Neved:
< Peter Scoville >
A ban időpontja:
< 2019-04-23 19:00:17 >
A ban időtartama:
< 2030-12-31 13:12:12 >
Neve, aki bannolt:
< Cortez >
A ban oka:
< Adminszidás >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Sziasztok, Bennet, és mindenki aki olvassa. Ez már nem az első unbann kérelmem, mint ahogy ezt észrevehetitek. Mint láthatjátok, nagyon szeretném már ezt az ubannt. Sokszor próbálkoztam már a kérelemmel. De elsősorban Bennet utolsó válaszára szeretnék reflektálni. Ilyen ucp mellet nem adhatsz válasszal utasította vissza a kérelmemet. Mint láthatod/láthatjátok, van egy non rp-s autó vezetés, autókon áthajtásos jailem, nos, semmi bizonytékom nincs erre, de előtte teljesen normálisan dolgoztam, ha jól emlékszem, áruszállító, de lehet hogy buszsofőr, de ez most nem is lényeg. Szóval aznap este tényleg teljesen normálisan vezettem, mire egy RP őr névvel egy admin jailbe rakott, ezzel a nonrps dologgal, ami számomra teljesen érthetetlen volt, írtam is akkor egy adminnak/adminsegédnek(nevét már nemtudom, nem ma volt). Ezen kívül volt pár rablással kapcsolatos jailem, (nonrps fegyverelővétel, stb stb.) figyelj Benett..kezdők voltunk még, 3-4 ezer perccel, kb még tanulgattuk az rp-t(én és a haverom) És szerintem tényleg nem követtünk el olyat, amit egy kezdő játékos ilyen rablási szándékokkal ne követett volna már el.. Én az ucp-s dolgot ezért nem igazán értettem. És, láttam már itt olyan elfogadott unbannokat, amik sokkal durvábbak voltak, mint az enyém, és nem is voltak sok ideje bannolva.. Nem azt mondom hogy ők nem érdemelték meg, de szerintem ennyi proábálkozás után én is érdemelnék egy utolsó esélyt, miképp megmutatnám, hogy tudnék normálisan rpzni, a multat elfelejtve, és továbblépve rajta. A Jailt is elfogadom, mint unbann feloldási lehetőseg, csak tudjak játszani ezen a kreatív, és sokoldalú szerveren. Gondold ezt át Benett, szerintem van értelme, annak amit most leírtam, de ha még szerinted, ez sem elég, én akkor is próbálkozni fogok, ha nem is játszási szándékból, akkor abból, hogy megmutassam hogy tényleg tudnék értékes játékosa lenni a szervernek. 1 év eltelt azóta,sok minden történt velem, és sok időm volt, hogy átgondoljam a helyzetet, és megbánjam tetteim. Köszönöm hogy végigolvastad ezt a hosszabb lélegzetvételű kis unbann irományom, és elgondolkodsz azon, amiket mondtam. Legyen további szép napotok, és mindenki vigyázzon magára!
by:
Péter
u.i.:Bocsánat az esetleges gépelési hibák miatt, próbáltam a legjobb tudásom szerint írni nektek. >
Utoljára szerkesztve: