Peti Irish Covenant frakció pályázata

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

aPeti

edes otthon ❤️
Támogató
2020. 04. 09.
802
1 347
V4 karakter
francisco.furstenbarger
V2 karakter
francisco.furstenbarger
Qus7ESB.png

5LTzacG.png

Petinek hívnak, 15 éves vagyok. Pesterzsébeten lakom egy kertesházban, szüleimmel és két testvéremmel, jelenleg egy csepeli középiskolába járok, informatika szakra. A későbbiekben ebben a szakmában szeretnék elhelyezkedni. Szabadidőmben leginkább a gép előtt ülök. Pozitív tulajdonságaim közé sorolnám, hogy türelmes vagyok. Negatívak közé pedig azt, hogy alkalmanként hirtelen vagyok.

2LuTMph.png

Volt szerencsém több pozíciót is betölteni a SeeMTA V2 szerverén, szerverénél. Lehettem TeamSpeak moderátor, frakció leader, és még admin is.

• Miért ne engem válasszatok? - Úgy gondolom, hogy mint mindenkinek, úgy nekem is volt néhány rosszabb időszakom. Ez pont akkor volt, amikor főleadere voltam a See City Taxinak. Mások voltak az elméleteim, mint a tagjaimnak, alleaderemnek és ezért nem pont vezetőségnek is tetszően vezettem a frakciót, így sajnos elvételre került. Az elvétel óta rengeteg időm volt átgondolni, hogy mit és hogyan is kellene csinálni. Így természetesen már más színben látom a dolgokat és igyekszem, hogy ezentúl mindent megfelelően csináljak.
  • Miért engem válasszatok? - Lehetőségem adódott, hogy az Irish Covenantot is vezethettem egy időben. Megmaradt például a frakciónak a vezetett dokumentuma, amit pár frissítéssel, azonnal is használatba tudnék venni, elkezdeni vezetni. Próbálnám az egész frakciót visszaállítani a normál kerékvágásba, minnél hamarabb elkezdeni működtetni. Számomra az RP lenne mindig előtérben, nem pedig az akciózás, a "dara". Terveznék egyaránt rengeteg legál, illegál roleplay szituációt. Szeretnék az illegális frakciókkal, vezetőikkel jó viszonyt ápolni IC, és akár OOC is.
  • Miért pályázom meg a frakciót? - Régebb óta szerettem volna visszatérni az Irish Covenanthoz, ami az első frakcióim között volt. Nagyrészt ennek az FK-nak köszönhetem az RP tudásomat. Itt kezdtem el az első élményképeimet készíteni. Egy baráti társaságot szeretnék kialakítani, hogy lehessen egymásra számítani, bármit meg lehessen beszélni a másikkal. Szívesen látnám újra az illegális frakciók között, nem pedig a deaktiváltaknál. Többek rögeszméje, hogy egy frakció név és nemzetiség cserével majd felvirágoztatják a frakciót. Én azonban nem tervezek ilyesmit, szeretném az ír szálat továbbvinni.

egP8E3Z.png
Felállítottam egy véleményem szerint logikus fontossági sorrendet.
  1. Az első tevékenységeim között volna a garázs rendbetétele, a teljes járműpark járműveinek zárjának lecserélése.
  2. Egy frakció fejlesztés összeírása az első adandó alkalomnál, hiszen pár dolgot másképpen csinálnék, mint ahogyan most van. Lecserélnék pár járművet, interiorokat kérelmeznék, azok neveinek átírását. A megszokott teniszpályát szeretném kicseréltetni egy San Fierroban elfekvő telepre.
  3. A jelenlegi Keegan Company helyett, mint legális RP, egy ír étteremre gondoltam, Los Santosban. A szokásos szakács, felszolgáló munkakörbe keresnénk dolgozókat. Terveznék ír whiskey kóstoló esteket is. Ezek alapvető feltétele természetesen a Katasztrófavédelemnél beszerezhető 'Tűzvédelmi engedély', valamint a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól beszerezhető 'működési engedély' volna. Egy Yankee segítségével terveznék beszállításokat, csempészetként, mint illegál RP a legál céghez kapcsolódóan. Valamint tenger gyümölcsei ételek elkészítéséhez magunknak szereznénk be a dolgokat a tengerről, egy Launch segítségével.
  4. A közeljövőben talán terveznék magam mellé egy leadert. Amennyiben két frakció pályázat lenne elfogadva az Irish-re, úgy nem zárkózom el a két főleaderes dologtól, azonban én nem gondolnék több leadert.

zAPOtSO.png

Jamie Fitzgerald, született: 1987.06.27., Cork. A 2010-es évek elején költözött Dublinba, ekkor apja nyomdokaiba lépett és elkezdte az illegális lőszerek kis tételben való árulását. Szépen lassan elkezdte kiépíteni az ismerettségi köreit. Ezt a bizonyos kört leginkább 18-25 éves fiatalok alkották, akik szintúgy drog- és lőszerárusításban utaztak. Jamienek voltak apróbb ügyei, amik félresiklottak, azonban 2015-ben leültették 2 évre, ami keményen megviselte őt, azonban jó magaviselet miatt közel 1 év után elengedték. Ekkor félretette az illegális életét egy időre és társasházi, irodai takarításokat végzett, mivel nem volt semmilyen magasabb képzettsége, amivel el tudott volna helyezkedni. Egy napon a Los Santosi társasházban végzett takarítást, amikor megszólította Őt egy középkorú férfi, behívta magához a lakásba. Jamie az elején el akarta kerülni a belépést a lakásba, azonban többszöri győzködésre belement. Az ingatlan területére érve megpillantott a lakásban négy öltönyös férfit, leütötték és egy sikátorba szállították őt San Fierroban valahol. Amikor magához tért megkötözve ült az urak társaságában a földön. Az egyik rabló közelebb lépett az ifjúhoz és így szólt: "Hallottunk rólad, Jamie! Egészen eddig jól ment a szekér, most meg ilyen semmirekellő munkákat végzel.". Beszállítói munkát kínáltak neki, kiemelkedő részesedéssel. Los Santosból kellett neki nagy mennyiségű cigarettát szállítani San Fierroba. Amilyen nehezen viselte Jamie a börtönt, annál magabiztosabban fogadta el az állást. 2020-ra Jamieből a remek munkájáért középvezető lett. Egy nap azonban a szervezet vezetőségének pár tagját elrabolták eddig ismeretlen személyek és kivégezték őket. Maradtak a kevés tapasztalattal rendelkezők vezetőnek, akiket felváltott. Így lett Jamie Fitzgerald az Irish Covenant bűnszervezet egyetlen vezetője.

d6yw00f.png
A nemrégiben bővített 20 rang slotból jelenlegi elképzeléseim alapján, 14-et szeretnék kihasználni.
  • Felfüggesztett [1] - A szervezet fedőcégénél már egy felfüggesztés alatt álló személy, bérezést nem kap.
  • Dolgozó [2] - A cég állományában dolgozó munkás, lehet pincér, szakács, esetleg takarító, minimális bérezésért munkálkodik.
  • Oibrí [3] - Munkás, egy "beajánlott" személy, aki valamennyit már sejt az Irish Covenant illegális tevékenységeiről.
  • Admhaitear [4] - A szervezet egy elismert tagja, több bizalmat szegeznek felé.
  • Leathan [5] - Tag, teljeskörű bizalmat élvez
  • Trádálaí [6] - Kereskedő, feladatai közé tartozik az illegális fegyverek, lőszerek értékesítése.
  • Comhairleoir [7] - Tanácsadó, egyes helyzetekben "szakmai" tanácsokkal látja el az előljáróit.
  • Maoirseoir [8] - Felügyelő, elsődleges feladata munka biztosítása a legális dolgozók részére.
  • Veteran [9] - Veterán, régebb óta a maffia tagja.
  • Gobharnóir [10] - Kormányzó, a cégeknél igazgatóhelyettesi beosztást tölt be.
  • Stiúrthóir [11] - Igazgató, feladata a legális cégek felügyelete, dokumentációjának rendben tartása.
  • Ceannasaí [12] - Parancsnok, a legalacsonyabb rang, ami rendelkezik döntésjoggal, személye megbecsülendő - Jog nélküli Leader/Alleader
  • Teachta [13] - Helyettes, a Ceannaire távollétében döntésjoggal rendelkezik. - Leader
  • Ceannaire [14] - Vezető, a szervezet felett teljes hatalmat gyakorol, a legnagyobb vezető. - Főleader
qewE2n9.png
  • Általános szabályok
  1. Kötelező a szerverszabályzat, valamint TeamSpeaken a TS szabályzat betartása.
  2. Köteles vagy megadni a tiszteletet mindenki felé, még akkor is, ha ő azt nem viszonozza.
  3. Amennyiben videótartalmat gyártasz különböző oldalakra (YouTube, Twitch stb.) úgy köteles vagy ott is megadni a tiszteletet, nem kezded el szídni a másikat, ha belédmegy. Ehhez kapcsolódóan: tilos a rendvédelmet bármilyen videóban gúnyolni, lejáratni. (Súlyosságtól függően kirúgásban is részesíthető a személy!)
  4. Tilos nem frakció tagot behozni a HQ-ra, megmutatni neki annak helyét.
  5. Üldözés esetén tilos a HQ-ra menekülni. (Büntetés minden esetben azonnali eltávolítás!)
  6. 2 napnál hosszabb inaktivitást köteles vagy jelezni.
  7. Tilos előléptetést kéregetni, avagy beavatást.
  8. Minden 90 percet meghaladó jailről köteles vagy legkésőbb 24 órán belül értesíteni egy leadert. (Ennek elhanyagolása mínuszt, igazság elferdítése kirúgással járhat.)
  9. Távozás esetén köteles vagy 800.000 Ft-ot átadni egy frakció leadernek, mely "Távozási díj" címszó alatt könyvelésre kerül.
  • Járművekkel kapcsolatos szabályok
  1. A számodra kiosztott járművet köteles vagy minden használat után megszereltetve és minimum félig megtankolva elhelyezni a garázsban.
  2. A frakció járművet tilos illegál tárolására használni, kérni.
  • Fegyverhajóval kapcsolatos szabályok
  1. Amennyiben egy leader leadandót szab meg az adott hajóról, köteles vagy azt leadni.
  2. Tilos úgy beállni a hajóval, hogy mást ellehetetlenítünk attól, hogy be tudjon állni. (Első pár alkalomnál figyelmeztetésben leszel részesítve!)
  • Rablásokkal kapcsolatos szabályok
  1. Minden akció engedélyköteles.
  2. Minden akciót kötelesek vagyunk elő RP-vel megkezdeni, ellenkező esetben adminisztrátori szankcióval vagyunk büntethetők.
  3. Tilos szövetséget kötni (Erre kizárólag a leaderek, avagy az általuk megbízott személyek jogosultak.), bevonni kívülállókat az illegális tevékenységekbe.
  4. Heti két ATM rablás engedélyezett előzetes egyeztetéssel.
  5. Tilos az éjszakai aranybankozás.
  6. A jóváhagyott, nem frakció vezetősége által tervezett rablásokból származó bevételt a saját meglátás szerint eloszthatjátok, nem kell leadni. (Valakit kihagyni a részesedésből, szándékosan levonni belőle tilos. Panasz esetén mínuszpontban részesíthető.)

coIzGun.png

Mint minden frakciónak, úgy nekünk is szükségünk van néhány TeamSpeak szobára. Következőek volnánk az elképzeléseim: A főszoba: ' Irish Covenant ', amit követne egy leaderi szoba, ami a ' Leader Room [Belépni Tilos!] ' névre hallgatna, alatta egy Leader váró. A leader szobával egyvonalban, alul egy Megbeszélés szoba, ahol a meetingeket tartanánk, a csatlakozás innen lenne kiadva. Ez alatt következnek a társalgók, az AFK szoba, valamint egy váró.

AjaEVXx.png

tVDoKKY.png

Beannacht! - Üdvözlet!
Igen - Sea
Nem - Níl
Fegyver - Airm
Lőszer - Armlón
Drog - Druga
Segítség - Cabhrú
Megyek - Contaetha

4INoknV.png
  1. InGame meghírdetett felvétel: A megadott helyen a jelentkező megjelenik, megmutatja RP tudását, majd a TeamSpeak meghallgatáson megjelenik.
  2. Fórumon való jelentkezés: A minta kitöltését követően 24-28 órán belül legkésőbb bírálat születik, amit pozitív kimenetel esetén egy TeamSpeak meghallgatás, majd egy RP teszt követ.
  3. Beajánlás: Egy már meglévő tag kezességet vállal a beajánlottért, így a beajánlott 3-as rangon kezd.

RKsZ8Zv.png

v2logo.png

Neved:
< Jamie Fitzgerald >

Frakciód neve:
< Irish Covenant >

Map kérelem:
< Képek / Letöltési link >

Skin kérelem:
< Cserélni szeretnénk az alábbiakat (ID alapján): 159, 162 Kép - 159 / Kép - 162 / Letöltési link >

Jármű kérelem:
< F3 alapján kitöltésre kerül. >

Megjegyzés:
< Előre is köszönjük szépen! >

mHjs3Il.png

- Az alábbi követelmények elengedhetetlenek ahhoz, hogy a frakció tagja lehessen valaki -

Betöltött 14. életév,
Betöltött 10-es szint a szerveren,
TeamSpeak kliens megléte,
Discord kliens megléte (Messenger csoport helyett),
Jó fogalmazási készség,
Helyesírás.

VxOVbIt.png

A legelső kép akár még megtalálható volt a TeamSpeak szobákban, hiszen én csináltam és nem lett kicserélve azóta az utolsó leaderek által. Ez a pályázatom igazán hasonlít egy korábbi pályázatomra. A formázás valamilyen szinten hasonló, azonban a tartalom már igen más, eltérő. Hozzászólás formájában szívesen fogadok véleményeket, kritikákat, esetleg tanácsokat. Reménykedem, adódik mégegy esélyem, hogy bizonyíthassak, miszerint tudok normális frakció leader lenni. A lapot még a pályázási határidő előtt többször fogom szerkeszteni, bővíteni. Köszönöm a figyelmet, további szép napot!​

Utoljára szerkesztve:

Neuh01

Írnok deák
Támogató
2019. 10. 13.
638
493
19
Vác
V4 karakter
Ashel Jean
LV karakter
Sophia S Pereira
V2 karakter
Kayden_Harrison
Szia,szép összeszedett lap lett, sok sikert hozzá.

• Tetszik
Reactions: Bhrgur és aPeti

kebab

Barangoló
2021. 01. 10.
77
63
22
Sárospatak
V2 karakter
Ezio Carrozzi
Szia. Szépen megformáztad a lapot, viszont volt egy frakciópályázatod régebben is, ami a Taxi volt. Szerintem senkinek sem kell ecsetelni, hogy milyen volt a taxi, és, hogy milyen rövid ideig működött.Ebből kiindulva, nem tudom mennyire tudnál komolyan venni egy illegál frakciót. De az emberek változnak,hajrá.

boriszV2

Írnok deák
2019. 01. 10.
648
221
V2 karakter
boris hudson
Szia! A lapod alapvetően tetszik, megismerni is volt szerencsém téged annó NNI be. Viszont egy illegális frakcióban teljes mértékben felesleges 20 darab rang,ezt szerintem gondold át! Valamint a Fórunon található tagfelvétel is elavult dolog,egy rendvédelmi FK ban megállja a helyét,de itt nem éppen!

• Imádom
Reactions: aPeti

aPeti

edes otthon ❤️
Támogató
2020. 04. 09.
802
1 347
V4 karakter
francisco.furstenbarger
V2 karakter
francisco.furstenbarger
Szia,szép összeszedett lap lett, sok sikert hozzá.
Szia! Köszönöm szépen.
Szia. Szépen megformáztad a lapot, viszont volt egy frakciópályázatod régebben is, ami a Taxi volt. Szerintem senkinek sem kell ecsetelni, hogy milyen volt a taxi, és, hogy milyen rövid ideig működött.Ebből kiindulva, nem tudom mennyire tudnál komolyan venni egy illegál frakciót. De az emberek változnak,hajrá.
Szia! A rövid ideig való működés sajnos az elvétel miatt volt, lett volna még érdekeltség bennem/bennünk a frakció vezetésére a későbbiekben is. Komolyan gondolom továbbra, és komolyan veszek egyaránt egy illegál és egy legál szervezetet is. Igyekezni fogok változtatni, mindent beleadni, ha lesz lehetőségem.
Szia! A lapod alapvetően tetszik, megismerni is volt szerencsém téged annó NNI be. Viszont egy illegális frakcióban teljes mértékben felesleges 20 darab rang,ezt szerintem gondold át! Valamint a Fórunon található tagfelvétel is elavult dolog,egy rendvédelmi FK ban megállja a helyét,de itt nem éppen!
Szia! Köszönöm a lényegretörő hozzászólásodat. Át fogom gondolni a rangok számát. Korábbi Irish leaderségem alatt nem éppen volt aktív a fórum részlegünk, tagoktól nem jöttek élményképek, Karaktertörténetekre lett volna kereslet, de volt aki nem tudott élményképet szerkeszteni, vagy nem tudta használni a fórumot. Az meg szerintem semmit nem mutat be egy frakciónak az életéből, hogy egy ATM rablás előtti képet kitesznek "élménykép" címszó alatt, amin az látható, hogy M4-el és AK47-tel a kézben a frakciós BMW M5 E60 előtt megy az animozás.

• Tetszik
Reactions: boriszV2

PENTA

i'm not afraid of an army of lions led by a sheep.
Támogató
2019. 01. 18.
176
549
23
Kazincbarcelona
V4 karakter
❌
LV karakter
evon westby
V2 karakter
guillermo cuevas
Első lap amit lehet Irish pályázatnak nevezni. Fiatalka vagy, ennek ellenére kifejezetten tartalmasra sikeredett a dolog. Átjön a formázás is. A rangokat mindképpen legalább a felére csökkentsd. Ezt a fórumos tgf-eltetést csak akkor csináld ha nagyon nem megy az IC TGF. A szabályzatot elolvasva merem remélni, hogy nem rabló frackió a terv, az mindenképp fasza. Ha nem két hetes projekt lesz, akkor van benne potenciál.
gl.

• Imádom
  • Tetszik
Reactions: .Adesz és aPeti

Stream

tutto bene, todo bien, very good
Támogató
2019. 01. 20.
341
1 029
20
Pécs
www.youtube.com
V4 karakter
Svetlana Nikolaj
V2 karakter
Skylar Siorghlas
  • Bailitheoir [7] - Feladata leginkább az RP-hez kapcsolódó, behajtóként tevékenykedik, üzleteket segít lebonyolítani.
  • Comhghleacaí [8] - Különösebb feladata nincs, megegyezik a Bailitheoirral.

Az ilyenek miatt felesleges 17 rang.

A frakció járművekben tilos illegált tárolni.
BargerV2 válasza:
A közeljövőben nem terveznék magam mellé egy leadert

Ezeket azért gondold át, mert nem fog mindenki széfet vagy ladát venni egy offline leader miatt...

Jó fogalmazási készség,
Helyesírás.

Szerintem Neked se mondok újat azzal, hogy ha ezek lennének a minimum elvárások maximum 10 tagod lenne (főleg ha csatlakozás előtt már szűröd az embereket :D.)

Ezeket leszámítva szerintem egy egész jó lap lett, sok sikert kívánok!

• Imádom
  • Tetszik
Reactions: aPeti és Neuh01

aPeti

edes otthon ❤️
Támogató
2020. 04. 09.
802
1 347
V4 karakter
francisco.furstenbarger
V2 karakter
francisco.furstenbarger
@Stream Szia!
1 - Módosítottam.
2 - Egy esetleges razzia esetén szeretném elkerülni, hogy a telepen illegált találjanak, valamint nem szeretném, hogy illegálos tárolóautók váljanak az FK kocsikból, mert így nem tudom kiadni másnak.
3 - A követelményeknél írtam 14 betöltött életévet, mert akkor már talán XY tud helyesen írni. Sajnos találkoztam olyan játékossal, akinek 17 évesen volt pár helyesírási problémája. Többek között ezért is írtam bele a jelentkezési opciókhoz a fórumos felvételt, mert ott kiderül előbb, hogy a helyesírás milyen. Úgy gondolom, hogy az írása egy személyről mindent elmond. Nem szeretném, ha egy ember alapján könyvelnék el az egész frakciót.

Köszönöm szépen a tanácsokat!

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: Stream

Bhrgur

kosarlabdazo
2021. 03. 27.
265
257
Nógrád Vármegye
V4 karakter
felix.calvin
V2 karakter
filip.rothstein
Szép, összeszedett lap lett. Szerencsém volt a taxi-ba lenni mikor a leader voltál. Mindenkinek segítettél, jófej voltál. Szerintem illegál fraki leaderként is megállnád a helyed. Sok sikert!

• Imádom
Reactions: aPeti

og.saymol

Zöldfülű
2019. 01. 10.
206
611
20
Budapest
V4 karakter
dustin moore
LV karakter
lyndon conway
V2 karakter
larry bakes
Szia, igazából semmi problémám a lappal támogatom!
"amit említenék, hogy vedd ki "miért NE engem válasszatok", semmi értelme"
Sok sikert hozzá!

• Tetszik
  • Imádom
Reactions: Ego és aPeti

Bence

Az év legmeghatározóbb személye | 2022
Very Important Person
2019. 01. 07.
4 815
2 675
Szia! A lapod bírálását a TeamSpeak 3 megbeszélés fogja eldönteni, várlak a holnapi napon 20 órakkor TeamSpeak-en.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.