Elutasítva Patrick Woelders - FA/SA

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

zelx

Barangoló
2019. 01. 20.
104
28
18
Várdomb
V4 karakter
Beno Gavier
LV karakter
Patrick Woelders
V2 karakter
Cody Lorenzo
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
< Patrick Woelders a szerveren használt nevem jelenleg. >

Kitiltás időpontja:
<
2022. január 29. >

Kitiltás időtartama:
<
Örökös kitiltás - permament. >

Admin neve, aki kitiltott:
<
Edward volt Főadminisztrátor. >

A kitiltás indoka:
<
Köszönjük, hogy itt voltál, de a továbbiakban nem tartunk rád igényt. FőAdminak való hazugság, gerinctelenség. >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Tisztelettel köszöntöm a bíráló személyzeteket! 2022 januárjában kaptam örökös kitiltást a szerverről, sajnos egy elég csúnya indokkal. A szituáció egyszerű volt, gondolnám, hogy ezért nem lenne jogos örökös kitiltást kapnom. 29. - én délután folyamán felmentem Edwardhoz, hogy szeretnék vissza jelentkezni az S.G.H csapatához. Mivel az akkori emlékeim szerint teljesítettem 2021 környékén itt ilyen pozícióban. Sajnos bizonyíték hiányában nem tudtam alátámasztani, hogy valóban itt voltam, mivel az üggyel kapcsolatos képekkel nem rendelkeztem. Ez követően tájékoztatott, hogy ha lesz ilyen felvétel vár vissza engem, ha valóban voltam itt. Az üggyel kapcsolatos dolgokat lezártuk, másnap mentem volna fel játszani, és kitiltásban szerepeltem. Gondolom a hazudozás a NEM betöltött pozíció miatt volt, viszont emlékeim már nem voltak ezzel kapcsolatosan tiszták. Őszintén amiért szeretnék újból játszani, hogy nagyon sok ismerősöm átvándorolt ide, és komolyabb ésszel nem járkálnék fel ilyen indokokkal FőAdminhoz. Szeretnék újból játszani a szerveren. Előre is köszönöm, ha esetlegesen megtudjuk ezt beszélni, vagy oldani. >

Rowan

💎💎
Very Important Person
2019. 01. 10.
1 147
807
V4 karakter
Marcus Rowan
LV karakter
Marcus Rowan
Nincs unban.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.