- 2019. 02. 10.
- 198
- 123
- V4 karakter
- Peterson Dannel Vincenzo
- LV karakter
- Peterson Dannel Vincenzo
- V2 karakter
- Peterson Ernest
Nemzeti Adó- és Vámhivatal
✉ belsoellenorzesiosztaly@nav.hu
Pénzügyőrre tett panaszbeadvány
Panasztevő neve:
<< Peterson Dannel Vincenzo >>
Panasztevő születési helye, ideje:
<< Los Santos Wood Street 21/A >>
Panasztevő telefonszáma:
<< 38763043136 >>
Panaszra tett pénzügyőr neve:
<< Ortiz őrmester >>
Panaszra tett pénzügyőr jelvényszáma:
<< 1252 >>
Panaszra tett pénzügyőr gépjárművének adatai:
<< - >>
Intézkedés helyszíne,időpontja:
<< 2024-03-21 20:39 >>
A panaszolt intézkedés, cselekmény leírása, indoka:
<< 2 perc alatt elmondta az ő saját mondokáját és mentek is tovább meg se várták hogy reagáljak rá vagy valamit hogy mondjak, értem én hogy sietnek de ennyire? hogy 2 perc es intézkedést tesznek? nem is az de a nevemet se kérdezték meg hogy én ki vagyok, de gondolom azért mert is irataimon látták hogy én vagyok az, miután az intézkedés lejárt, jó utat kivánt majd kiszáltam elkezdtem futni a menetben lévő autó felé, féreált, kérdeztem hogy ennyi? nem is várják meg hogy mondjak valamit? de ilyenkor már annyira mérges voltam hogy panaszt teszek, szóval szerintem nem 2 perces intézkedéseket kéne folytatni, ez nagyon lehangoló, a másik amit még tapasztaltam hogy minket büntetnek meg hogy átmegyünk a STOP táblán meg nincs fent a fényszoró holott maguk nem tartsák be, szóval ne szorakozunk már. >>
Melléklet:
<< - >>
✉ belsoellenorzesiosztaly@nav.hu
Pénzügyőrre tett panaszbeadvány
Panasztevő neve:
<< Peterson Dannel Vincenzo >>
Panasztevő születési helye, ideje:
<< Los Santos Wood Street 21/A >>
Panasztevő telefonszáma:
<< 38763043136 >>
Panaszra tett pénzügyőr neve:
<< Ortiz őrmester >>
Panaszra tett pénzügyőr jelvényszáma:
<< 1252 >>
Panaszra tett pénzügyőr gépjárművének adatai:
<< - >>
Intézkedés helyszíne,időpontja:
<< 2024-03-21 20:39 >>
A panaszolt intézkedés, cselekmény leírása, indoka:
<< 2 perc alatt elmondta az ő saját mondokáját és mentek is tovább meg se várták hogy reagáljak rá vagy valamit hogy mondjak, értem én hogy sietnek de ennyire? hogy 2 perc es intézkedést tesznek? nem is az de a nevemet se kérdezték meg hogy én ki vagyok, de gondolom azért mert is irataimon látták hogy én vagyok az, miután az intézkedés lejárt, jó utat kivánt majd kiszáltam elkezdtem futni a menetben lévő autó felé, féreált, kérdeztem hogy ennyi? nem is várják meg hogy mondjak valamit? de ilyenkor már annyira mérges voltam hogy panaszt teszek, szóval szerintem nem 2 perces intézkedéseket kéne folytatni, ez nagyon lehangoló, a másik amit még tapasztaltam hogy minket büntetnek meg hogy átmegyünk a STOP táblán meg nincs fent a fényszoró holott maguk nem tartsák be, szóval ne szorakozunk már. >>
Melléklet:
<< - >>
Aláírás:
<< PDV >>
<< PDV >>