- 2019. 07. 24.
- 83
- 85
- 19
- V4 karakter
- Colin P Pawlowski
- LV karakter
- Paul Brown
- V2 karakter
- Colin P Pawlowski

~ [JELENTKEZÉSI LAP] ~
Néhány fontos dolog magadról:
[ 15 éves fiú vagyok, imádok a seemta szerverén játszani, az autók a mindenem, könnyen szerzek barátokat és szeretek és szoktam másokon segíteni. Autószerelőnek tanulok a Fáy András Közlekedésgépészeti Műszaki Szakgimnáziumban. Szeretek motorozni, mostmár közúton is mivel nemrég raktam le az AM kategóriás jogosítványt. Kedvenc autóm a Subatu impreza wrx sti, a szerveren is szeretnék egyszer szerezni egy ilyet. ]
Mióta játszol a szerveren?
[ 2019-07-31 és azóta 29093 percet öltem a játékba. (Volt egy nagyobb kihagyásom.) ]
Eddigi elért dolgok:
[ Amire a legbüszkébb vagyok az az hogy OKF-ben volt egy alosztályom. 30.000+ játszott perc. Meg a sok frakció, amit végigjártam. ]
Miért szeretnél a See Game Helpdesk tagja lenni?
[ Szeretnék feljutni adminokhoz, szeretném végigjárni ezt az utat és szeretnék másoknak segíteni. ]
Miért téged válasszunk?
[ Mert türelmes, jókedélyű, törekvő, jószándékú ember vagyok. Közösséget nem rombolok, nem vagyok idegesítő és tudok helyesen írni. ]
Mennyi időt tudnál szánni a feladataidra?
[ Amennyit csak fent vagyok a szerveren. (Főleg reggel.) ]
Naponta hány órát tudsz online lenni?
[ Online oktatás alatt sokat, amúgy hétköznap 3-4 órát hétvégén meg néha egész nap online vagyok. ]
Mit teszel,ha egy játékos nem akarja megérteni,hogy nem javítod meg az autóját?
[ Elmondom neki a feladatkörömet, hogy nem tudok autót javítani. Azutnán elmondom neki hogy admin tud autót javítani HA (és ezt kihangsúllyozom) van rá indoka. Ha meg nincs indoka akkor mondom neki hogy a 2 szerelőtelep közül választhat, és ha nem érti akkor leírom neki hogy hogy vontathatja be a kocsiját és hogy szereltetheti meg. ]
Hogyan mutatnád be egy kezdő játékosnak a szerelő rendszert?
[ Először is leírnám neki a nyitvatartási időket, és hogy ez azzal jár hogyha nyitvatartási időn kívül megy be szereltetni akkor dupla áron szerelik meg a kocsiját. Azután leírnám neki hogy a kocsik rangsorolva vannak ár szerint, tehát minél drágább a kocsija, annál drágább lesz a szereltetés. Meg a szerelőknek van vontatújuk és őket lehet kihíni a /call 222-222 vagy a /call 444-444 prancsal. De ha szerelőt hív akkor biztosítani kell a kocsiát olyan szempontból, hogy ha fel van borulva vagy vízbe van vagy olyan helyzetbe hogy a vontató nem tud rátolatni akkor ezesetben hívjon előtte egy admint és mondja meg neki hogy mondjuk a kocsija a vízbe van és szedje ki onnan. Azután írnám hogy 2 féle sáv van a sima meg a gyors/kijárat sáv. Erről annyit írnék hogy a gyors/kijárat sáv MINDEN ESETBEN 700.000 IC FT ha nyitva van az adott szerelő telep ha nem, a sima meg a kocsi bolti árához képest lesz x IC FT. És megmutatnám neki hogy hol található az SCCS és a Fix&Drive. Majd mesélnék a Casco-ról hogy az frakciók számára elérhető és az 75% kedvezményt ad szereltetésnél, szóval ne ijedjen meg ha 30.000-ért szereltet mondjuk egy rendőr. ]
Mi a 3 legfontosabb helyszín, amit megmutatnál egy kezdő játékosnak? Miért pont az?
[ Az első a városháza, mivel itt tud iratokat újjítani meg munkát felvenni. Utána a pláza, mert ott szinte minden megkapható meg karácsonykor ott szokott lenni a mikulás. Végül az autósiskola, mert ha szeretne legálisan játszani akkor ez fontos, és elmagyaráznám neki hogy kúrzormódban (m betű) rákattint a vizsgabisztosra, kifizeti az árát és már mehet is vizsgázni. ]
Mit teszel ha éppen egy RP közepén vagy, de egy kezdő játékosnak segítség kell?
[ Attól függ milyen RP, meg hogy milyen hosszú a válasz. Mert ha ír nekem valaki és mondjuk aranybankot rabolok éppen akkor közbe a fejembe megfogalmaznám a választ és egy óvatlan pillanatba (mondjuk ha menekülünk és nem én vezetek) leírnám neki az előre összeállított válaszomat. ]
Látsz egy NONRP-s hirdetést. Mi az első dolog amit teszel?
[ Mivel OOC utána van írva a játékos neve így kiderítem az ID-ét és írok neki hogy mit csinált rosszul, miért?, és hogyan csinálja legközelebb. ]
Voltál már jailbe? [UCP-s képet csatolj]
[ Voltam: https://imgur.com/gallery/QZL2tkt ]
Voltál már bannolva? [UCP-s képet csatolj]
[ Még nem voltam: https://imgur.com/gallery/eae2ifr ]
Utoljára szerkesztve: