- 2019. 05. 11.
- 9
- 3
- V4 karakter
- Paulo Dyablo
- LV karakter
- Eduard Vladimir
- V2 karakter
- Paulo Dyablo
Panasztevő InGame neve:
► Paulo Dyablo ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Frank D Slowe,Ryan Montana ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► El kaptak,semmi illegál nem volt nállam,de a papirjaim az eladott kocsimban voltak.Mondtam hogy nincs nállam érvényes irat de ami le van járva azt odaadjam? Azt mondta az egyik rendőr,hogy nem kel,az már lejárt. Ott kaptam egy Ticketet (14.500 dollár , FEH,JNV,KSZTM,GV,SZIGH). Annyit tudni kell hogy csak a papirok nem voltak nállam. Azt mondták hogy ne menjek tovább kocsival. Ez az ügy Bank előtt történt. Nagy volt a forgalom, ezért át vittem a kocsim a másik oldalra és már amikor ki akartam szállni már ott voltak sokkolóval,és le sokkoltak.Be hoztak,arra hivatkoztak hogy semmi irat nincs nállam,és vezetek. Motoztak,, el kértek töllem mindent,oda adtam nekik még az iratokat is. Elméletileg hazudtam hogy iratok nincsenek nállam. Be vittek kaptam 300 percet,és minusz 82 ezer dollárt. 82 ezer dollár és a 14.500-as ticket az lassan már 100 ezer minusz. Nem rég kezdtem a szervert és már ekkora minuszból nagyon nehéz feljebb jutni,ami oktalan is, ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► https://imgur.com/a/QZUkAmq
file?//C?Program%20Files%20(x86)/MTA%20San%20Andreas%201.5/screenshots/mta-screen_2019-07-07_15-48-16.png ◄
Megjegyzés:
► Nagyon örülnék ha visza kapnám a pénzem,legalább annyit hogy ne legyek minuszba,mivel ez nagyon oktalan volt. ◄