Elutasítva Peter Zakhalov - FA (Pogi)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Győzőbrácsa

Újonc
Támogató
2019. 01. 14.
66
16
zoldlogo.png

Neved:
< Peter Zakhalov >

A ban időpontja:
< 2018-11-14 17:41:22 >

A ban időtartama:
< 2030-01-01 01:00:00 >

Neve, aki bannolt:
< Pogi >

A ban oka:
< RP alóli kilépés, NonRP + Multi account >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Sziasztok. Több mint egy éve kaptam meg ezt a bant. Volt időm gondolkodni dolgokon, és rájöttem hogy ez a szerver a legjobb. Sokat játszottam itt a banom elött. Elsőre súlyos indoknak tűnhet, de a multiaccountot még mindig nem arra használtam, hogy segítsem a karakterem. Egyedül azért, hogy az incidens után tudjak beszélni Pogi-val, hogy enyhítse a banomat. Az incidensért, 1 hónapot kaptam, ami teljesen jogos volt, mivel fejbe lőttem egy rendőrt, majd kiléptem. Ezért is elnézést szeretnék kérni, hogy egy RP élményt tettem tönkre. Borzasztóan hálás lennék a bíráló adminnak, hogyha adna nekem egy esélyt, hogy így karácsonykor is tudjak érvényesülni a szerveren. TS-re bármikor szívesen mennék, hogy pontosan elmondjam mi történt, de én nagyon megbántam azt, amit tettem, és nagyon szeretnék még visszakerülni a szerverre. Barátaim is játszanak fent, talán új barátokat is tudnék szerezni, de úgy érzem, hogy több mint 1 év elegendő ahhoz, hogy egy esélyt kapjak. Köszönöm!
Természetesen 600 percet, vagy karakternullázást is bevállalok, BÁRMIT csak hagy kerüljek vissza a szerverre, mivel tényleg nagyon tetszett. KÉRNÉK SZÉPEN EGY UTOLSÓ ESÉLYT! >

Utoljára szerkesztve:

Cameron

Modern Verne
Very Important Person
2019. 01. 09.
1 280
392
V4 karakter
Gary Sean
LV karakter
Gary Sean
Nincs sajnos UB.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.