Elfogadva Peterson Benjamin-Oli

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Logan000

Újonc
2021. 01. 20.
2
0
LV karakter
Peterson Benjamin
zoldlogo.png

Neved:
< Peterson Benjamin >

A ban időpontja:
< 2017.05.03 >

A ban időtartama:
< perma >

Neve, aki bannolt:
< Oli >

A ban oka:
< Fórumon való megnyilvánulásod.! -> http://forum.lv.see-game.com/index.php?topic=9753.0 >

Amiért szeretnéd az unbant:

< 4 éve történt az eset amire már jómagam se igazán emlékszem, hogy mit írtam, de valami olyasmit, hogy a Rust jobb játék mint a seemta. Még csak nem is a szerveren írtam hanem fórumon, semmi durvát nem írtam, mert akkor szerver szidást kaptam volna. Szerintem nem tettem olyat ami megbocsájthatatlan ennyi idő után. 4 év alatt jócskán megváltozott a hozzáállásom mindenhez. Szeretnék bocsánatot kérni azért amit írtam, akkoriban még gyerekes voltam és nem gondoltam át a tetteim következményeit, de most már sokkal érettebb vagyok és komolyan tudnám csinálni a szervert és az rp-t. Semmi non rp-t nem követtem el csak leírtam 4 éve forumra egy gyerekes hülyeséget. Emberi tulajdonság, hogy hibázunk, de az is hogy megbánjuk a hibáinkat, ez nálam bőven megtörtént a négy év alatt, ezért bátorkodok unbant kérni. Akkoriban nem gondoltam volna, hogy ezért ilyen súlyos büntetés jár, persze ez nem mentség, de ez is mutatja, hogy akkoriban mennyire gyerekes voltam. Most pedig szeretném megmutatni, hogy már azóta sokkal komolyabban tudom venni a dolgokat. Nagyon szeretnék egy utolsó esélyt kapni, hogy bizonyítsam az állításomat a hozzáállásommal kapcsolatban. Bármit elfogadok az unbanért cserébe. >

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 270
11 190
25
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Levettem a bant, jó játékot!

• Tetszik
Reactions: Oli
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.