Elutasítva Petra Wilson-> Benett

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Boyka1203

Újonc
2019. 11. 04.
69
100
V2 karakter
Leo Woods
zoldlogo.png

Neved:
< Petra Wilson >

A ban időpontja:
< 2019-10-23 21:21:50 >

A ban időtartama:
< Örök >

Neve, aki bannolt:
< Benett >

A ban oka:
< Súlyos UCP, utolsó esély eljátszva. Nincs UB! >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Sziasztok!Elsősorban hozzád szól Benett amit írok!Nos hát a súlyos UCP-t azt nemigen értem mivel 16 jogos jailom van a többi vagy IC jail vagy enyhítés.Valóban ban téren van egy pár viszont TS-en fentvoltam nálad és elmondtam hogy az első amit Alektól kaptam az jogtalan volt mivel tudtam bizonyítani hogy nem volt még ott az ügynél vagyis nem volt látható és nem kezdődött el az ügy. A második ban amit Husitól kaptam az volt jogos mivel ott lelőttem a tagot valamint ooc beszóltam neki.Ezután Steel-től kaptam amit még aznap levett mivel megbeszéltem vele és arra jutottunk hogy tulzás volt. Vissza térve a Husi által kiszabott ban-ra, Miomate is jelen volt az ügynél mint mondtam Husi adta rám a ban-t viszont ő már leadta az admint mikor én kértem volna UB-t így Miomate-hoz fordultam akivel TS-en megbeszéltem a dolgokat! Mivel neki volt köze az ügyhöz így gondoltam hogy úgy fair ha őt keresem fel..Ezek után 4hónappal kaptam egy olyan ban-t tőled hogy súlyos UCP, utolsó esély eljátszva, és igazából személy szerint nem értem hogy a súlyos UCP-t miért kaptam mikor úgy kaptam meg az UB-t hogy bizonyítottam előtte mindent..Tudom hogy nekem a hibám nem ez hanem hogy beszoltam neked többszöri alkalommal, ezért én külön elnézést kértem TS-en is valamint most itt is. Vállalom/vállaltam eddig is amit kaptam érte, tudom hogy nem kellett volna szidni téged de hát a semmiből váratlan volt ez nekem hogy 4hónap után kapok egy ban-t, nyilván idegi alapon jött ez az egész. Megértem ha most elutasítod, de arra kérlek ha most nem is egy kis idő múlva had mehessek vissza a szerverre. Hiányoznak az LV által adott játékélmények. Sokat változtam elkezdtem másik szerveren is játszani ahol a jelenlegi UCP-m tükrözi azt hogy változtam!Köszönöm hogy elolvastad Benett, kérlek gondold át hátha! >

• Vicces
Reactions: im abalazs
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.