pet nevezo item

parkin lot pimpin

Modern Verne
2019. 01. 10.
1 419
5 794
LV karakter
bro kicked out
unknown.png
(v3)
megertem az allaspontot, hogy ingyen nem erne meg atnevezni a csodanevu kutyakat, de egy itemmel maris masabb a helyzet.
(igy a vezetosegnek se minuszos, vmint nem csak 10kutya porog a piacon)
pro-kontra, illuzio rombolo/komolytalan tud lenni egy rpben.

(vagy) hide opcio.

StreeTBoY681

Aktív fórumozó
Támogató
2021. 01. 05.
240
269
Nyíregyháza
V4 karakter
Carlo Berezov
LV karakter
Carlo Berezov
V2 karakter
x
szerintem hasznos lenne főleg hogy már v3-on megtalálható . De szerintem a v4-re már minden probléma meglesz oldva . Sok meglepetést fog hozni .

Vé Ügynök

Írnok deák
2019. 02. 17.
568
977
20
🇭🇺
LV karakter
hatayekama ryosuke
Való életben, illetve szerepjátékon belül sem feltétlen illik sok karakterhez olyan nevű kutya, hogy "Karoj", és társai. Hasznos ötlet!

• Tetszik
Reactions: joccó

Kikapcsoljam

Thawne
2019. 05. 17.
448
1 212
V4 karakter
Nazar Altan
LV karakter
Aiden Reed
Bizony a "Sebok Windy Mate" kutya nagyon jó tud lenni rp közbe meg a "Patkány". Támogatom egyébként az item bekerülését.
Nemtudom miért fáj neked, hogy ki hogy nevezi el a petét. Igaz, RP szerveren vagyunk, de nem feltétlen arra fogja használni valaki.

Egyébként támogatom a topicot, ide is bejöhetne.

Borisz

borisz@see-game.com
Manager
2019. 01. 06.
4 609
11 476
26
Budapest
armin.kim
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png
Kedves témaindító,
↳A szerver és a fórum verziója is hivatalosan átállt a V4-es verzióra. 🥳

↳Ez azt jelenti, hogy mind a játékszerver, mind a fórum nagy változásokon ment át. Teljesen új arculatot kapott, és erre az új arculatra szeretnénk mihamarabb átállni.

↳Mivel a szerver lényegében egy teljesen újraírt modot kapott, teljesen új ötletekkel és megvalósításokkal ezért a mostani témákat lezárjuk.

↳Amennyiben olyan ötleted volt ami még az új verzió ellenére is aktuális lehet kérlek, hogy nyisd újra a V4-re szabva, sajnos nincs kapacitás most minden témát egyesével szétválogatni hiszen több száz van belőle, de garantálom, hogy a jövőben ezekre az ötletekre sokkal több figyelmet fogunk fordítani 😊

Sok sikert kívánunk az ötletek készítéséhez! 🤩

Megértésed köszönjük,
SeeGame Vezetőség