Elutasítva Peter Maxwell unban kérelme Foolia és Vigar felé

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

sneci

Újonc
2021. 11. 06.
6
2
V4 karakter
Peter Maxwell
zoldlogo.png

Neved:
< Peter Maxwell >

A ban időpontja:
< 2021/10/28, 22:00:58 >

A ban időtartama:
< 2030/01/01, 00:00:00 >

Neve, aki bannolt:
< Foolia >

A ban oka:
< Súlyos nonrp, adminügy alatti fun, Admin előli kilépés 2x (Vigar) >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Sziasztok! Igazándiból nem is tudom hogy kezdjem ezt az egészet, ugyanis lassan 8 hónapja lettem kitiltva a szerverről. Első sorban szeretnék elnézést kérni a tetteimért, és külön szeretnék elnézést kérni Vigar-tól, hogy anno eléggé csúnyán figuráztam ki a nevét. Most nem akarok itt magyarázkodni, mert ami megtörtént, az megtörtént, vállalni kell érte a felelősséget, teljesen igaza van Vigar-nak és Foolia-nak hogy bannoltak, és beismerem, teljesen igazuk van. Sajnos abban az időszakban, amikor kaptam a ban-t, nem voltam a legkomolyabb szinten, és nem fogtam fel a következményeket amiket egy ilyen hanyag viselkedés von maga után, mint például az enyém. Teljesen új voltam a szerveren, az volt konkrétan a második vagy harmadik napom amikor játszottam, és én a kis komolytalan fejemmel nem gondolkoztam sajnos, és nem vettem figyelembe hogy ez a magatartás nem tolerált a szerveren. Eltelt lassan 8 hónap a kitiltás óta, és úgy érzem, hogy mostmár tudok komoly fejjel gondolkodni, és garantálni tudom, hogy soha többet nem fordul elő még egyszer ilyen eset. Ha valamit meg szeretnétek beszélni ezzel kapcsolatban, akkor megbeszélhetjük Teamspeak-en, vagy ha úgy van, akkor írjatok rám Discord-on, és egyeztethetünk ott is akár üzenetben, akár hívásban. ( Discord nevem: sneci #4490) Köszönöm ha elolvastad, további szép napot! >

Puporka

"A Mi szerződésünk egy életre szól" -Fradi B-Közép
Very Important Person
2019. 01. 12.
1 895
1 938
Várpalota
V4 karakter
Mark Sean
LV karakter
Mark Sean
Marad a ban.

• Tetszik
Reactions: Paki
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.