Paulo Barreto jelentkezése a Nemzeti Adó és Vámhivatal kötelékébe.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Botee

Barangoló
2019. 01. 18.
108
14
24
V4 karakter
John Gengxin
LV karakter
Rodney Baldwin
nav_logo_tsre.png

I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Neved:
~ Botond ~

[#2] Korod:
~ 19 ~

[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ 16751 percem van, sajnos kénytelen voltam egy 2-3 hónapos kihagyást tenni, mivel voltak az életembe nagyobb prioritással rendelkező dolgok és csak mostanában tudtam visszatérni. ~

[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~ https://imgur.com/a/FPBtN47 ~

[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Jelenleg keresem a helyemet a szerveren, próbálok visszailleszkedni a játékos társadalom közé és úgy gondolom, hogy ebben a frakcióban tudom legjobban kamatoztatni a tudásomat. ~

[#6] Miért téged válasszunk?
~ Úgy érzem ez a kérdés eléggé személyiségtől függ. Én nem vagyok ennyire önimádó, hogy kiemeljem magam, de ha nagyon kellene érett gondolkodásomat és pozitív hozzáállásomat emelném ki ~

[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ Botond vagyok 19 éves átlagos pesti embernek vallom magam akinek napi rutinjai közé tartozik a barátokkal való találkozás. Számomra sokat jelent a csapatmunka mivel így könnyebben és egyszerűbben érhetjük el a végkimenetelt. Jelenleg technikumra járok ezért vannak olyan napok amikor nem közelítem meg az iskola területét főleg a mostani viszonyok miatt. Ilyenkor például itthon játszok vagy haverokkal autót "szerelünk" vagy cruisingolunk vácin. Számomra eléggé fontos a magas inteligencia szint, sokszor nem jövök ki jól azokkal az emberekkel akinek a józan paraszti esze is hiányzik. Célom a jövőre nézve egy olyan munka amit hobbinak tudok tekinteni. Nem vagyok egy érdekes ember, de a társaság illetve a kölcsönös tiszteletadás a legjobbat hozza ki belőlem illetve a munkámból ~

II. PARAGRAFUS
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Jelentkező neve:
~ Paulo Barreto ~

[#2] Születési helye, ideje:
~ Los Santos, 1995.09.22 ~

[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ Határok,vámok ellenörzése,adók megfelelő kezelése, cégek adatainak tárolása és adóztatása ~

[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Előszőr is megaphone segítségével felhívom az elöttem haladó jármű figyelmét, hogy húzodjon le igazoltatás céljából. Miután az igazolandó jármű sofőrje leállította járműve motorját kiszállok, odamegyek hozzá napszaknak megfelelően köszönök neki. A Köszönésbe említem a vezetéknevemet illetve a jelvényszámomat. Ezután elkérem a jogosítványt, személyiséget azonosító igazolványt valamint a forgalmi engedélyt. Mután ezeket átadta és leelőriztem, a csomagtartó felé veszem az irányt és leellenőrzöm, hogy van eü a csomagtartóban. Ha minden rendbe van akkor visszaadom amiket elkértem és elköszönök tőle, de ha valami nem tiszta akkor a BTK szerint szankcionálom az illetőt ~

[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Édesapám régen a szervezetnél szolgált, de mára már nyugdíjba vonult ~

[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Most végeztem el a rendészeti szakközép iskolát és szeretnék a szakmámba elhelyzekedni ~

[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ San Fierro illetve a környező falvak és kisebb városok ~

[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Amikor úgy érzem, hogy az én illetve társam valamit a helyszínen tartózkodó civilek testi épsége veszélybe van. ~

[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ Paulo Barreto vagyok 1995-ben Los Santosba. Édesapám a Nemzeti Adó és Vámhivatalnál szolgált édesanyám pedig háztartásbeli. Édesapám sokszor bevitt a munkahelyére ezért hhamar beleláthattam a munkájába. Általános iskola elvégzése után egy rendészeti szakközép iskolába jelentkeztem ahova sikeresen felvettek. Miután elvégeztem az iskolát próbáltam a szakmámba elhelyezkedni, de előszőr sajnos nem sikerült ezért egy közeli kisboltba kényszerültem dolgozni mint kasszás. Mindig is apám nyomdokába akartam lépni, hisz tudtam, hogy így tudom őt a legbüszkébbé tenni. Egyszer a munkahelyemen jött egy újság szállítmány és a főcímlapon a következő szerepelt: A Nemzeti Adó és Vámhivatal megnyitotta kaput a jelentkezni vágyók elött. Miután ezt elolvastam egyből írtam is a jelentkezésemet amit most egyben most olvasnak. ~

Randy Henderson

Zöldfülű
2019. 04. 16.
152
128
27
V4 karakter
Randy Henderson
LV karakter
-
V2 karakter
Randy Henderson
Elfogadva! Keress fel egy leadert TS en a továbbiakért!

Randy Henderson - Vezérezredes

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.