Elutasítva Petra Wilson--> Benett

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Boyka1203

Újonc
2019. 11. 04.
69
100
V2 karakter
Leo Woods
zoldlogo.png

Neved:
< Petra Wilson >

A ban időpontja:
< 2019-10-23 21:21:50 >

A ban időtartama:
< Örök >

Neve, aki bannolt:
< Benett >

A ban oka:
< Súlyos UCP, utolsó esély eljátszva. Nincs UB! >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Sziasztok! Tudom nem volt helytálló a viselkedésem! Mint minden UB kérelmembe, itt is leírom hogy miért szeretnék vissza csatlakozni a szerverhez. Első sorban mert nagyon hiányzik, nagyon sok ember / emlék fűz a szerverhez, sok emberrel beszélek a mai napig akik LV-n tolják, 5-6 hónapja vagyok kirakva, viszont én nem fogom feladni, mivel tudom hogy az én pályafutásom nem itt ért véget, mivel megtanultam viselkedni, más szervereken játszottam ahol elég szép rangot értem el és máshogy kezelem a helyzeteket, normálisan állok hozzá az egészhez! Elsőnek is Benettnek szeretnék bizonyítani mivel neki okoztam rosszat a viselkedésemmel ami miatt külön bocsánatot kérek itt is! Magamnak már bizonyítottam úgy gondolom és egy utolsó utáni esélyt szeretnék kérni..Láttam már kérelmeknél másnál is hogy utolsó utáni esélyt kapott, de én nem takarózok ezzel félre értés ne legyen! A szerveren töltött idő nekem nagyon sokat számított, sosem hanyagoltam el attól függetlenül hogy hogyan viselkedtem. Mindig betöltött az életemben egy bizonyos pontot amit pótolni nem tudok nagyon mással. Nagyon örülnék ha legalább egy pár szót tudnánk váltani TS-en Benett..Mindent elmondanék neked bővebben is. Most hogy több szabadidőm van, mégtöbb időt tudnék a szerverre szánni, igérem probléma nem lenne velem. Tudom igéretekből ezret hallottál már, viszont tényleg változtam! Esetleg mégegyszer mondom ha TS-en tudnánk egy pár szót váltani akkor annak nagyon örülnék. Tudom hogy neked ez a feladatod és teljesen jól jártál el velem szembe, de nem is tudom hogy fogalmazzam meg, örülnék ha egy minimálisan az én helyzetembe is bele tekintenél, tudom nehéz lesz.. Köszönöm hogy elolvastad remélem átgondolod! Továbbra is próbálkozni fogok és nem fogom feladni! Csak pozitívan! További szép napot! >

• Imádom
Reactions: mimosa
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.