Neved:
< Petra Wilson >
A ban időpontja:
< 2019-10-23 21:21:50 >
A ban időtartama:
< 2030-12-31 13:12:12 >
Neve, aki bannolt:
< Benett >
A ban oka:
< Súlyos UCP, utolsó esély eljátszva. Nincs UB! >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Sziasztok / Szia Benett! Elsőnek is nagyon sajnálom a történteket tényleg megbántam. Tudom hogy nem volt helyénvaló a viselkedésem és azt is hogy jogosan kaptam a büntetésemet. 1 éve vagyok kirakva a szerverről, sokat gondolkoztam és ha esetleg kapnék egy esélyt még annak nagyon örülnék. Akármekkora hülyeséget is csináltam.. a szervert mindig komolyan vettem. Napi szinten 5-10 órát fent voltam, valamint támogattam is a szervert mivel tényleg ez volt az a szerver ami lekötött. Tényleg csak egy esélyt szeretnék kérni tőled, ha egy kicsi jail-em is lesz, mehet vissza a ban, de ügyelni fogok arra, hogy ez ne történjen meg. Így 1 év után már nagyon húz vissza a szívem a szerverre akármennyire is hihetetlen. Én nem írtam hetente kérelmeket mert annak értelmét nem látom, viszont 1-2-3 havonta megpróbálkoztam vele mert tényleg szeretnék vissza menni. Az UCP-m valóban nem szép ahogyan az az indokban is szerepel, viszont kérlek ha esetleg rálesel az UCP-m-re, akkor láthatod hogy sok enyhítés és fegyver figyelmeztetés is van ott, tehát ami fent jelez szám hogy mennyi jail-em van az csalóka látszatra. Tényleg számtalanszor eszembe jut hogy mi mindent rontottam el magam körül. Nagyon hiányzik az hogy nyugodt keretek között RP-zzek, kocsikázzak stb. Egy nagyobb jail-t (2000+ perc) is elvállalnék ub fejében ami az utolsó jailem lenne. Remélem a mondanivalóm valamennyire átadja mennyire sajnálom. Kérlek vedd figyelembe hogy amit tettem az nem mostani dolog
Utoljára szerkesztve: