- 2021. 09. 08.
- 9
- 12
- LV karakter
- Rodrigo Hernandez
Az olyan mint a paypal csak a pénzt egy kódon fog megérkezni arról le tudod vásárolni vagy venni róla mert nem tudok sehogy sem támogatni a szervert
És kérlek részleteznéd, hogy ez miért jó?
Én például teljesen jól kijövök a MasterCarddal
Gondolom nincs még annyi idős hogy kártyája legyen. Igazából sokszor használom a PaySafe-t több oldalon is de rengeteget levonnak %-ba, igy ez See-nek nem érné meg szerintem. Most 5000Ft-os PaySafe feltöltésse a See megkap 4500-at de te 5000ft értékbe kapj PP-t? Ebből csak problémák volnának. Igy is hány évet kellett várni hogy bekerüljön egy rendes fizetési rendszer kártyával és paypal-al.. kétlem hogy PaySafe bármikor is bekerülne.És kérlek részleteznéd, hogy ez miért jó?
Én például teljesen jól kijövök a MasterCarddal.
Ha az a helyzete amire gondolok, valahol tudom sajnálni.. én is voltam gyerek.. emlékszem Metin2-őn akartam venni nemtudom mi a neve.. Sárkányérme azthiszem? Nem volt kártyám.. anyámat kellet húzzam.. nem volt egyszerűa jezuska hozzon neked pepet, beszeld meg anyuddal.
Most 5000Ft-os PaySafe feltöltésse a See megkap 4500-at de te 5000ft értékbe kapj PP-t?
Nem rossz a dolog, de ott a PayPal.Maga az ötlet nem rossz.
Biztos vagyok benne, hogy akiknek nincs lehetőségük csak ilyen formában támogatni a szervert azoknak egy remek opcionális rendszer lenne. Legalábbis annál biztos könnyebb lenne a számukra, hogy keressük anyut, ismerőst, barátot, hogy segítsen kártyával megoldani.
Arról én is hallottam, hogy nem kevés költséggel jár ennek a kivitelezése - viszont akkor úgy kellene megoldani, hogy annyival kevesebb prémium pontban részesüljön a játékos.
Tehát a fent említett példával élve:
Nyilván akkor ha 5000Ft-ért vásárol valaki akkor akár kevesebbet kapjon meg. Hasonló eltéréseket láthatunk a kártyás, paypal-os, emelt díjas rendszerek esetén is.Persze eldönthetné mindenki, hogy szeretne e ennek tudatában is költeni ilyen formában a szerverre.
Már hat éves kortól lehet OTP Junior bankkártyája bárkinek, szülők beleegyezésével.16 eves korttol lehet igenyelni bankkartyat, ennel egyszerubb megoldas nem letezik.
mellesleg a ppshop most lett reformalva, pofon egyszeru es biztonsagos a vasarlas.