Paysafecarddal való ppzès jó lenne

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Wexen

every second counts
2019. 03. 24.
1 268
1 568
V4 karakter
Gregory D Watson
LV karakter
Garrett Cantrell
És kérlek részleteznéd, hogy ez miért jó?
Én például teljesen jól kijövök a MasterCarddal.

HuoTheOne

Barangoló
2019. 01. 10.
93
311
30
Cyprus
V4 karakter
Jurgen Vans
LV karakter
Hugo Cabret
V2 karakter
Nincs
És kérlek részleteznéd, hogy ez miért jó?
Én például teljesen jól kijövök a MasterCarddal.
Gondolom nincs még annyi idős hogy kártyája legyen. Igazából sokszor használom a PaySafe-t több oldalon is de rengeteget levonnak %-ba, igy ez See-nek nem érné meg szerintem. Most 5000Ft-os PaySafe feltöltésse a See megkap 4500-at de te 5000ft értékbe kapj PP-t? Ebből csak problémák volnának. Igy is hány évet kellett várni hogy bekerüljön egy rendes fizetési rendszer kártyával és paypal-al.. kétlem hogy PaySafe bármikor is bekerülne.

Nem támogatom.

• Tetszik
Reactions: Wexen

HuoTheOne

Barangoló
2019. 01. 10.
93
311
30
Cyprus
V4 karakter
Jurgen Vans
LV karakter
Hugo Cabret
V2 karakter
Nincs
a jezuska hozzon neked pepet, beszeld meg anyuddal.
Ha az a helyzete amire gondolok, valahol tudom sajnálni.. én is voltam gyerek.. emlékszem Metin2-őn akartam venni nemtudom mi a neve.. Sárkányérme azthiszem? Nem volt kártyám.. anyámat kellet húzzam.. nem volt egyszerű :D

• Tetszik
Reactions: aMarc és Wexen

Jake

legenda
2019. 01. 10.
754
1 038
V4 karakter
Darrell Blankenship
LV karakter
Angus Fern
Maga az ötlet nem rossz.
Biztos vagyok benne, hogy akiknek nincs lehetőségük csak ilyen formában támogatni a szervert azoknak egy remek opcionális rendszer lenne. Legalábbis annál biztos könnyebb lenne a számukra, hogy keressük anyut, ismerőst, barátot, hogy segítsen kártyával megoldani.
Arról én is hallottam, hogy nem kevés költséggel jár ennek a kivitelezése - viszont akkor úgy kellene megoldani, hogy annyival kevesebb prémium pontban részesüljön a játékos.
Tehát a fent említett példával élve:​
Most 5000Ft-os PaySafe feltöltésse a See megkap 4500-at de te 5000ft értékbe kapj PP-t?
Nyilván akkor ha 5000Ft-ért vásárol valaki akkor akár kevesebbet kapjon meg. Hasonló eltéréseket láthatunk a kártyás, paypal-os, emelt díjas rendszerek esetén is.​
Persze eldönthetné mindenki, hogy szeretne e ennek tudatában is költeni ilyen formában a szerverre.

• Tetszik
Reactions: Slim

ezittanikoo

Barangoló
Támogató
2021. 03. 18.
101
190
LV karakter
Maxwell Cook
Maga az ötlet nem rossz.
Biztos vagyok benne, hogy akiknek nincs lehetőségük csak ilyen formában támogatni a szervert azoknak egy remek opcionális rendszer lenne. Legalábbis annál biztos könnyebb lenne a számukra, hogy keressük anyut, ismerőst, barátot, hogy segítsen kártyával megoldani.
Arról én is hallottam, hogy nem kevés költséggel jár ennek a kivitelezése - viszont akkor úgy kellene megoldani, hogy annyival kevesebb prémium pontban részesüljön a játékos.
Tehát a fent említett példával élve:​

Nyilván akkor ha 5000Ft-ért vásárol valaki akkor akár kevesebbet kapjon meg. Hasonló eltéréseket láthatunk a kártyás, paypal-os, emelt díjas rendszerek esetén is.​
Persze eldönthetné mindenki, hogy szeretne e ennek tudatában is költeni ilyen formában a szerverre.
Nem rossz a dolog, de ott a PayPal.
Ugyanezt meg tudod rajta tenni, nincsen a két szolgálatás között nagy különbség, kivéve annyi, hogy a PayPal már egy meglévő, bevezetett, jól működő rendszer, és nem is vonogatnak le belőle annyit. Vannak már PayPal ajándékkártyák is, bár magyarországon annyira nem elterjedtek ezek, úgy, ahogyan a Paysafecard sem. Egyszer probálkoztam vele fizetni, egy Amerikai oldalon, fél óra szórakozás után inkább megvásároltam máshol a terméket PayPal-al. Szerintem, teljesen átláthatatlan a rendszer az átlag Magyar játékos számára, saját véleményem szerint felesleges bevezetni a Paysafecard-ot, nincsenek olyan előnyei, ami miatt megérné bevezetni.

Szóval, Nem támogatom.

ezittanikoo

Barangoló
Támogató
2021. 03. 18.
101
190
LV karakter
Maxwell Cook
16 eves korttol lehet igenyelni bankkartyat, ennel egyszerubb megoldas nem letezik.
mellesleg a ppshop most lett reformalva, pofon egyszeru es biztonsagos a vasarlas.
Már hat éves kortól lehet OTP Junior bankkártyája bárkinek, szülők beleegyezésével.
Az Online vásárlás, 14 éves kortól lehetséges, tehát ettől a kortól kaphat a kiskorú Mastercard bankkártyát.
Ezzel már tökéletesen használható a Simple Pay szolgálatás is, jómagam is kihasználom a lehetőséget.

• Tetszik
Reactions: Zaziazállat

aCsercsa

Újonc
2019. 03. 16.
39
24
20
Nyíregyháza
V4 karakter
Riley Rowland
Én feleslegesnek tartanám ezt az ötletet. De ez csak az én véleményem. Előttem pár sorrel fentébb leírta egy kolega, hogy mennyi időt vett igénybe a bankkártyás rendszer.
Én személy szerint Nem támogatom.

• Tetszik
Reactions: ezittanikoo

Predi

pártatlan békebíró és diplomata
Fő Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
2 730
5 430
Würzburg / Budapest
www.twitch.tv
V4 karakter
Roxy Trevisano
LV karakter
Bruno Fleming
V2 karakter
Blasius Kensington
Szerintem nem véletlenül választottak Thommasék csak olyan fizetési opciót, ami valamilyen telefonszámhoz, bankszámlaszámhoz köthetö. A palypallal is csak úgy lehet PP-t feltölteni, ha az egyenlegét feltöltöd pénzzel, vagy pedig kártyával töldöd fel az alkalmazáson kereszül a PP egyenlegedet. Semmi elönye nincs a PSC-nek valamint fennállnak a visszaélés veszélyei.

• Tetszik
Reactions: Jake

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 265
11 141
24
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Helyezhető.

• Tetszik
Reactions: Paki
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.