- 2019. 01. 14.
- 66
- 16
Neved:
< Peter Zakhalov >
A ban időpontja:
< 2018-11-14 17:41:22 >
A ban időtartama:
< 2030-01-01 01:00:00 >
Neve, aki bannolt:
< Pogi >
A ban oka:
< RP alóli kilépés, NonRP + Multi account >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Szia tudom, hogy most írtam UB-t, de én nagyon visszavágyom a szeróra, és ha nagyon nem akarsz adni ne adj de tényleg szépen kérlek, hogy utolsó eséllyel legalább hadd jöjjek vissza, ez már több mint egy éve volt és teljesen új emberként jönnék vissza, csak játszani szeretnék a haverokkal, hidd el semmi rosszat nem akarok. Normálisan fogok játszani, nem lenne rám panasz, építeném a társaságot, nem rombolnám. Most itt a járvány miatt nagyon sok szabadidőm lenne, nem tudok mit csinálni, és megjött a kedvem megint nagyon. Nagyon megköszönném, és nagyon sokra értékelném, ha adnál nekem egy utolsó esélyt, hogy betudjam bizonyítani, hogy még méltó vagyok arra, hogy a szerveren lehessek. A multiaccount is csak annyi volt, hogy mikor kaptam 1 hónapos ban-t, akkor Pogi-t felkerestem azzal az accountal, hogy nem tudnánk e megbeszélni. Semmivel nem segítettem a karakterem fejlődését, csak ez az egy profilom van amit használtam és nagyon remélem, hogy használni fogok! Köszönöm, hogy elolvastad, és nagyon örülnék visszaengednél utolsó eséllyel, ha szükséges TS-re is mennék, hogy átbeszéljük a dolgokat. Kérlek Benett, nagyon szeretnék játszani, és nagyon megbántam már amit tettem.
Szép napot neked. >
Utoljára szerkesztve: