Neved:
< Patrick Weolders >
Kitiltás időpontja:
< 2022. január 29. 01 óra, 15 perc. >
Kitiltás időtartama:
< Örökös kitiltás. >
Admin neve, aki kitiltott:
< Edward volt FőAdminisztrátor. >
A kitiltás indoka:
< Köszönjük, hogy itt voltál, de a továbbiakban nem tartunk rád igényt. Főadminnak való hazugság, gerinctelenség. >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
< Kezdjünk ez elejétől. Nem szeretnék hazudni jelenleg a csapatnak, így őszintén, már lassan felnőtt fejjel szeretném leírni a kérelmem indokát, avagy az eset leírását. 2022. január 29.-én felléptem a TeamSpeak3 szerverére (tslv.see-game.com) ahol pontosan felmentem a főadminisztrátor várakozójában, egy olyan céllal, hogy vissza szeretnék jönni a szerverre adminsegédként, mivel úgy emlékeztem, hogy a csapatnál voltam adminsegéd. Miután küldtem bizonyítékot, hogy valóban voltam itt, nem volt hihető a dolog, nem találtak a dokumentumban. Elgondolkoztam, és a végén jeleztem, hogy LV szerverén nem voltam még adminsegéd, össze kevertem egy olyan szerveren, ahol voltam már, és hasonló volt a konstrukciók. Jelenleg már így felnőtt fejjel eléggé gáz volt számomra, hogy nem tudtam igazat mondani, avagy hazudtam erről. Több mint 1 év eltelt, nagyon hiányzik a közösség, és a szerver, úgy gondolnám, tudnám teljesíteni a következő időkben pozitív hozzáálással a szervert. Biztosan tudom garantálni, hogy nem lesz többé ilyen hazudozás, nem gondoltam komolyan, este volt már, nem igazán tudtam hogy merre vagyok, mivel alkohol befolyása alatt is voltam. Lehetséges LV szervert említettem meg, viszont másnapra rá, elgondolkoztam tényleg, hogy nem ott sikerült betöltenem ilyen pozíciót. Előre is igazán köszönöm a pozitív, eredményes bírálatot, mivel szeretnék újból játszani a szerveren, és nagyon hiányzik egy ilyen kis hülyeségem miatt a szerver. Remélem újból a közösség tagja lehetek! További szép napot kívánok! >