- 2019. 03. 03.
- 104
- 153
- V4 karakter
- Patricio Solano Secada
Jelentkezési lap
Hogy hívnak(becenév+ig név), hány éves vagy?
<< Petrik/Petrick Firmenbauer, 16 éves vagyok >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 76685 percem van jelenleg. >>
Mi az SGH feladata?
<< Az SGH feladata a kérdések megválaszolása játékosok, adminok felé,
illetve azok segítése. Valamint a Roleplay oktatása más játékosok számára. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Szeretnék segíteni a játkésokon. Valamint szeretnék
új barátságokat teremteni. Nem utolsó sorban pedig kiszeretném
magam próbálni ezen a területen is, hogy hogy tudnék teljesíteni. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Igazából a szerver szabályzatot jól ismerem, hisz 2 éve játszok a szerveren. Illetve a feladataimat mindig a legjobb módon végzem el. Ezek mellett a szerveren egy aktív játékos vagyok, így elég sok időt tudnék fordítani az SGH munkára is.>>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Naponta 3-4 órát töltők fent a szerveren, így ezt teljes mértékben rá tudom fordítani. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< https://imgur.com/a/gJypoEW >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< https://imgur.com/a/ti2OCHE >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitív:
- Feladatom mindig a legjobb módon probálom meg elvégezni.
- Barátságos, segítőkész vagyok.
- Felelősségteljes vagyok.
Negatív:
- Ismerösők közt elhagyja a számát egy-két trágár szó.
- Izgulós típus vagyok, így nem mindig tudok határozott lenni.
- Vannak olyan helyzetek amikor nem mindig úgy sikerül kimondani szavakat. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Természetesen igen, hogy még több dologban tudnám segíteni a játékosokat. Valamint szeretnék új barátokat szerezni. Egyben szeretnék előre lépni a szerveren, hogy kipróbáljam magam ezen a területen is, hogy új élményeket szerezek. Úgy gondolom, hogy nagyban hozzá tudnék járulni a közösség építéséhez.>>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Ez egy RP vagyis Roleplay szerver, magyarul szerepjáték. Ez annyit tesz, hogy neked úgy kell cselekedned mint a valóéletben. Fontos, hogy mindig gondolod át, hogy te a valóéletben megmernéd, illetve megtudnád-e csinálni. A szerveren kettő chat felületet különböztetünk az egyik az IC Chat, a másik az OOC chat. IC chat vagyis In Character Chat, ezt akkor kell használnod amikor a karaktereddel szeretnél beszélni, T betű lenyomásával tudsz írni bele. A másik az OOC Chat, vagyis Out Of Character Chat(karakteren kivüli chat), ezt olyankor használod amikor nem a karaktereddel szeretnél beszélni, hanem te saját magad. Például admin ügynél. Ezt a B betű lenyomásával tudod használi. A szerveren több parancsot is használnod kell a mindennapokban: /me, /do, /megpróbál, /ame, /placedo. Kezdjük is a /me-vel. Őt akkor használod mikor egy direkt történés/cselekvés történik a karaktereddel. Például: /me elővesszi a pénztrácáját. A következő a /do parancs, őt akkor kell használnod mikor valami indirekt dolog történik a karakterddel, ilyen egy ütközés, vagyis /do Az ütközés következtében előrecsapodik, de mivel az öve nem volt becsatolva, ezért a kormányba beveri a fejét. A harmadik parancsunk a /megpróbál. Ennek a parancsnak a végkimenetel mindig random, tehát vagy sikerül, az adott művelet, vagy nem. Például: /megpróbál megkapaszkodni. Valamint van a /ame amivel karaktereddet írod le. Vagyis /ame Egy jóképű fiatal ember aki vezető besztásban dolgozik. A /placedo parancsot pedig a környezetünk leírására használjuk. Például: /placedo A földön egy nyitott EÜ doboz található. A szerveren vannak animok, ezt a /animpanel paranccsal tudod behozni, itt különböző animációkat tudsz lejátszani a karaktereddel. Illetve a HOME gombbal tudod behozni. Itt különböző infókat találsz a karaketeredről. További infókért még az F1-es gomb lenyomásával található panelen találsz videók formájában. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Legelsőnek bízonyitékot kérnék tőle. Amennyiben van bizonyítéka abban az esetben adnák neki. Amennyiben nincs rá bizonyítéka, abban az esetben megkérném, hogy hívjon egy taxit.>>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?
<< /vá 93 Szia! Amennyiben skines fegyver volt, és van róla bízonyítékod kérlek keress vele fel egy admint. Ha fegyver PP-s volt, de te már IG pénzért vetted, akkor nem minősül átverésnek, illetve olyankor már a figyelmeztetés sem érvényes a fegyverre. >>
Utoljára szerkesztve: