Elutasítva Paul Saitchel - Norby

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Qwertz202

Barangoló
2019. 02. 12.
107
62
V4 karakter
Joachim Biermann
LV karakter
Paul Saitchel
V2 karakter
Pamela Sanchez
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
< Paul Saitchel >

Kitiltás időpontja:
<
2021. 05. 22. 18:46 >

Kitiltás időtartama:
<
Örök >

Admin neve, aki kitiltott:
<
Norby >

A kitiltás indoka:
<
Vagyonátruházás >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Hali, habár nem látok sok esélyt a feloldására úgy véltem egy próbát megér. Butaságot követtem el anno... Egy közelebbi haverom adott még nekem 3 autót a gyüjteményebe, s mivel gyüjtöttem őket természetesen nem mondtam neki nemet a dologra. Nem is voltak nagy értékű kocsik így nem hittem hogy bármi baj lehetne belőle. Az igazi ok amiért ub kérnék.. Többször is megpróbáltam más szervereken játszani, de sehol se tudtam olyan jól érezni magam mint az itt eltöltött idő alatt. Bármikor szóba jönnek az rp szerverek az itteni illegál fkban töltött időkön nosztalgiázunk. Minden haverom ki még mtazik lv tevékenykedik. Nem kevés játékidőm van a szerveren, az alatt 1-2 jailem volt, azok is olyan apróságok amiért nem is feltétlen kellett volna. Ami végűl a lényeg lenne, nagyon hiányzik az itt eltöltött idő, a haverokkal közös játék... megbántam és szeretnék ismét e közösség része lenni. Remélem elfogadásra kerűl és gazdagíthatom az élményeket amit a szerveren szereztem. Amennyiben mégis elutasításra kerűlne, köszönöm azért az elolvasásra fordított időt.
Tudomásom szerint Norby már nem az admin közösség része, így szeretettel várom bármely admin bírálatát.
>

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.