- 2022. 07. 03.
- 9
- 1
- V4 karakter
- Norise Menzie
- LV karakter
- Paul James
Neved:
< Paul James >
Kitiltás időpontja:
< 2022-07-09 01:43:01 >
Kitiltás időtartama:
< 2023-07-04 01:43:01 >
Admin neve, aki kitiltott:
< Unu >
A kitiltás indoka:
< Súlyos NonRp >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
Tisztelt Seemta Moderációs Csapat!
Nevem Mészáros Sándor, és szeretném először is elnézést kérni a szabályainak megsértése miatt. Tisztában vagyok azzal, hogy hibáztam, és nagyon sajnálom, hogy megsértettem a seemta közösségi irányelveit. Az eset pontos körülményeit megértem, és elismerem, hogy cselekedetem sértette az Önök szigorú szabályait. Az én részemről ez egy tanulságos tapasztalat volt, és megígérem, hogy figyelmesebben fogok eljárni a jövőben, és tiszteletben tartom az Önök előírásait. Azért fordulok Önökhöz, hogy kérelmezzem a tiltás feloldását és visszakerüljek a seemta közösségébe. Szeretném hangsúlyozni, hogy az én szándékom nem volt semmiféle rosszindulat vagy szándékos szabálysértés. Elkövettem egy hibát, és megértettem a következményeit. A Seemta közössége számomra nagyon fontos, és szeretnék újra aktív résztvevője lenni annak. Megígérem, hogy szigorúan betartom az Önök előírásait és szabályait. Azt is vállalom, hogy segítek a közösség rendjének fenntartásában és pozitív hozzájárulást teszek a seemta élményéhez. Nagyon köszönöm, hogy elolvasták a kérelmemet, és megfontolják a tiltás feloldását. Éppen kilenc hónapja vagyok kitiltva a szerverről és szerintem ez idő alatt nagyon sokat változtam. Nagyon várom, hogy visszatérhessek a Seemta közösségébe, és tanuljak a hibáimból.
Tisztelettel: Mészáros Sándor
2023.06.06