Peterson L Ernest----->Dylan White-----Francesco Evilman-------Emily White-----Nicholas R Donovan [Goge]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

PDV

Zöldfülű
2019. 02. 10.
200
124
V4 karakter
Peterson Dannel Vincenzo
LV karakter
Peterson Dannel Vincenzo
V2 karakter
Peterson Ernest

logo.png

Panasztevő InGame neve:
Peterson L Ernest

Panaszra tett személy InGame neve:
Dylan White-----Francesco Evilman-------Emily White-----Nicholas R Donovan

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Elo Rp hianya gyanusitom

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://imgur.com/a/cIzRdUY

Megjegyzés:
Mentem a garazsomhoz ami egy sikatorban van es mikor meglattak elkeztek csak ugy futni utanam bementem a garazsba es benmaradtam buggos volt a garazsom es hivtam egy admint es kigettelt visza mentem es nem volt jo utana megint kimentem mire ok ott voltak fegyvert elovettek es mondtak hogy kezeket fel es mondom ooc hogy admin ugy van erre ok mondtak hogy mar nincs de a tobbit ugyis elmondjak kuldok kepet hogy buggos volt a garazsom: https://imgur.com/a/EpC1UqV

• Hűha
Reactions: damian

Goge

Fórum Császár
2019. 01. 12.
1 698
3 252
V4 karakter
Gordiano Sparaco
LV karakter
George Gamble
Sziasztok! A panaszkönyvet én fogom bírálni. Várom az érintettek válaszát az elő RP-ről.

• Tetszik
Reactions: tarcseh

peter.

Barangoló
2019. 08. 08.
75
152
LV karakter
zayn_kash
Szia! SGH tag vagyok én és a Dylan. Mirko jelen volt az ügynél ugyanis ez adminüggyé vált. Volt elő RP, bújkáltunk, lebeszéltük mi lesz. Mivel nekünk is ott van garázs....az ügy közben HelperChaten beszéltünk Mirkoval aki látta a helyzetet.

Goge

Fórum Császár
2019. 01. 12.
1 698
3 252
V4 karakter
Gordiano Sparaco
LV karakter
George Gamble
Még ma egyeztetek Mirko-val az ügyről. Ha már nincs jelen az admin onnantól kezdve nincsen adminügy, tehát folyhat az RP.

• Tetszik

PDV

Zöldfülű
2019. 02. 10.
200
124
V4 karakter
Peterson Dannel Vincenzo
LV karakter
Peterson Dannel Vincenzo
V2 karakter
Peterson Ernest
sziasztok! en ertem de hogy az admin csak ugy eltelepoertalt nem tudom hova

mirko

?MRKBOSS?
2019. 01. 10.
141
172
Dietikon
V4 karakter
Mirko Dzajic
Csőcső, ott voltam a szituálciónál. A srácoknak felesleges az elő RP-t elkérni mivel jelen voltam a helyzetnél, de attól nyugodtan elkérheted. Az meg hogy neked buggolt azért geteltelek ki, már pont akkor akartak be menni rád amikor kimentem oda láttad téged bemenni. Szerintem ez egy felesleges PK volt mert nem láttam ott semmi szabályba ütközőtt.

Goge

Fórum Császár
2019. 01. 12.
1 698
3 252
V4 karakter
Gordiano Sparaco
LV karakter
George Gamble
Mirko-val egyeztettem a dolgokat, nem találtunk együtt és egyedül se bármiféle kivetni valót, mint az elő RP-ről mint az akció kivitelezéséről. Az, hogy téged kigeteltek és arra hivatkozol, hogy akkor nem rabolhatnak, mert az adminügyet kihasználva raboltak ki az jogtalan. A srácok már akkor akartak bemenni (és ha nem buggoltál volna be is mennek) a garázsba amikor te buggoltál és mirko szólt nekik, hogy ne menjenek be mivel éppen getel téged. A panasz jogtalan zárom, helyezhető.

• Tetszik
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.