Elutasítva Petra Wilson -- Benett (helyette írom)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Oakley

Újonc
2020. 07. 31.
35
85
LV karakter
Yorell Oakley
V2 karakter
Josh Croxo
zoldlogo.png

Neved:
< Petra Wilson >

A ban időpontja:
< 2019-10-23 21:21:50 >

A ban időtartama:
< 2030-12-31 13:12:12 >

Neve, aki bannolt:
< Benett >

A ban oka:
< Súlyos UCP, utolsó esély eljátszva. Nincs UB! >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Szia Benett! Szeretném azzal kezdeni hogy nagyon sajnálom, nem viselkedtem helyesen,de változtam! Már egy pár hónapja nem irtam UB-t, reménykedve abba hogy ez a plussz idő is alátámasztja megbánásomat. Lassan egy éve vagyok kirakva, s mint az előző UB- kérelmemnél írtad, nem volt nagy szintem a jail-jeimhez képest.. Igazad volt! Viszont nagyon sok jailt például a saját bőrömön tapasztaltam mivel kezdő voltam, tudom nem mentesít engem csak egy kis megértést kérek tőled! Nagyon húz a szívem vissza a közösséghez. Csak még egy esélyt szeretnék tőled kérni. Igérem nem baltázom el, legyen akármekkora jail UB fejében én vállalom (2000+perc). Esetlegesen ha meg is kapnám az UB-t vállalom azt is hogy ha csak egy kis hibát követek el, repülhet rám vissza a ban! Hidd el ennyi idő alatt volt időm változni és változtam is amit szeretnék neked / a közösségnek bebizonyítani. Tudom hogy igéretekből volt elég, de tényleg mást már nem tudok mondani. Tudom azt is hogy a viselkedésem nem volt helyénvaló, megbántam s éppen ezért kérem elnézésedet! Tudom veled sem voltam korrekt, de biztosan tudtál már egy "vitára" fátylat borítani. Szeretnék egy utolsó esélyt kérni, láttam már más is kapott, gondoltam megpróbálom ennyi idő után én is! Ha nem is kapom meg az UB-t egy körülbelül időt tudnál-e mondani hogy mikor próbáljam meg? Köszönöm szépen a válaszodat! További szép estét. >

• Imádom
Reactions: mimosa
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.