- 2020. 04. 09.
- 802
- 1 347
- V4 karakter
- francisco.furstenbarger
- V2 karakter
- francisco.furstenbarger
Petinek hívnak, 15 éves vagyok. Pesterzsébeten lakom egy kertesházban, szüleimmel és két testvéremmel, jelenleg egy csepeli középiskolába járok, informatika szakra. A későbbiekben ebben a szakmában szeretnék elhelyezkedni. Szabadidőmben leginkább a gép előtt ülök. Pozitív tulajdonságaim közé sorolnám, hogy türelmes vagyok. Negatívak közé pedig azt, hogy alkalmanként hirtelen vagyok.
Volt szerencsém több pozíciót is betölteni a SeeMTA V2 szerverén, szerverénél. Lehettem TeamSpeak moderátor, frakció leader, és még admin is.
- Miért ne engem válasszatok? - Úgy gondolom, hogy mint mindenkinek, úgy nekem is volt néhány rosszabb időszakom. Ez pont akkor volt, amikor főleadere voltam a See City Taxinak. Mások voltak az elméleteim, mint a tagjaimnak, alleaderemnek és ezért nem pont vezetőségnek is tetszően vezettem a frakciót, így sajnos elvételre került. Az elvétel óta rengeteg időm volt átgondolni, hogy mit és hogyan is kellene csinálni. Így természetesen már más színben látom a dolgokat és igyekszem, hogy ezentúl mindent megfelelően csináljak.
- Miért engem válasszatok? - Lehetőségem adódott, hogy az Irish Covenantot is vezethettem egy időben. Megmaradt például a frakciónak a vezetett dokumentuma, amit pár frissítéssel, azonnal is használatba tudnék venni, elkezdeni vezetni. Próbálnám az egész frakciót visszaállítani a normál kerékvágásba, minnél hamarabb elkezdeni működtetni. Számomra az RP lenne mindig előtérben, nem pedig az akciózás, a "dara". Terveznék egyaránt rengeteg legál, illegál roleplay szituációt. Szeretnék az illegális frakciókkal, vezetőikkel jó viszonyt ápolni IC, és akár OOC is.
- Miért pályázom meg a frakciót? - Régebb óta szerettem volna visszatérni az Irish Covenanthoz, ami az első frakcióim között volt. Nagyrészt ennek az FK-nak köszönhetem az RP tudásomat. Itt kezdtem el az első élményképeimet készíteni. Egy baráti társaságot szeretnék kialakítani, hogy lehessen egymásra számítani, bármit meg lehessen beszélni a másikkal. Szívesen látnám újra az illegális frakciók között, nem pedig a deaktiváltaknál. Többek rögeszméje, hogy egy frakció név és nemzetiség cserével majd felvirágoztatják a frakciót. Én azonban nem tervezek ilyesmit, szeretném az ír szálat továbbvinni.
- Az első tevékenységeim között volna a garázs rendbetétele, a teljes járműpark járműveinek zárjának lecserélése.
- Egy frakció fejlesztés összeírása az első adandó alkalomnál, hiszen pár dolgot másképpen csinálnék, mint ahogyan most van. Lecserélnék pár járművet, interiorokat kérelmeznék, azok neveinek átírását. A megszokott teniszpályát szeretném kicseréltetni egy San Fierroban elfekvő telepre.
- A jelenlegi Keegan Company helyett, mint legális RP, egy ír étteremre gondoltam, Los Santosban. A szokásos szakács, felszolgáló munkakörbe keresnénk dolgozókat. Terveznék ír whiskey kóstoló esteket is. Ezek alapvető feltétele természetesen a Katasztrófavédelemnél beszerezhető 'Tűzvédelmi engedély', valamint a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól beszerezhető 'működési engedély' volna. Egy Yankee segítségével terveznék beszállításokat, csempészetként, mint illegál RP a legál céghez kapcsolódóan. Valamint tenger gyümölcsei ételek elkészítéséhez magunknak szereznénk be a dolgokat a tengerről, egy Launch segítségével.
- A közeljövőben talán terveznék magam mellé egy leadert. Amennyiben két frakció pályázat lenne elfogadva az Irish-re, úgy nem zárkózom el a két főleaderes dologtól, azonban én nem gondolnék több leadert.
Jamie Fitzgerald, született: 1987.06.27., Cork. A 2010-es évek elején költözött Dublinba, ekkor apja nyomdokaiba lépett és elkezdte az illegális lőszerek kis tételben való árulását. Szépen lassan elkezdte kiépíteni az ismerettségi köreit. Ezt a bizonyos kört leginkább 18-25 éves fiatalok alkották, akik szintúgy drog- és lőszerárusításban utaztak. Jamienek voltak apróbb ügyei, amik félresiklottak, azonban 2015-ben leültették 2 évre, ami keményen megviselte őt, azonban jó magaviselet miatt közel 1 év után elengedték. Ekkor félretette az illegális életét egy időre és társasházi, irodai takarításokat végzett, mivel nem volt semmilyen magasabb képzettsége, amivel el tudott volna helyezkedni. Egy napon a Los Santosi társasházban végzett takarítást, amikor megszólította Őt egy középkorú férfi, behívta magához a lakásba. Jamie az elején el akarta kerülni a belépést a lakásba, azonban többszöri győzködésre belement. Az ingatlan területére érve megpillantott a lakásban négy öltönyös férfit, leütötték és egy sikátorba szállították őt San Fierroban valahol. Amikor magához tért megkötözve ült az urak társaságában a földön. Az egyik rabló közelebb lépett az ifjúhoz és így szólt: "Hallottunk rólad, Jamie! Egészen eddig jól ment a szekér, most meg ilyen semmirekellő munkákat végzel.". Beszállítói munkát kínáltak neki, kiemelkedő részesedéssel. Los Santosból kellett neki nagy mennyiségű cigarettát szállítani San Fierroba. Amilyen nehezen viselte Jamie a börtönt, annál magabiztosabban fogadta el az állást. 2020-ra Jamieből a remek munkájáért középvezető lett. Egy nap azonban a szervezet vezetőségének pár tagját elrabolták eddig ismeretlen személyek és kivégezték őket. Maradtak a kevés tapasztalattal rendelkezők vezetőnek, akiket felváltott. Így lett Jamie Fitzgerald az Irish Covenant bűnszervezet egyetlen vezetője.
- Felfüggesztett [1] - A szervezet fedőcégénél már egy felfüggesztés alatt álló személy, bérezést nem kap.
- Dolgozó [2] - A cég állományában dolgozó munkás, lehet pincér, szakács, esetleg takarító, minimális bérezésért munkálkodik.
- Oibrí [3] - Munkás, egy "beajánlott" személy, aki valamennyit már sejt az Irish Covenant illegális tevékenységeiről.
- Admhaitear [4] - A szervezet egy elismert tagja, több bizalmat szegeznek felé.
- Leathan [5] - Tag, teljeskörű bizalmat élvez
- Trádálaí [6] - Kereskedő, feladatai közé tartozik az illegális fegyverek, lőszerek értékesítése.
- Comhairleoir [7] - Tanácsadó, egyes helyzetekben "szakmai" tanácsokkal látja el az előljáróit.
- Maoirseoir [8] - Felügyelő, elsődleges feladata munka biztosítása a legális dolgozók részére.
- Veteran [9] - Veterán, régebb óta a maffia tagja.
- Gobharnóir [10] - Kormányzó, a cégeknél igazgatóhelyettesi beosztást tölt be.
- Stiúrthóir [11] - Igazgató, feladata a legális cégek felügyelete, dokumentációjának rendben tartása.
- Ceannasaí [12] - Parancsnok, a legalacsonyabb rang, ami rendelkezik döntésjoggal, személye megbecsülendő - Jog nélküli Leader/Alleader
- Teachta [13] - Helyettes, a Ceannaire távollétében döntésjoggal rendelkezik. - Leader
- Ceannaire [14] - Vezető, a szervezet felett teljes hatalmat gyakorol, a legnagyobb vezető. - Főleader
- Általános szabályok
- Kötelező a szerverszabályzat, valamint TeamSpeaken a TS szabályzat betartása.
- Köteles vagy megadni a tiszteletet mindenki felé, még akkor is, ha ő azt nem viszonozza.
- Amennyiben videótartalmat gyártasz különböző oldalakra (YouTube, Twitch stb.) úgy köteles vagy ott is megadni a tiszteletet, nem kezded el szídni a másikat, ha belédmegy. Ehhez kapcsolódóan: tilos a rendvédelmet bármilyen videóban gúnyolni, lejáratni. (Súlyosságtól függően kirúgásban is részesíthető a személy!)
- Tilos nem frakció tagot behozni a HQ-ra, megmutatni neki annak helyét.
- Üldözés esetén tilos a HQ-ra menekülni. (Büntetés minden esetben azonnali eltávolítás!)
- 2 napnál hosszabb inaktivitást köteles vagy jelezni.
- Tilos előléptetést kéregetni, avagy beavatást.
- Minden 90 percet meghaladó jailről köteles vagy legkésőbb 24 órán belül értesíteni egy leadert. (Ennek elhanyagolása mínuszt, igazság elferdítése kirúgással járhat.)
- Távozás esetén köteles vagy 800.000 Ft-ot átadni egy frakció leadernek, mely "Távozási díj" címszó alatt könyvelésre kerül.
- Járművekkel kapcsolatos szabályok
- A számodra kiosztott járművet köteles vagy minden használat után megszereltetve és minimum félig megtankolva elhelyezni a garázsban.
- A frakció járművet tilos illegál tárolására használni, kérni.
- Fegyverhajóval kapcsolatos szabályok
- Amennyiben egy leader leadandót szab meg az adott hajóról, köteles vagy azt leadni.
- Tilos úgy beállni a hajóval, hogy mást ellehetetlenítünk attól, hogy be tudjon állni. (Első pár alkalomnál figyelmeztetésben leszel részesítve!)
- Rablásokkal kapcsolatos szabályok
- Minden akció engedélyköteles.
- Minden akciót kötelesek vagyunk elő RP-vel megkezdeni, ellenkező esetben adminisztrátori szankcióval vagyunk büntethetők.
- Tilos szövetséget kötni (Erre kizárólag a leaderek, avagy az általuk megbízott személyek jogosultak.), bevonni kívülállókat az illegális tevékenységekbe.
- Heti két ATM rablás engedélyezett előzetes egyeztetéssel.
- Tilos az éjszakai aranybankozás.
- A jóváhagyott, nem frakció vezetősége által tervezett rablásokból származó bevételt a saját meglátás szerint eloszthatjátok, nem kell leadni. (Valakit kihagyni a részesedésből, szándékosan levonni belőle tilos. Panasz esetén mínuszpontban részesíthető.)
Mint minden frakciónak, úgy nekünk is szükségünk van néhány TeamSpeak szobára. Következőek volnánk az elképzeléseim: A főszoba: ' Irish Covenant ', amit követne egy leaderi szoba, ami a ' Leader Room [Belépni Tilos!] ' névre hallgatna, alatta egy Leader váró. A leader szobával egyvonalban, alul egy Megbeszélés szoba, ahol a meetingeket tartanánk, a csatlakozás innen lenne kiadva. Ez alatt következnek a társalgók, az AFK szoba, valamint egy váró.
Beannacht! - Üdvözlet!
Igen - Sea
Nem - Níl
Fegyver - Airm
Lőszer - Armlón
Drog - Druga
Segítség - Cabhrú
Megyek - Contaetha
- InGame meghírdetett felvétel: A megadott helyen a jelentkező megjelenik, megmutatja RP tudását, majd a TeamSpeak meghallgatáson megjelenik.
- Fórumon való jelentkezés: A minta kitöltését követően 24-28 órán belül legkésőbb bírálat születik, amit pozitív kimenetel esetén egy TeamSpeak meghallgatás, majd egy RP teszt követ.
- Beajánlás: Egy már meglévő tag kezességet vállal a beajánlottért, így a beajánlott 3-as rangon kezd.
Neved:
< Jamie Fitzgerald >
Frakciód neve:
< Irish Covenant >
Map kérelem:
< Képek / Letöltési link >
Skin kérelem:
< Cserélni szeretnénk az alábbiakat (ID alapján): 159, 162 Kép - 159 / Kép - 162 / Letöltési link >
Jármű kérelem:
< F3 alapján kitöltésre kerül. >
Megjegyzés:
< Előre is köszönjük szépen! >
- Az alábbi követelmények elengedhetetlenek ahhoz, hogy a frakció tagja lehessen valaki -
Betöltött 14. életév,
Betöltött 10-es szint a szerveren,
TeamSpeak kliens megléte,
Discord kliens megléte (Messenger csoport helyett),
Jó fogalmazási készség,
Helyesírás.
A legelső kép akár még megtalálható volt a TeamSpeak szobákban, hiszen én csináltam és nem lett kicserélve azóta az utolsó leaderek által. Ez a pályázatom igazán hasonlít egy korábbi pályázatomra. A formázás valamilyen szinten hasonló, azonban a tartalom már igen más, eltérő. Hozzászólás formájában szívesen fogadok véleményeket, kritikákat, esetleg tanácsokat. Reménykedem, adódik mégegy esélyem, hogy bizonyíthassak, miszerint tudok normális frakció leader lenni. A lapot még a pályázási határidő előtt többször fogom szerkeszteni, bővíteni. Köszönöm a figyelmet, további szép napot!
Utoljára szerkesztve: