- 2019. 03. 03.
- 104
- 153
- V4 karakter
- Patricio Solano Secada
Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
<< Patriknak hívnak, 15 éves vagyok. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 66066 percem van jelenleg. >>
Mi az SGH feladata?
<< Az SGH feladata az adminok, játékosok segítése. Ő foglalkozik kisebb kérdésekkel,
problémákkal, valmint segíti a kezdő játékosokat a szerver alapjainak megértéseben. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Úgy gondolom, hogy elég jól kiismertem már a szervert, valmint a szerver szabályzatát is
elég jól ismerem. Ezek mellett szeretek segíteni. Kiakarom magam próbálni magam ezen a területen is, hogy hogy tudnék teljesíteni. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Úgy gondolom, hogy napi szinten elég aktív vagyok a szerveren, vagyis elég sokat tudnék segíteni
a játékosoknak. Mindig is probáltam/probálom elvégezni a rám kiszabott feladatot a lehető
legmegfelelőbb módon. Nem legutolsó sorban pedig próbálok a lehető legtöbbet segíteni annak,
akinek csak kell. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Naponta minimum 6 órát tudok fordítani rá, vagyis a szerveren eltöltöt összes időmet. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< https://imgur.com/a/KgN4T4M >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< https://imgur.com/a/qQo8hJa >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitív:
-Megbízható vagyok.
-Feladataim a elvégzése a legjobb módon.
-Barátságos, és segítőkész személyiségnek tartom magam.
Negatív:
-Vannak szavak amit nem mindig tudok kimondani.
-Van mikor elvesztem a motivációm és ellustolok egy kicsit, de ezt visszaszoktam nyerni elég gyorsan ha pozítiv dolgok történnek a környezetemben.
-Vannak dolgok amikben nem vagyok biztos, hogy menne, de sikerülni szokott.>>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen szertnék admin lenni, hogy még többet tudjak a játékosokon segíteni. Ez emellett szertnék előrébb lépni a szerveren. Örülnék ha tudnék új barátokat szerezni. Nem utolsó sorba szeretnék tapasztalatot szerezni ezen a területen is a szerveren. Szeretném a közösséget építeni, és törekednék arra, hogy mindenkinek élvezhetővé tudjam tenni a játékát. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Ez egy RP (Roleplay) szerver, aminek a magyar megfelelője a szerepjáték. Ez azt jelenti, hogy úgy kell, viselkedned mint a való életben. Fontos, hogy mindig gondold át egy úgynevezett RP-helyzett előtt, hogy te azt megmernéd-e vagy megtudnád-e tenni a valóéletben is. A szerveren két darab chat van, az egyik az IC(In Character) chat. Ezt kell akkor használni amikor a karaktereddel szertnél beszélni. Ezt a T betű lenyomásával tudod használni. A parancsokat is ide tudod írni. A következő pedig az OOC (Out Of Character) Chat, ide akkor kell írnod mikor valami, olyan dolgot szertnél mondani, amit nem a karakteredhez tartozik, például admin ügy közben is ezt a chatet kell használnod. Fontos, hogy ezen a chaten legyél tiszetelet tudó, és tartsd tiszteletben a többi játékost. Az RP-hez tartóznak parancsok, amivel letudod írni, hogy épp mi történik, vagy mit csinál a karaktered. Ezek a /me, /do, /ame, /placedo, és a /megpróbál parancsok. A /me-t olyan cselekvésekre, történésekre kell használi ami, a karaktereddel direkt történik, vagyis ő azt direkt gondolja például: /me feloldja a telefonját. A következő parancs a /do, ezt olyan cselekvésekre kell hasznáni, ami nem direkt történik a karaktereddel példál ha ütközés történik, vagy elesik mondjuk: /do A baleset következtében előrecsapodik és beveri a fejét a kormányba, de mivel az öve be van csatolva, így az visszarántja őt. Ez az a két parancs amit a legtöbbször kell majd használnod. A következő parancsokkal már az RP-t tudod színesíteni. Tehát /ame parancsot karaktered leírására, kinézetére tudod használni, vagyis /ame Egy magas, elegáns ember aki, napjait testőrként tengeti. Ugyebár a /placedo-t a nevéből adódóan, olyan dolgokra használjuk, amivel a környezetünket írjuk le, vagyis: /placedo Egy nyitott eü doboz a földön. Végül pedig a megpróbálal a kareketrünkkel tudunk cselekvéseket véghez vinni ami, nem biztos, hogy sikerülni fog, tegyük fel mikor ütközöl és meg szeretnél kapaszkodni, akkor /megpróbál megkapaszkodni a kormányba. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Elsőnek megkérdezném, hogy tud-e bízonyitékot adni róla. Amennyiben tudna bizonyítékot adni, megkérném, hogy írjon egy adminak bizonyítékkal együtt. Ha nem tudna adni pedig megkérném, hogy hívjon vontatót és ne kérjen fixet egy admintól sem. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Üzletelés közben meghaltam. Felszednél kérlek?
<< /vá 93 Szia! Amennyiben lag, bug, vagy esetleg szabálysértés miatt haltál meg, akkor kérlek keress fel 1-es
vagy attól nagyobb admint és írj neki pm-et bízonyitékkal. Ha esetleg a te figyelmetlenségedből, vagy nem történt szabáysértés, sem én, sem pedig admin nem tud neked segíteni. További jó játékot! >>
Utoljára szerkesztve: