Paulo Dyablo [marco]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Whety Kevin

Újonc
2019. 05. 11.
9
3
V4 karakter
Paulo Dyablo
LV karakter
Eduard Vladimir
V2 karakter
Paulo Dyablo

logo.png

Panasztevő InGame neve:
Paulo Dyablo

Panaszra tett személy InGame neve:
Frank D Slowe,Ryan Montana

Panasz oka, leírása, kifejtése:
El kaptak,semmi illegál nem volt nállam,de a papirjaim az eladott kocsimban voltak.Mondtam hogy nincs nállam érvényes irat de ami le van járva azt odaadjam? Azt mondta az egyik rendőr,hogy nem kel,az már lejárt. Ott kaptam egy Ticketet (14.500 dollár , FEH,JNV,KSZTM,GV,SZIGH). Annyit tudni kell hogy csak a papirok nem voltak nállam. Azt mondták hogy ne menjek tovább kocsival. Ez az ügy Bank előtt történt. Nagy volt a forgalom, ezért át vittem a kocsim a másik oldalra és már amikor ki akartam szállni már ott voltak sokkolóval,és le sokkoltak.Be hoztak,arra hivatkoztak hogy semmi irat nincs nállam,és vezetek. Motoztak,, el kértek töllem mindent,oda adtam nekik még az iratokat is. Elméletileg hazudtam hogy iratok nincsenek nállam. Be vittek kaptam 300 percet,és minusz 82 ezer dollárt. 82 ezer dollár és a 14.500-as ticket az lassan már 100 ezer minusz. Nem rég kezdtem a szervert és már ekkora minuszból nagyon nehéz feljebb jutni,ami oktalan is,

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://imgur.com/a/QZUkAmq
file?//C?Program%20Files%20(x86)/MTA%20San%20Andreas%201.5/screenshots/mta-screen_2019-07-07_15-48-16.png

Megjegyzés:
Nagyon örülnék ha visza kapnám a pénzem,legalább annyit hogy ne legyek minuszba,mivel ez nagyon oktalan volt.

• Vicces
Reactions: szepeee és Bogyo

Marco

Bʀᴜʜʜ ✌✌??
2019. 01. 10.
1 032
2 227
Szombathely
V4 karakter
Casto Barraco
marco.png

Várom Frank D Slowe és Ryan Montana válaszát 24 órán belül!​
Illetve kérdeznék tőled Paulo, mi is a panaszod oka? Amit leírtál, IC ügy. Büntetni büntethetnek, hiszen már túllépted a négyes szintet.​

• Tetszik
Reactions: bale

Whety Kevin

Újonc
2019. 05. 11.
9
3
V4 karakter
Paulo Dyablo
LV karakter
Eduard Vladimir
V2 karakter
Paulo Dyablo
2x kaptam csekket elsőre 15 ezer másodjára 80 ezer úgy hogy semmit nem csináltam,és csak az irataim nem voltak rendben.Összegezve:Nincs iratom,és 100 ezres csekk. Kb ennyi a lényeg. Nem is menekültem,csak halgattam az utasitást.

Blaise.

ExGameAdmin 5
2019. 01. 10.
407
220
Debrecen
V4 karakter
Blaise_F_Curry
Cső.
TS-en mikor bejöttél hozzánk Taco már elmondta, hogy ez IC ügy.
Nem értem innentől kezdve miért nyitsz panaszkönyvet.
Bírósághoz tudsz fordulni ez ügyben.​

Whety Kevin

Újonc
2019. 05. 11.
9
3
V4 karakter
Paulo Dyablo
LV karakter
Eduard Vladimir
V2 karakter
Paulo Dyablo
Akkor is ez egy játék és 100 ezres csekkek egy 7-es szintünek,volt 6 ezrem öszesen és 2x ticketelnek meg a semmiért?

Whety Kevin

Újonc
2019. 05. 11.
9
3
V4 karakter
Paulo Dyablo
LV karakter
Eduard Vladimir
V2 karakter
Paulo Dyablo
300 perc és 100 ezer. Szerinted innen hogy fogom magam felküzdeni mert egyik pd-s ezt mondja a másik meg mást?

Whety Kevin

Újonc
2019. 05. 11.
9
3
V4 karakter
Paulo Dyablo
LV karakter
Eduard Vladimir
V2 karakter
Paulo Dyablo
És mi is került ezen 100 k -ba?
Papirok nem voltak csak.

russzo válasza:
2.) Tilos a dupla, tripla hozzászólás! Figyelmeztetést osztottam.

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

Taco

Pötyögtető
2019. 01. 10.
480
797
22
V4 karakter
roald fritjof
Cső, ez teljesen IC ügy, ahogy TS-en elmondtam.
Bejöttél TS-en, förtelmes stílust vágtál oda, PD-t elhordtad szép helyekre, majd ezek után PK-t is nyitsz? Érdekes.
Dupla-Tripla HSZ-eket meg hanyagold.​

• Hűha
Reactions: Csabi

Whety Kevin

Újonc
2019. 05. 11.
9
3
V4 karakter
Paulo Dyablo
LV karakter
Eduard Vladimir
V2 karakter
Paulo Dyablo
Tessék? Bejöttél TS-en, förtelmes stílust vágtál oda, PD-t elhordtad szép helyekre. Én semmi csúnyát nem mondtam maximum picit meg emeltem a hangnemet és te erre ki húztál. Semminek nem mondtam el egy PD-st se és egy admint se.

Marco

Bʀᴜʜʜ ✌✌??
2019. 01. 10.
1 032
2 227
Szombathely
V4 karakter
Casto Barraco
marco.png

Kedves Paulo. Az általad említett panasz IC ügy. Azért kaptál plussz büntetést, mivel megtagadtad az utasításukat.
Ezekkel a bíróságot tudod keresni.
A panasz jogtalan, helyezhető.

• Tetszik
Reactions: bale
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.