Paul Peterson UNBAN kérelme Shifty-nek [FA/SA]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Lajoskaa

Újonc
2019. 01. 16.
32
15
V4 karakter
Paul Peterson
LV karakter
Randy Butch
V2 karakter
Paul Peterson
dadsa
zoldlogo.png

Neved:
< Paul Peterson >

A ban időpontja:
< 2019/02/15 23:09:54 >

A ban időtartama:
< Végleges >

Neve, aki bannolt:
< Shifty >

A ban oka:
< Farmmal való átverés >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Hello megpróbálom hogy hátha most valamelyik főadmin megkenyeznekem mivel egy hibát követem el mielött gondolkodtam volna.Szeretnék már nagyon vissza menni játszani mivel már 2 hónapja bannolva vagyok. És tényleg öszintén nagyon sajnálom amit tettem Remélem kaphatok egy esélyt hogy bebizonyitsam hogy csak ez egy egyszeri hiba volt amit nagyon nem kellet volna meglépnem Ezt tudom azzal "bizonyitani" hogy BAN elöti életembe is csak 1 jailom volt az is rég és már megbántam UCP: https://kepkuldes.com/image/6iHHJd .Már nagyon szivesen mennék vissza a szervere játszani és RP-znénk jókat IC-OOC-s haverokkal akik ugy szintém várnak.Vissza és most is ök buzditótak hogy megpróbálkozzak ezzel az UB-val és réménykedem, hogy esetlegesen elfogadják. Vagy ha nem akkor hátha lehetne egy alternatíva esetleg Pl. Karakter Nullázás hogy ne legyen számomra haszon abból hogy átvertem egy játékost. Vagy esetleg AdminJail és az átvert pénz összeg elvétele. Szóval nagyon megbántam és remélem kapok egy esélyt és ha megkapnám az esélyt nagyon "vigyáznék rá". >

Utoljára szerkesztve:

Spinak

Fórum Császár
Very Important Person
2019. 01. 06.
1 936
918
Budapest
V4 karakter
Roger Sean
LV karakter
Roger Sean
V2 karakter
Roger Sean
Nincsen UnBan.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.