meg is lehet a másikat ismerni. >

[#12] Szerinted számít a kor? Milyennek gondolod a kor alapján való megítélést?
< Szerintem nem. Sose nézem az életkort, mivel jobban számít az hogy az a fiatalabb ember hogy nyilvánul meg, gondolok én itt a viselkedésére. Ha kedves és nem szidja ok nélkül a másikat, akkor semmi baj nincs. >

hr_-_forum.png

IC rész

[#1]
Jelentkező teljes neve:
< Petrit Xhelal Ismail >

[#2] Jelentkező születési helye, ideje:
< Los Santos Péterfy Kórház, 1986-12-01. >

[#3] Anyja neve:
< Jessica Sanhennessy >

[#4] Érvényes személyi igazolványáról, jogosítványáról másolatot csatoljon!
< Természetesen érvényesek. >

[#5] Előző munkahelyei [ távozás oka(i) ]:
< Katasztrófa védelem, azért léptem ki, mert nem éreztem magam úgy a munkahelyen, mint ha örülnék. Természetesen ez abból az okból is adódott hogy az egyik barátom kilépett.>

[#6] Miért pont Önt válasszuk?
< Sok tanulmányi eredményem van, és elég szép végzettségem is. A fizikumom, és felfogásom is elég jó. >

[#7] Ismertesse a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladatát!
< Adók illetve vámok beszedése és még határellenőrzés, repülőtéri csomagok átvizsgálása. >

[#8] Milyen feladatkört képzel magának az állományon belül? Hova szeretne eljutni?
< Célom egyszer bekerülni a vezetőségi karba. >

[#9] Meséljen magáról! (10 összeszedett mondat!)
< Sebastianj Sanhennessynek hívnak. Születési helyem, és ideje Fly City Péterfy kórház 1986-12-01. Állampolgárságom See City, de viszont én Ír országból származom, ott éltem egy ideig családommal. Volt egy 12 éves kis gyerekem, de viszont a volt feleségemmel elváltunk és ő vigyáz a fiamra. Én költözéskor abban gondolkodtam hogy körbe járom a világot. Nos ez sikerült is, de aztán megtaláltam See City-t és itt tervezem le élni az életem, kisebb-nagyobb gondok nélkül. Szüleim még élnek, viszont rég találkoztam velük. Jelenleg Ír országban tartózkodnak, és tervezek már találkozni velük, csak eddig nem jött össze, de remélem nem sokára össze fog jönni. Sok barátom volt Ír országban, de a költözés miatt elvesztettem őket, de próbálok itt See City-ben barátokra lelni, és eddig sikerrel jártam. Szeretem nagyon az otthoni konyhában készülő finomságokat, de azért a gyors kajákat se hagyjuk ki mint a gyros, hamburger, és társai. Szeretnék itt See Cityben egy új, és jó életet kezdeni, ennyi lenne az én történetem. >

((Ui: a névváltásom el lett fogadva, ezért a csatolt személyimen más név található, de nem sokára csatolok újat.))

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: Xike és LeoN

KikiLV

Head Waiter🍾
2021. 01. 16.
376
356
21
2700 Cegléd
V4 karakter
Jake Nicolson
LV karakter
Jake Nicolson
V2 karakter
Sophia Edward
nav-logo-32x32.png
Nemzeti Adó- és Vámhivatal
nav-logo-32x32.png

Tisztelt Petrit Xhelal Ismail!

Örömmel értesítjük, hogy felvételt nyert a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz!
Személyes beszélgetésre kérjük jelenjen meg a San Fierroban található NAV bejárati kapujánál a következő időpontban: 2022.06.26 18:30
OOC: TeamSpeak 3 szerveren is kérlek lépj be a "NAV | Váró" szobában ugyanekkor legkésőbb!
Ha nem felelne meg az időpont azt mindenképp jelezd kérlek hozzászólásban!

Tisztelettel:
Frank Edward
Vezérőrnagy

• Tetszik
Reactions: bronze és Balagee
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.