Elutasítva Peter Maxwell - Vigar és Foolia

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

sneci

Újonc
2021. 11. 06.
6
2
V4 karakter
Peter Maxwell
zoldlogo.png

Neved:
< Peter Maxwell >

A ban időpontja:
< 2021/10/28, 22:00:58 >

A ban időtartama:
< 2030/01/01, 00:00:00 >

Neve, aki bannolt:
< Foolia >

A ban oka:
< Súlyos nonrp, adminügy alatti fun, Admin előli kilépés 2x (Vigar) >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Szeretnék elnézést kérni a tetteimért, van rá indokom hogy miért léptem ki admin elől, stb. Igazándiból admin elől nem állt szándékomba kilépni, csak valamiért összeomlott a játékom először, másodjára pedig el kellett mennem, ugyanis anyukámnak kellett segítenem egy két dologban, mert el van törve a bokája, nem akartam kilépni, de muszáj volt. Adminügy alatti funra igazándiból nincs jó magyarázatom, egyszerűen új játékos vagyok, és nem voltam teljesen tisztában 1-2 szabállyal, közbe pedig 1-2 barátom mondta nekem hívásban hogy írjak ezt meg azt, és eléggé buta voltam, és hallgattam rájuk. Súlyos nonrp-re nem tudok sajnos mit mondani. Szeretnék bocsánatot kérni a tetteimért, ígérem, odafigyelek jobban a szabályokra a jövőben, és betartom őket. Nagyon szeretnék folytatni a szerveren belüli karrieremet, ahogy említettem nagyon új játékos vagyok, és egyszerűen csak nem voltam tisztában 1-2 szabállyal. Ha esetleg úgy van, felmehetek TeamSpeakre is megbeszélni, csak nagyon szeretnék unbant >

• Tetszik
Reactions: FooliaLV

vigar

pressure is a privilege
See Game Helpdesk
LV
2020. 01. 10.
652
7 574
18
LV karakter
Colin Loeb
Továbbra sem, még várjunk ezzel bőven.

• Tetszik
Reactions: FooliaLV
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.