Paul Sandler --> Kitty Brooks [Dini]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

cityday00

Újonc
2019. 01. 12.
36
15
V4 karakter
Paul Sandler
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Paul Sandler

Panaszra tett személy InGame neve:
Kitty Brooks

Panasz oka, leírása, kifejtése:
50 ezer feletti átverés (gyanúja)

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Sziasztok. Igazából csak azért nyitom a PK-t, hogy meg tudjuk ezt beszélni végre, mert úgy gondolom türelemmel vártam az érintett jelentkezését hiába. Történt, hogy eladtam egy kocsit, amiért cserébe Kitty adott egy másik kocsit illetve megbeszéltük, hogy 7 millió dollárt rádob. A szokásos forgatókönyv, hogy nincs nála a pénz ugorjunk el a bankhoz és akkor derült ki, hogy nincs is meg a 7millió dolláros összeg (amit amúgy nem is teljesen értek..), viszont odaadja az 5milliót, ami meg van és kér kölcsön 2milliót, ami kevesebb mint egy óra és a kezemben lesz. Ez olvasható is a logok között, hol IC, hol OOC megbeszélve. Még Discordon is jelöljem be, hogy semmiképp ne menjen félre semmi. Azóta nem érlek el sajnos, a kevesebb, mint egy óra bőven letelt, elfogyott a türelem, legyen hivatalosabb úton megbeszélve ez, mert nincs értelme üldözni egymást. Nem rosszindulatból nyitottam a PK-t, de ha én tartozok valakinek, akkor legalább egy mondatot írok, hogy "Szia. Holnap ekkor és ekkor találkozzunk és rendezzük le". Köszi szépen, remélem minden gond nélkül rendezni tudjuk ezt.

Moderátor által szerkesztve, ekkor:
  • Szomorú
Reactions: VZcond01

Dini

no mercy
2021. 09. 04.
730
1 723
V4 karakter
finley.horton
LV karakter
finley.horton
A szerver semmilyen szinten nem vállal felelősséget két játékos közti egyéb megállapodásban (adásvételin kívüli).

Az, hogy te belementél abba, hogy később megkapod a maradék pénzt az szimplán a te felelősséged, a fentebb beillesztett szabálypont alapján jogtalan a panasz.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.