Elutasítva Peter Scoville-Cortez

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

PetiSuper

Újonc
2019. 04. 12.
17
19
LV karakter
Leonardo Saraiva
zoldlogo.png

Neved:
< Peter Scoville >

A ban időpontja:
< 2019-04-23 19:00:17 >

A ban időtartama:
< 2030-12-31 13:12:12 >

Neve, aki bannolt:
< Cortez >

A ban oka:
< Adminszidás >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Nos, üdv újra itt, az unban kérelmek között.. Pár hónapja volt utoljára hogy próbálkoztam, több kevesebb sikerrel.. Sok választ kaptam: Várjunk vele, vagy kicsit rosszul néz ki az UCP-m. Úgy tudom hogy Cortez már nem admin az LV-szerveren, így gondolom Te, Benett fogod bírálni az ügyet, ahogy az előzőket is.. Már bőven eltelt egy év, a bannom óta, tényleg változtam, türelmesebb lettem, érettebb.. Vágyok már vissza a szerverre, az IC testvéremmel való rpre.. Sok jó emlék köt ehhez a szerverhez... Itt tapasztaltam meg az igazi rpt, itt tanítottak.. Sok jó embert ismertem meg itt, akikkel színes rpket tudtunk alakítani, ha úgy jött ki a lépés.. Az UCP-re visszatérve.. tényleg kis szintűek voltunk még, vonzott az illegális része a szervernek, nem nagyon tudtuk még, hogy hogy is működik, például egy rablás, vagy miként rpzzünk a dolgokat.. Ma már ezekkel tisztában vagyok, sokat tanultam, néztem videókat, stb.. stb.. Szóval a legtöbb jailem az ezek miatt volt.. a tapasztalatlanság, és a türelmetlenség.. Az RP őröset még minden nemtudom hova tenni, leírtam már sokszor, nem tudom mit fűzhetnék még hozzá.. Szerintem teljesen jogtalan volt.. De nincs itt helye a vádaskodásnak, én csak szeretnék még egy esélyt kapni, tőled Benett, vagy aki ezt bírálni fogja.. Tényleg sajnálom Cortez, hogy nem ugy viselkedtem, ahogy egy ilyesfajta szerveren illik, de már megbántam, meggondolatlan voltam. Egyébként nem is súlyos adminszidásról van szó.. Tudom nem sokat számít, de ez egy kicsit enyhítő dolog lehet.. Elnézést hogy ilyen sokat írtam már megint.. tudnék még írni ennél többet is, de nagyvonalakban ennyit szerettem volna magamból kiadni. Nagyon köszönöm aki rászánta az idejét, és végigolvasta ezt az unban kérelmemet..Mindenkinek szép, és jó nyarat kívánok, érezzétek jól magatokat, IRL és IC is :)
u.i.: Bocsánat az esetleges helyesírási hibákért..
Péter
>

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.