TeamSpeak 3 neved:
< Paul Newmann >
UID-d:
< [I]FJVMh2IbUKOv/nO7ultpu4mSCcE=[/I] >
Bann pontos időpontja:
< [I]2020-06-10 17:12:31[/I] >
Bann pontos indoka:
< [I]Főadmin, admin smod hülyének nézése-Ferka [/I] >
Aki bannolt:
< [I]Ferka[/I] >
Amiért unbant szeretnél kapni:
< Sziasztok! Jelenleg ez a 3. unban kérelmem, amelyet már az előzőhöz képest picit később írtam meg. Unban kérelmemet azért szeretném megkapni, mivel szeretnék aktívan részt venni újra a szerver életébe, amelyhez egyik nagyon fontos eleme a TeamSpeak 3 szerveren való fentlét is. Rengeted új lehetőséget, új feladatokat és új embereket szeretnék még megismerni a szerveren és remélem lehetőségem még lesz hozzá. :) >
Megjegyzés:
< Előzö kérelmemnél @Ferka megírtad, hogy kb. február körül kapnám meg az esélyt. Azóta eltelt bő 3 hónap lassan és úgy vélem a bannomtól számított idő alatt (5 hónapja kb.) volt időm elég sokat gondolkodnom, hogy mit tettem. Amit tettem nem volt szép tőlem, és röstelem is magam érte. Fiatal voltam, és tudom most is az vagyok még ez idő alatt sokat nem öregettem, de teljesen átgondoltam amiket tettem. Croxo sajnálom, hogy félre probáltalak vezetni, bepánikoltam, hogy kitiltasz mindenhonnan, és probáltam menteni magam, ami nem volt szép tőlem, őszintének kellet volna lennem, és nem kitalálni azt, hogy másnak akartam írni valamit, hogy ilyent írtam egyáltalán. Rosszkor voltam rossz helyen és rosszul esett, hogy rajtam is csattant az ostor. De igazad volt, és ez idő alatt sokat gondolkodtam és úgy vélem újra egy értékes tagja tudok lenni a SeeMTA társaságának. Köszönöm, hogy elolvastátok és remélem kapok esélyt a bizonyításra. >