Patrik Ferrante jelentkezése See Game Helpdesk adminsegéd jelentkezése

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Patex

Barangoló
2019. 01. 17.
81
11
V4 karakter
banned.exe
LV karakter
Elek Zoltán
V2 karakter
banned.exe

sgh.png

Jelentkezési lap

Mi a neved és Hány éves vagy?
<< Patrik a nevem és 15 éves vagyok >>

Jelenlegi Játszott perc?
<< 17600 percem van jelenleg >>

Account ID?
<< 178641 >>

Mi az SGH feladata?
<< Játékosok segítése, azokban a dolgokban amikben PM-be lehet segíteni.>>

Miért Szeretnél SGH tag lenni?
<< Hogy segíthessek a játékosokon. Ki szeretném próbálni milyen S.G.H adminsegédnek lenni. >>

Miért pont téged válaszunk?
<< Mert régóta RP-zek, régóta játszok a szerveren illetve sok időt tudok a szerveren tölteni, jelenleg is BMS-es vagyok. >>

Mennyi időt tudsz forditani az SGH-ra?
<< Iskola időben: 4-5 órát Hétvégén/szünet napokon: 7-8 órát, most lesznek az érettségis szünetek úgy, hogy most főleg sokat. >>

Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< https://imgur.com/MXqkiml Nem, le lettek beszélve >>

Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< https://imgur.com/MXqkiml 2-szer(lvl. 5 alatt) >>

Írj 3-3db negatív és pozítiv tulajdonságot magadról.
<< Pozitív tulajdonságok: Viccesnek tartom magam.
Megbízható vagyok.
Őszinte vagyok.
Negatív tulajdonságok: Könnyen barátkozok emberekkel.

Haragtartó vagyok.
Kiváncsi vagyok. >>

Szeretnél késöbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)?
<< Nem, nem szeretnék. >>

Mutass be egy választott munkát és magyarázd el hogy müködik?
<< Vidéki buszos munkát mutatnám be, mivel a kezdőknek/nem kezdőknek ez éri meg a legjobban.(Úgy mutatom be, hogy jelenleg az olvasó az akinek be kell mutatnom.
Először menj el a városházára(VH) és menj be a városházának annak a felébe amelyik előtt egy SeeMTA v3-as szobor pörög. Bemész és egyből szembe lesz egy öltönyös NPC. A "M" betű megnyomásával elő hozod az egeret és kattints az NPC-re. Előhoz egy panelt, nyomj rá a vidéki buszos munkára. Utána menj el a térképen egy sárga teherkocsival jelölt ikonhoz. Ha odaértél, látni fogsz egy kék CP-t. Menj bele, és nyomj rá, hogy "munkajármű lekérése". Ha ezeket a dolgokat megtetted, indulj el azon az út vonalon, amit a térkép mutat. Ha visszatértél, ugyanúgy menj bele a CP-be és most arra nyomj, hogy "munkajármű leadása". !FIGYELEM! Ne használd a munkajárművet magáncélra.(pl. ne menj vele farmot intézni. Vagy különben könnyen jail-be kerülthetsz.>>

Egy kezdőnek melyik 3 helyszínt mutatnád be ami szerinted fontos hogy tudjon?
<< Városháza(VH), mert ott tudja felvenni a munkákat.
Déli benzinkút , mert ott tud tankolni és ételt, italt venni.
ÁKK.(Állami Kereskedő Központ), mert ott kezdőként jó áron vehet jó kocsit és nincs térképen megjelölve. >>

Ha egy játékos rád ír hogy adj fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Válasz: Szia! Sajnos már a sok kihasználás/kihasználó miatt, már adminisztrátor se fog neked fixet adni. Én meg főleg nem mivel csak adminsegéd vagyok és csak azokban a dolgokban tudok segíteni, amelyekben PM-be lehet.>>

Szituáció kérdés következik, erre válaszolj legalább 3 mondatban:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia bebugoltam az autómba, segítenél?
<< Válasz: Szia! Légyszíves írj ezzel az üggyel egy adminisztrátornak, mert én csak adminsegéd vagyok és csak azokban a dolgokban tudok segíteni, amelyekben PM-be lehet. >>

Utoljára szerkesztve:

Elsil

Ex S.G.H. Vezető
2019. 01. 09.
463
99
V4 karakter
Ceroline Kearney
Szia,

Sajnáljuk, de a jelentkezési lapod nem nyerte el a tetszésünket. Ne csüggedj, legközelebb is lesz rá esélyed.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.