Peterson D Skyhen Törzsőrmester jelentései [11.04 - 11.10]

Kriszhun14

Újonc
2019. 04. 14.
49
19
V4 karakter
Peterson D Skyhen
jelentesek.png

Los Santos Rendőrség
Jelentési formanyomtatvány: Előállítás

JELENTÉST BEKÜLDŐ ÉS EGYSÉGÉNEK ADATAI

Teljes név:
Peterson D Skyhen
Rendfokozat:
Törzsőrmester
Egység főkódja és egységszáma:
A-402
Egység további tagjainak teljes nevei, rendfokozatai:

Wells Adam Főtörzsőrmester

ELŐÁLLÍTÁS RÉSZLETEI

Előállított személy teljes neve:
Young Zacharie
Előállított személy járművének típusa, rendszáma (Amennyiben van):
-
Körözést elrendelő neve:

Darryl Nordin
Körözést elrendelő szervezetének teljes neve:
Terrorelhárítási Központ
Előállítás pontos ideje (év,hó,nap):
2024.11.05.
Elkövetett bűncselekmények megnevezései:
100.4 § Rablás - Fegyveresen (RBF)
Az intézkedés részletes leírása:
Az A-402-es egységben járőröztünk éppen Adam Főtörzsőrmesterrel Angel Pine környékén, amikoris Claybrooks Hadnagy a rádión megszólalt, és rákérdezett, hogy szüksége van-e valamelyik állománytagnak jelentésre, melyre azonnal rádióztam, hogy számomra szükséges. Egy helyszíni jel érkezése után ki is siettünk az Easter Basin-nél elhelyezkedő benzinkúthoz, ahol az urat már bilincsben találtuk. Át is vettük őt, besegítettük az autóba, és beszállítottuk őt előállítás céljából. A kapitányságon kisegítettük a járőrautóból, és az egyes kihallgató felé vettük az irányt, melyet el is foglaltunk. A kihallgatóban bemutatkozás után azonosítottuk őt, mint kiderült, őt Young Zacharie-nak hívják, és 11.01 óta körözik RBF indokkal. Jogaival tisztában volt, nem szeretett volna élni egyikkel sem. Ez után átvizsgáltuk a ruházatát, viszont semmit nem találtunk nála. Bármit kérdeztünk tőle, nem adott értelmes, választ, végig csak azt hajtogatta, hogy bizonyítsam be, mivel ez nem történt meg. Ezek után még többször rápróbálkoztam feltenni neki kérdéseket, de még mindig nem érkezett értelmes válasz. Mivel így nem tudtunk semmilyen értelmes információt megtudni, így a vádak ismertetése után a cellákhoz vezettük őt, ahol megtörtént a rabosítás.

KISZABOTT BÍRSÁGOK RÉSZLETEI

Kiszabott pénzbírság összege:
$78,000
Letöltendő börtönbüntetés hossza:
90 nap
Óvadékra lehetőséget (X-el megjelölendő):

[O] - Kapott
[X] - Nem kapott

Bevont okmányok (X-el megjelölendő):
[O] - Vezetői engedély
[O] - Fegyverviselési engedély

ELKOBZOTT TÁRGYAKRÓL KÉSZÜLT LELTÁR

Elkobzott tárgyak és azok darabszámai:
-
Megsemmisítésről bizonyíték ((NPCnek átadásról kép / Rádióról, iratokról kukába rakás)):
-
Leadott tárgyak után kapott pénzösszeg:
-

Aláírás:
Peterson D Skyhen
lablec.png

Utoljára szerkesztve:

Kriszhun14

Újonc
2019. 04. 14.
49
19
V4 karakter
Peterson D Skyhen
jelentesek.png

Los Santos Rendőrség
Jelentési formanyomtatvány: Előállítás

JELENTÉST BEKÜLDŐ ÉS EGYSÉGÉNEK ADATAI

Teljes név:
Peterson D Skyhen
Rendfokozat:
Törzsőrmester
Egység főkódja és egységszáma:
A-117
Egység további tagjainak teljes nevei, rendfokozatai:

Harry Moore Törzsőrmester
Daniel Storm Törzsőrmester

ELŐÁLLÍTÁS RÉSZLETEI

Előállított személy teljes neve:
Young Zephyr
Előállított személy járművének típusa, rendszáma (Amennyiben van):
-
Körözést elrendelő neve:
-
Körözést elrendelő szervezetének teljes neve:
-
Előállítás pontos ideje (év,hó,nap):
2024.11.05.
Elkövetett bűncselekmények megnevezései:
81.1 § Illegális töltény birtoklás - 9x19mm, .45 ACP töltény (ITBK)
83.1 § Illegális fegyver birtoklás - Kézifegyver (IFBKF)
Az intézkedés részletes leírása:

Éppen frissen csatlakoztam az A-117-es egységhez, melyet Harry Moore, és Daniel Storm Törzsőrmesterek alkottak. A kapitányság előtt felvettek engem, majd elindultunk a városháza irányába, ahol balra fordultunk, és egészen a SeeBurger-ig mentünk, ahol a kereszteződésben megláttunk egy fekete cabrio-t, mely alatt piros neon volt, ezért mi utánna is eredtünk, hogy igazoltassuk őt. Elég sokáig haladt tovább, mire megállt Gantonon. Abban a pillanatban hogy rányomtam a rádiómon lévő gombra hogy beszéljek, lövések dördültek el a közelben, viszont nem láttuk hogy honnan. Azonnal kihelyeztünk egy C0 jelet, és visszatolattunk, és elfordultunk az autókereskedés irányába, amikoris az egyik sikátroból hírtelen egy színesbőrű férfi szaladt ki egy TEC-9-el a kezében, felénk szegezve azt. Azonnal a gázba taposott Moore Törzsőrmester, a férfi nem is lőtt ránk. A legelső utcába balra be is kanyarodtunk, ahol kiszálltunk, és golyóálló mellényeket vettünk fel, majd mivel már több egység is kint volt a helyszínen, visszamentünk a járőrautóval az igazoltatás helyszínére, ahol természetesen a fekete cabrio már nem volt ott. Éppen kerestük a lövések erdetét, amikoris a színesbőrű férfi az egyik sikátorból teljes hírtelen kilépett elénk. Ekkor Moore Törzsőrmester azonnal a fékbe taposott, viszont így is sikerült lassú tempóval elütni a férfit. Azonnal kiszálltunk az autóból, és fegyvert szegeztünk a férfire, aki meg sem próbált felkelni. Mint később kiderült, komolyabb sérülése nem esett az úrnak. Moore Törzsőrmester a hátára térdelt és megbilincselte őt, amikoris ismét lövések érkeztek a történések jobb oldaláról, melyek el is találták Moore-t, és súlyosan megsebesítette őt, mozgásképtelenné téve. Szerencsére a helyszínen lévő kollégák azonnal kiszúrták a fegyverest, és tüzet nyitották rá. A fegyveres a hatalmas túlerőben szemben nem tudott mit kezdeni, hatástalanítva lett szinte azonnal. Szerencsére volt rajtam golyóálló mellény, mivel én is meg lettem lőve párszor. Miután lecsillapodtak a kedélyek, én visszasétáltam a bilincselt úrhoz, és beszálltam a járőrautóba, mivel már Storm Törzsőrmester behelyezte őt oda, és indultunk is a kapitányságra hogy előállítsuk őt. A kapitányságon óvatosan kisegítve, már a lefegyverzett férfit elvezettük az 1-es kihallgatóba, ahol bemutatkoztunk neki, és ismét átkutattuk a ruházatát, azonosító okmányok nyomában, melyeket sajnos nem találtunk nála. Jogaival tisztában volt, nem szeretett volna élni egyikkel sem. Miután ezt tisztáztuk, megkérdeztük a nevét, melyet el is mondott. Az úr neve Young Zephyr volt, mely nevet lefuttattam az adatbázisban, és teljes mértékben egyezett a valósággal. Ez után visszatértem a kihallgatóba, ahol Storm Törzsőrmester továbbra is tett fel neki kérdéseket, főképp a fegyver eredetéről, melyre az a válasz érkezett, hogy nagyon régen szerezte, már nem emlékszik rá. Ez után még megkérdezte Storm, hogy miért szegezett ránk fegyvert, melyet részletesen, és hosszan elmagyarázott, amelynek a rövidített változata az lenne, hogy azt hitte, hogy mi lövünk az ő barátjaira. Mivel végig segítőkész volt, úgy gondoltuk megérdemel egy 20%-os enyhítést, melyet meg is adtunk neki. Mivel nekünk, és Zephyr-nek sem voltak már kérdései, ezért ismerettük a vádakat ellene, majd utánna lassan a cellák felé vettük az irányt, ahol rabosítottuk őt.

KISZABOTT BÍRSÁGOK RÉSZLETEI

Kiszabott pénzbírság összege:
$57,600
Letöltendő börtönbüntetés hossza:
52 nap
Óvadékra lehetőséget (X-el megjelölendő):

[X] - Kapott
[O] - Nem kapott

Bevont okmányok (X-el megjelölendő):
[O] - Vezetői engedély
[O] - Fegyverviselési engedély

ELKOBZOTT TÁRGYAKRÓL KÉSZÜLT LELTÁR

Elkobzott tárgyak és azok darabszámai:
-
Megsemmisítésről bizonyíték ((NPCnek átadásról kép / Rádióról, iratokról kukába rakás)):
[2024-11-05 19:53:38] [Output] : [SeeMTA - Illegális tárgyak (Rendőrség)]: Daniel Storm leadott 88 db 9x19mm tárgyat. (1760 $) [2024-11-05 19:53:39] [Output] : [SeeMTA - Illegális tárgyak (Rendőrség)]: Daniel Storm leadott 1 db TEC-9 (47%) tárgyat. (23595 $)
Leadott tárgyak után kapott pénzösszeg:
25355$

Aláírás:
Peterson D Skyhen
lablec.png

Utoljára szerkesztve: