Elutasítva Petra Wilson-> Benett

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Boyka1203

Újonc
2019. 11. 04.
69
100
V2 karakter
Leo Woods
zoldlogo.png

Neved:
< Petra Wilson >

A ban időpontja:
< 2019-10-23 21:21:50 >

A ban időtartama:
< Örök >

Neve, aki bannolt:
< Benett >

A ban oka:
< Súlyos UCP, utolsó esély eljátszva. Nincs UB! >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Szia Benett! Az UB kérelmemet elsősorban a megadott indok "súlyos UCP" és az utolsó esély eljátszva indok miatt kérem. Tehát van 15 jogos jailom a többi vagy fegyverfigyelmeztetés vagy enyhítés. 15 Jail nem hinném hogy olyan súlyos lenne tehát ugymondd ezt az indokot meg magyaráztam remélem. Nos ott van az utolsó esély azt igazából azért nem értem mert szerintem annyira súlyosnak az UCP-m nem mondható, te is megtudod nézni szóval ja.. Már egy jópár hónapja ki vagyok rakva, hidd el a viselkedésemen tudtam változtatni. Tudom hogy itt leginkább maga a viselkedésemmel volt a gond és nem az ucp-mmel amit én el is ismerek mivel nem volt helyénvaló viselkedés amit képviseltem 5-6-7 hónapja. Máshogy álltam akkor és máshogy állok most a szerverhez illetve az RP-hez. Tőled külön bocsánatot kérek ahogyan viselkedtem és a többi játékostól is akinek valaha rosszat okoztam. Szeretném az UB-t mivel úgy gondolom ennyi idő után még egy esélyt megérdemlek azok alapján amit fentebb leírtam neked. Bizonyítani szeretnék és tényleg nehéz úgy ha lehetőségem sincs.. Tényleg sajnálom az egészet. Egy nagyobb jailt (1000+ percet) is elvállalnék az UB fejében és ígérem több probléma velem nem lenne fent a szerveren! Kérlek gondold át mostmár, számtalan UB-t kértem már, csak annyit szeretnék kérni hogy azok után amit műveltem, egy kicsit bizz bennem ilyen téren. Sosem voltam a szerver ellen, támogattam is és szeretném is támogatni. Nekem tényleg nagyon sokat jelent a szerver, napiszinten jártam fel, több órán keresztül. Sajnálom mégegyszer akit megbántottam. További szép napot! >

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.