- 2024. 06. 26.
- 38
- 427
- LV karakter
- percy harrell
LAS VENTURAS METROPOLITAN POLICE DEPARTMENT
APPLICATION FORM
,,PARTNERS WITH THE COMMUNITY''
Tisztelt jelentkező,
A formanyomtatvány kitöltésénél ügyeljen a pontos és valós adatok megadására!
ELSŐ SZAKASZ - SZEMÉLYES INFORMÁCIÓK
Ebben a szakaszban a személyes, adataira vagyunk kíváncsiak, törekedjen a pontos adatkitöltésre.
SZEMÉLYES ADATOKI/A
Keresztnév: PercyI/B
Vezetéknév: HarrellI/C
Középső név: -I/D
Születési idő: 01/22/1997I/E
Születési hely: St. George, NVI/F
Nem:[X]
Férfi[-]
Nő
ELÉRHETŐSÉGEKI/G
Telefonszám: +38-76-923-9343I/H
Lakhely: Redsands West 28, Las Venturas
MEGJELENÉSI/J
Magasság: 6’2” (láb, hüvelyk)I/K
Testtömeg: 162 (lbs)I/L
Hajszín: feketeI/M
Szem: barnaI/N
Etnikum:[-]
Europid[X]
Afroamerikai[-]
Hispán[-]
Ázsiai[-]
Indián[-]
Egyéb
I/O
Tetoválások:Rendelkezik tetoválásokkal? Amennyiben igen, hol találhatóak a testén?1. HÁT KÖZÉP: Fekete tintával varrott “Make Redsands Great Again” felirat.2. Válasz
NEMZETISÉGI/P
Állampolgárság:[X]
U.S. állampolgársággal rendelkezem.[-]
Honosított U.S. állampolgár vagyok.[-]
Legálisan itt tartózkodó külföldi állampolgársággal rendelkező vagyok, és jelentkeztem az U.S. állampolgárságomért.[-]
Semelyik a fentiek közül.
BESZÉLT NYELVEKI/Q
Nyelvek:Kérjük sorolja fel azokat a nyelveket, amelyeken képes folyékonyan kommunikálni:1. Angol2. Spanyol3. Válasz
MÁSODIK SZAKASZ - TANULMÁNYOK
Ebben a szakaszban a tanulmányaira vagyunk kíváncsiak, kérjük itt adjon meg minden oktatással kapcsolatos információt.
II/A
Kérjük, jelölje be a legmagasabb iskolai végzettségét![X]
U.S. High School diploma[-]
GED teszt[-]
Egyetemi diploma
II/B
Egyetemi szaktárgy típusa:[X]
Bűnügyi igazságszolgáltatás[-]
Államtudomány[-]
Közgazdaságtan[-]
Mérnök[-]
Számítástechnika[-]
Szociológia[-]
Kriminálpszichológia[-]
Egészségügy
AZ OKTATÁSI INTÉZMÉNY ADATAIII/C
Az intézmény neve: Bishop Gormann High School, Reno NVII/D
A látogatás intervalluma: 09/01/2014 — 06/18/2018
II/E
Függesztették fel vagy bocsájtották el valaha iskolájából?[-]
Igen[X]
NemII/E1
Amennyiben igen, részletezze: -
HARMADIK SZAKASZ - MUNKATAPASZTALAT
Ebben a szakaszban a munkatapasztalataira, előző munkahelyeire valamint munkaképességeire vagyunk kíváncsiak.
ELŐZŐ MUNKAVISZONYIII/A
Cég/Ügynökség neve: St. George Police Department Betöltött pozíció: Administrator Feladatköre: Adminisztráció, iratok rendezése Alkalmazás intervalluma: 10/02/2020 - 07/02/2022 Szerződésbontás indoka: Lakhelyváltás
III/B
Részletezze, ha volt próbaidő alatt felfüggesztve: -III/C
Jelölje be a magára illő állításokat.[-]
A felfüggesztés vagy az elbocsátás elkerülése érdekében felmondott eddigi munkahelyéről.[-]
Fegyelem hiánya, vagy nem kielégítő munkateljesítmény, többszöri hiányzás, átlagon aluli teljesítés végett elbocsájtás.[-]
Számos rövidtávú, belépőszintű állások különböző területeken, ágakon.[-]
Előző munkahely elhagyása egy jobban fizető érdekében.
III/D
Ha katonai szolgálatot teljesített, kérjük, jelezze, melyik ágon.[-]
U.S. Army[-]
U.S. Navy[-]
U.S. Air Force[-]
U.S. Marine Corps[-]
U.S. Coast Guard[-]
U.S. National Guard
NEGYEDIK SZAKASZ - ÁLTALÁNOS ÉS SPECIALIZÁLT ENGEDÉLY
IV/A
Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel San Andreas államán belül?[X]
Igen[-]
Nem
IV/B
Volt valaha bevonva vezetői engedélye?[-]
Igen[X]
NemIV/B1
Amennyiben igen, adja meg, mikor, hol és milyen körülmények között: -
IV/C
Az elmúlt nyolc hónapban kapott bármiféle közigazgatási bírságot?[-]
Igen[X]
Nem
IV/D
Az elmúlt tizenkét hónapban volt bármiféle közúti balesete?[-]
Igen[X]
NemIV/D1
Amennyiben igen, részletezze: -
ÖTÖDIK SZAKASZ - ERKÖLCSI BIZONYÍTVÁNY
V/A
Indult-e már Ön ellen bűntetőeljárás, illetve ítélték-e már el bűncselekmény elkövetéséért?[-]
Igen[X]
Nem
V/B
Volt-e tagja valaha olyan szervezett egyesületének, amely jelenleg gyűlöletcsoportnak vagy belföldi terrorszervezetnek minősül?[-]
Igen[X]
Nem
V/C
Jelenleg zajlik-e Ön ellen bármiféle büntetőeljárás?[-]
Igen[X]
Nem
V/D
Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket?[-]
Igen[X]
NemV/D1
Amennyiben a válasza igen, mikor használt utoljára? -
V/E
A közelmúltban volt-e már bármilyen problémája alkohol és tudatmódosítószer használatával?[-]
Soha[-]
Az elmúlt 6 hónapban[-]
Az elmúlt 12 hónapban[-]
Több mint 12 hónappal ezelőtt
HATODIK SZAKASZ - ELISMERVÉNY
A jelentkezésemmel megerősítem, hogy a kérvényben megadott válaszok saját szellemi termékeim, valamint teljesek és igazak, a legjobb tudásom és képességeim alapján lettek kitöltve. Tudatában vagyok és elfogadom, hogy bármely hamis, megtévesztő vagy elégtelen válasz vagy állítás elegendő ok lehet a jelentkezési folyamatból történő kizáráshoz. Beleegyezem abba is, hogy a Recruit Training Academy programot bármikor indokolás nélkül megszakíthatják. Felvállalom, hogy amennyiben nem teljesítem a képzést, megtérítem a képzési díjat. Továbbá, nem tiltakozom az ellen, ha a későbbiekben ujjlenyomatot vagy DNS-mintát vesznek tőlem a Las Venturas Metropolitan Police Department munkatársai.
OUT OF CHARACTER
A
Neved vagy beceneved: martinka a.k.a dékáB
Életkorod: 22C
Rövid, lényegre törő bemutatkozás: 2016-tól játszok roleplay szervereken egy elég nagy kihagyás után visszatértem veteránkodni. Szabadidőmben szoktam játszani mostanság, egyébként az életem nagy részét a deszkázás valamint a szórakozás köti le.
D
Rendelkezel amerikai rendvédelmi szerepjáték tapasztalattal? (Más szervereken szerzett tapasztalataidra is kíváncsiak vagyunk) Ez sajnos kimaradt az életemből, de bátran vágok bele az ismeretlenbe. Számtalan roleplay képet láttam már amerikai rendvédelemről, szerintem annyira nem lesz ismeretlen mint gondolnám. Szerencsére van benn egy ismerősöm aki ebben nagymértékben tudna változtatni és segíteni.D1
Ha igen, milyen frakcióban és pozíción voltál? -
E
Mióta játszol a SeeMTA Las Venturas szerverén, illetve milyen frakciókban voltál eddig? Elindulásakor játszottam sokat rajta, a V4 ideje alatt körülbelül egy két hónapja tértem vissza a SeeMTA szervereire. Jurassic Park Piru, Redland Money Boys valamin számtalan NS bandaprojekt. Biztosan felfog tűnni a játékkal töltött óráim száma, ami elég alacsony. Szavamat tudom adni hogy egy kellemes csalódást tudnék emellett nyújtani.F
Milyen különbségeket tudnál említeni egy amerikai és egy magyar rendvédelmi szervezet között? Szinte ég és föld a kettő. Államonként változik a hatóság felépítése míg Magyarországon megyénként aligha. USA-ban sokkal nagyobb szerepet kap a fegyver mint az országban, hiszen ott eltérő szabály rendelkezik a polgárok fegyverviselésére. Sokkal több ingert ér egy officert mint egy magyar járőrt, ezáltal sokkal gyakorlottabbak még a nehéz helyzetekben is. Az egyik legfontosabb hogy ők ok nélkül valószínűleg semmi esetben sem fognak igazoltatni míg a magyar rendőrök mindenért.G
Milyen karaktert alkotnál a frakció tagjaként? Az én karakterem Percy Harrell, régebbi könnyűéletét eldobva megmutatja hogy a maga fajta is képes egy egyenes utat bejárni. Harrell Red Sands-ről jön, a gangland avagy a bandavilág centrumából. Régebben volt egy-két rosszabb szokása ami még a későbbiekben biztosan visszafog köszönni. Főkent a bandavilág és az ahhoz hasonló szervezetek felgöngyölésé lenne az érzéke. Egy igazi fülesbagoly lenne a gettóban, de az összes gangmember ellen bátran már csakhogy nem bunkó módon állna elő.H
Mit tennél hozzá a frakció közösségéhez a jelenléteddel? Szeretnék különböző roleplay szituációkat kezdeményezni, valamint részt venni benne. Az LVMPD fórumtopikját is szeretném megdobni saját képeimmel amit majd a jatákom során csinálok majd.
H
Csatolj egy UCP felületen készített képet a névváltásaidról (link):I
Csatolj egy UCP felületlen készített képet az adminjaileidről és kitiltásaidról (link):
Utoljára szerkesztve: