Panasztevő InGame neve:
► Paul Sandler ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Kitty Brooks ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► 50 ezer feletti átverés (gyanúja) ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► ◄
Megjegyzés:
► Sziasztok. Igazából csak azért nyitom a PK-t, hogy meg tudjuk ezt beszélni végre, mert úgy gondolom türelemmel vártam az érintett jelentkezését hiába. Történt, hogy eladtam egy kocsit, amiért cserébe Kitty adott egy másik kocsit illetve megbeszéltük, hogy 7 millió dollárt rádob. A szokásos forgatókönyv, hogy nincs nála a pénz ugorjunk el a bankhoz és akkor derült ki, hogy nincs is meg a 7millió dolláros összeg (amit amúgy nem is teljesen értek..), viszont odaadja az 5milliót, ami meg van és kér kölcsön 2milliót, ami kevesebb mint egy óra és a kezemben lesz. Ez olvasható is a logok között, hol IC, hol OOC megbeszélve. Még Discordon is jelöljem be, hogy semmiképp ne menjen félre semmi. Azóta nem érlek el sajnos, a kevesebb, mint egy óra bőven letelt, elfogyott a türelem, legyen hivatalosabb úton megbeszélve ez, mert nincs értelme üldözni egymást. Nem rosszindulatból nyitottam a PK-t, de ha én tartozok valakinek, akkor legalább egy mondatot írok, hogy "Szia. Holnap ekkor és ekkor találkozzunk és rendezzük le". Köszi szépen, remélem minden gond nélkül rendezni tudjuk ezt. ◄
Moderátor által szerkesztve, ekkor: