Elutasítva Paul Ferra - Tomi

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Panza

Újonc
2019. 01. 27.
11
12
24
V4 karakter
Paul ferra
LV karakter
Herald Kazuko
zoldlogo.png

Neved:
< Paul Ferra >

A ban időpontja:
< 2018/10/28 >

A ban időtartama:
< 2030/12/31 >

Neve, aki bannolt:
< Tomi >

A ban oka:
< PP-s itemmel való áttverés(Mesterköny"Auto") >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Sziasztok.!Lassan egy éve hogy kilettem bannolval!Kezdő voltam rp-be meg szinte icc-occ keverésbe de adminok segitettek elmagyarázni miis az a icc-occ keverés stb de nem is ez a lényeg!Akkoriba mint mondtam nem értettem miis az a Pps-ittemel való áttverést igyhát hirdettem egyet hogy kocsimat cserélem fegyvere oda jött egy játékos én ekkor mondtam neki hogy pár perc jövök mondta oké és ő áttadta a fegyvert mikor még nem is kértem tőle ezután modtam neki pár perc mert hivtak "szüleim" de én akkor nem láttam hogy áttadta és én leléptem mert elkellet mennem majd csak ezzután derült ki hogy én azzal az indokkal kikerültem a szerveről hogy én áttvertem "pps ittemel"mikor még azt nemtudtam megkülönböztettni miaz a pps ittem!Én ekkor irtam egy Ubot itt fórumon neki hogy ez egy félreértés De ő ezt válaszolta UB-BA hogy keres fel később mert még korai!Én kerestem már ts en meg ahol elérhető de azzután kaptam választ hogy már nem admin!Kérlek bocsásatok meg nekem nem akkartam ilyen félreérést meg ilyen ügyet csinálni belőle ! Remélem Sikerül kapnom egy unbant ...Utóirat..Paul Ferra

Moderátor által szerkesztve, ekkor:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.