- 2019. 01. 17.
- 81
- 11
- V4 karakter
- banned.exe
- LV karakter
- Elek Zoltán
- V2 karakter
- banned.exe
OOC
Neved?:
Ludányi Patrik
Korod?:
~ 15 éves vagyok, 16 éves leszek~
Játszott perc:
~1700 játszott perccel rendelkezem, idáig a v3-mas szerveren játszottam. ~
Volt-e már bannod?: (UCP)
Nem, https://imgur.com/riT10ij
Volt-e már jailed?: (UCP)
Nem, https://imgur.com/riT10ij
Miért szeretnél a frakció tagja lenni?: (100 szó)
~ Régóta megfog ez az RP és mindig is szerettem volna NAV-os a csapathoz tartozni, de idáig még egy szerveren sem sikerült, csak az ORFK. Érdekel,hogyan történik egy NAV-os hétköznapja és kipróbálnám ezt az "életformát".Szeretek csapatban dolgozni és élvezem is az így eltöltött órákat.Mindig is tetszett,ahogy egy igazoltatás zajlik,vagy egy üldözés, vagy egy határellenőrzés.Véleményem szerint,fontosak ezek a biztonsági dolgok,hogy a város biztonságba és rendbe legyen! ~
Miért téged válasszunk?: (70 szó)
~ Mert sok időt rá tudok szánni a frakcióra szeretek társaságban dolgozni, s némi tapasztalatom is van rendvédelmi frakciók terén. És mint mondottam,szeretek csapatban dolgozni és szerintem jó is vagyok ebben.Tisztelettudó és vicces srácnak tartom magam,ez is segíthet a beilleszkedésben.Szeretek megismerni új embereket,és velük együttműködni.Véleményem szerint tudnék a frakcióhoz hozzátenni,és ezzel erősíteni azt. ~
Mesélj magadról: (150 szó)
~ Patrik vagyok!15 éves vagyok! Fejér megyében, Székesfehérváron születtem 2003-ban! Székesfehérvár mellett élek egy kis városban! Székesfehérváron tanulok egy iskolában, egy kéttanítás nyelvű informatikai szakon!Jelenleg 9.-es(0.-os) vagyok. 18 angol órám van / hét, így nem kell olyan sokat tanulnom így van sok időm SeeMTA-zni. Tanulmányi eredményem 4-es 5-ös. Kedvenc játékom az MTA, azon belül a SeeMTA szerverei. Átlagos családban élek, 1 testvérem van. Van egy kis kutyám, akit nagyon szeretek ebből kifolyólag állat barát vagyok.Kedvenc idő töltésem a számítógépezés és foci. Barátkozó, megbízható típusú srác vagyok.Remélem össze jön ez frakció régóta ki szeretném próbálni a NAV-ot. Tömören ez vagyok én.~
IC
Neve:
~ Patrik S Neumann~
Születési éve:
~1996 ~
Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?:
~Rendet tartani a városban, Adó ügyek intézése(nyilvántartás,beszedés, visszatérítés). Igazoltatás. Cégek bejelentése. Határellenőrzés ~
Hogy végezne el egy igazoltatást?
~Megkülönbözető jelzést felkapcsolnám, majd az előttem lévőt felszólítanám, hogy húzódjon félre aztán pedig kiszállnék. Elkérném az iratait (Jogosítvány,forgalmi,személyi).Átnézném a kocsit, hogy minden előírásnak megfelel-e.(Elsősegély doboz) Aztán megnézném, hogy áll-e a sofőr alkohol befolyásoltság alatt. Ha minden rendben volt, tovább engedem, ha nem kiszabom rá megfelelő büntetést.
Csatoljon be a személyi igazolványáról egy képet:
https://imgur.com/w73zCgr ((ma este lesz a névváltásom))
Van-e ismertsége az állományba?:
~Nincs sajnos. ~
Miért pont önt válasszuk?
~ Szerintem azért válasszanak engem, mert tudok csapatban dolgozni, precíz vagyok, megpróbálom a rám kiszabott feladatot a lehető leghamarabb, de viszont legjobb tudásom szerint teljesíteni, s szolgáltam már az Országos RendőrFőkapitányság-nál. Ezek dolgok mellett kedves, megbízható, dolgos ember vagyok. ~
Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
Adó ügyek intézése, igazoltatás, határellenőrzés, cég bejelentés, segítség az üldözésben
Mikor használhat kényszerítő eszközt?
Amennyiben nem csinálja azokat a dolgokat amelyeket a kollégáim vagy én utasítottam neki. Vagy veszélyezteti a kollégáim,civilek vagy saját testi épségemet.
Mit csinál ha lövöldözésbe keveredik?
Fedezéket keresek. Kapcsolom az MDC-t ha kocsi közelébe vagyok. Ha nem akkor pedig, fedezékbe helyezésem után azonnal sürgősségi rádiózok(C0). Várom az egységeket és közbe megpróbálom feltartani őket.
Önéletrajz: (180 szó)
~ Patrik S Neumann Önéletrajza:
Neve: Patrik S Neumann
Születési hely, dátum: Los Santos, 1996.07.03
Anyja neve (leánykori): Emily Goldbert
Apja neve: Jackson S Neumann
Lakcím: 14 Winewood Street, Los Santos
Elérhetőség (Tel.): 387611895626
Végzett iskolák: Los Santos Primary School, San Fierro-i Policeman High School
Szakképesítések: Rendőr
Előző munkahelyei: Bolti eladó, Pincér
Informatikai tudás: Középszintű kezelése a Word, Excel és Powerpoint programnak.
Nyelvismeret: Angol B2 (középszintű angol nyelvvizsga)
Jogosítvány kategória: B
E-mail: PatrikS@seemail.com
A nevem Patrik S Neumann, 22 éves Los Santos-i lakos vagyok. 1996.07.03-án születtem a Los Santos-i kórházban. Átlagos családba születtem. 2 bátyám van, Todd S Neumann és David S Neumann. Teltek-múltak az évek, feljebb cseperedtem.7 éves voltam, mikor elkezdtem az Általános iskolai tanulmányaimat, a Los Santos Primary School-ban. Tanulmányi átlagom nem volt rossz, 4-es 5-ös, de persze mint mindenkinek nekem is folytak be rosszabb jegyek. Nyári szüneteimet az udvaron töltöttem, sportoltam, játszottam barátaimmal, testvéreimmel vagy segítettem édesapámnak. Sok sportot kipróbáltam biciklizést, kosarazást, úszást és még sok minden mást, de legjobban a foci tetszett így azt játszottam legtöbbet. Gyerekkoromban sok rendőrős filmet néztem, amik nagyon tetszettek. Ekkor döntöttem el, hogy rendőrnek tanulok tovább. Végül elérkezett a pályaválasztás. Én a San Fierro-i Policeman High School mellett döntöttem. Ahová sikeresen felvételt nyertem. Ebből kifolyólag kollégista lettem, amire nem mondanám azt, hogy rossz volt, csak más, mert nem minden nap találkoztam a szüleimmel. Az évek gyorsan elrepültek, aztán elérkezett a következő nagy kihívás az érettségi. Végül meg sikerült birkóznom a kihívással, és sikeres lett. Így hazatérhettem egy szakmával és egy érettségivel a kezemben. Miután elvégeztem véglegesen az iskolát, hazatértem. Nem sokkal hazatérésem után vállaltam munkát a helyi kis étteremben, de nem igazán tetszett, ezért 1-2 héten belül felmondtam és elmentem bolti eladónak. Majdan egyik nap arra keltem, mikor reggel megnéztem a telefonomat, hogy van egy eladó ház nem messze. Elmentem, megnéztem, sikerült közös megegyezésre jutnom az eladóval és megvettem. Ezzel elkezdődött számomra is a felnőtt élet. A mai napig is ott élek, persze elmegyek meglátogatni a szüleimet és testvéreimet minden héten, akik szerencsére jól vannak. Édesanyám és Édesapám nyugdíjas, a testvéreim pedig az állami taxi-nál dolgoznak. Felmondtam a boltnál, mert most már tényleg a szakmámhoz illő munkahelynél szeretnék dolgozni. Ezért szeretnék a Nemzeti Adó- és Vámhivatal tagja lenni. Tömören ez vagyok én. ~
Aláírás és dátum:
~ Patrik S Neumann 2019.03.04. ~
~ Patrik S Neumann 2019.03.04. ~
Utoljára szerkesztve: