Nyomozásban résztvevő személyek, egységszámok: B-09
Nyomozás dátuma: 2024.11.04.
Nyomozás típusa: (szolgáltatás ellenőrzés/illegális munkavégzési tevékenység felkutatása/egyéb) szolgáltatás ellenőrzés
Ellenőrzött cégneve: 21 TAX&VONT
Ellenőrzött cég nyilvántartási száma: 1756
Ellenőrzött személy(ek) neve(i): Devin Jayden
Előállított személy(ek) neve(i): -
Büntetörvénykönyvben szereplő vád(ak), pénzbírság(ok): SZKE, 60 000
Nyomozás eredménye (részletesen): A mai szolgálatomat egy fuvarozó/vontató cég ellenőrzésével kezdtem. SMS-ben rákérdeztem, hogy vállal-e bikázást is és azt a választ kaptam, hogy igen. Kértem is egy bikázást San Fierón belül. Miután bebikázta az autómat 10 ezer dollárt nyújtottam át amire számlát nem kaptam. Bele is kezdtem az ellenőrzésbe. Az ellenőrzés során minden a legnagyobb rendben volt, viszont a számla elhanyagolása miatt büntetést kellett írjak. Az ellenőrzés sikeres volt!
Nyomozás típusa: (szolgáltatás ellenőrzés/illegális munkavégzési tevékenység felkutatása/egyéb) szolgáltatás ellenőrzés
Ellenőrzött cégneve: VibeRides
Ellenőrzött cég nyilvántartási száma: 1766
Ellenőrzött személy(ek) neve(i): Thorvald Anker
Előállított személy(ek) neve(i): -
Büntetörvénykönyvben szereplő vád(ak), pénzbírság(ok): -
Nyomozás eredménye (részletesen): A következő ellenőrzés szintén egy vontató cég ellenőrzése volt. Egy bikázást kértem San Fierói kaszinó előtt. Amint megkaptam a bikázást, át is adtam a 15 ezer dollárt, ezután számlát kaptam. Meg is kezdtem az ellenőrzés, ami során minden rendben volt. Az ellenőrzés sikeres volt, büntetést nem volt.
Ellenőrzött cégneve: -
Ellenőrzött cég nyilvántartási száma: -
Ellenőrzött személy(ek) neve(i): Alexo Fierro
Előállított személy(ek) neve(i): Alexo Fierro
Büntetörvénykönyvben szereplő vád(ak), pénzbírság(ok): BCM, SZKE, IFB=212 000
Nyomozás eredménye (részletesen): Ellenőrzni szerettem volna még egy vontatós céget, ki is hívtam San Fierói kaszinóhoz és benzinkútig kértem a vontatást. Az úrnak 25 ezer dollárt fizettem a vontatásért, számlát nem kaptam. Mint kiderült cége sincs, ezért előállítottam BCM és SZKE indokkal. Ruházatvizsgáláskor előkerült egy Colt pisztoly és boxer is így már az IFB vád is fent állt. Végül az úr 212 ezer dolláros bírságot és 90 napos szabadságvesztést kapott. A nyomozás sikeres volt.
Nyomozás végett visszaigényelt összeg: 25 000
Bizonyíték: https://postimg.cc/QFrs7R7T
[2024-11-04 20:17:14] [Output] : *** Kyrie Peterson átadott egy kis pénzt neki: Alexo Fierro
[2024-11-04 20:17:14] [Output] : [SeeMTA]: Adtál Alexo Fierro játékosnak 24 375 dollárt. (Adó: 625$)