I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Neved:
~ Kovács Péter ~
[#2] Korod:
~ 18 ~
[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ 2016-03-21 óta játszom, jelenleg 8200 játszott percem van. ~
[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~ Bannolva nem voltam, jailben kétszer voltam eddig: https://imgur.com/a/CsVL6rN ~
[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Szeretem a rendvédelemhez köthető RP-t, több ismerősöm is volt már a frakció tagja és csak jókat mondtak róla. ~
[#6] Miért téged válasszunk?
~ Gyorsan alkalmazkodok az új kihívások iránt, terhelhető vagyok, jó a probléma megoldó képességem. ~
[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ Petinek hívnak, játékosnevem általában a sm1th. Jelenleg 18 éves vagyok, 11. osztályos rendvédelem szakon. Az érettségi után a fő irányzat a rendvédelmi szakközép iskola majd utána a rendőri karrier elindítása a cél. A szerveren több frakcióban is megfordultam már, nagy hírnevet nem hagyva magam után. Ezek a frakciók a Honvédség, SCCS és az ORFK volt. Sport szempontjából nem én vagyok az év sportolója ugyanis szabadidőmben inkább a számítógépes játékokkal és a barátokkal tudom magam lefoglalni. ~
II. PARAGRAFUS
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Jelentkező neve:
~ Peter Smith ~
[#2] Születési helye, ideje:
~ Los Santos, 1990. 02. 08. ~
[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ Alaptevékenysége az adók, illetékek, vámok beszedése, a vonatkozó jogszabályok betartatása, szabályszegések szankcionálása. ~
[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Elsősorban az igazoltatni kívánt személy felmérése, igazoltatás alá vonásának indoklása. Napszaknak megfelelően köszönünk a személynek majd tudatom vele, hogy igazoltatás alá vonom. A személyazonosságát igazoló okmányokat ellenőrzésre kérjük majd az adatbázisban lekérve megnézzük, hogy van e az illetőn körözés vagy bármi nem oda illő dolog. Amennyiben járművezetés során történik az igazoltatás a gépkocsi iratait is ellenőrzés alá vonjuk. Ha az okmányok megfeleltek az előírtaknak akkor megköszönjük az együttműködést majd tovább engedlyük. ~
[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Nincs. ~
[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ A múltamat tekintve rendelkezem a munka ellátásához szükséges szakmai tapasztalatokkal. ~
[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ San Fierro, Los Santos külterülete és határ átkelőhelyei. ~
[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Az elkövető önkárosításának megakadályozására, támadásának megakadályozására, szökésének megakadályozására, ellenszegülésének megtörésére. ~
[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ Peter Smith vagyok, születtem 1990.02.08-án a Los Santos városi Kórházban. Iskoláim: Los Santos Általános Iskola, Los Santos Rendészeti Szakgimnázium, San Fierro Rendészettudományi Kar. Eddigi munkahelyek: Honvédség - Szakaszvezető, See City Car Service, Országos Rendőr-főkapitányság - Őrmester. Rendelkezem B kategóriás vezetői engedéllyel. Család: Édesanyám Jessica Perez, édesapám Jake R Smith. Nincs feleségem illetve gyermekem sincs. ~