Patrick Steele -> Pierre Niel [Alex]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

asmoky

fallen angel
2019. 01. 10.
3 408
7 938
21
V4 karakter
Patrick Steele
LV karakter
Patrick Mendoza
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
<
Patrick Steele >

Panaszra tett játékos neve:
<
Pierre Niel >

Panasz oka:
<
PP-s tuninggal való átverés >

Bizonyíték (kép, videó, log):
<
[2024-02-09 15:53:54] [Output] : Patrick Steele mondja: Ingyenes matrica lehetőség van rá ugye?
[2024-02-09 15:54:29] [Output] : Pierre Niel mondja: Igen
[2024-02-09 15:54:36] [Output] : Pierre Niel mondja: Rá tudod rakni te
KÉP
>

Megjegyzés:
<
@AlexLV -vel kezdtem intézni IG, csak lelépett a srác. >

Daymond

Újonc
2020. 11. 22.
66
48
V4 karakter
Arslan Koci
LV karakter
Sentair Escobar
Sziasztok! Pierre helyett fogok válaszolni a PK-ra.

- Ahogy a csatolt képen is látszik van egyedi paintjob a kocsiban. Én semmiféle paintjobot nem raktam a kocsira, ez látszik is rajta, mivel semmiféle módosítás nincs a kocsi kinézetén.

AlexLV

"I mean it"🐧
2019. 02. 16.
778
762
24
KSVRD
forum.see-game.com
V4 karakter
Reuben Sean
LV karakter
Valentino Sean
V2 karakter
Raul Moya
Értem, akkor miért mondja azt, hogy van rá ingyenesen felhelyezhető egyedi paintjob, amit a Home panelban is látni lehet, amennyiben elérhető rá.

• Tetszik
Reactions: szabigger

Daymond

Újonc
2020. 11. 22.
66
48
V4 karakter
Arslan Koci
LV karakter
Sentair Escobar
- Úgy vettem az autót, hogy volt rá egyedi paintjob lehetőség. Én ehhez nem nyúltam, nem raktam rá semmit se. Tudtommal nem lehet látni a home panelben, hogy van-e rá ingyenes paintjob lehetőség.

Utoljára szerkesztve:

asmoky

fallen angel
2019. 01. 10.
3 408
7 938
21
V4 karakter
Patrick Steele
LV karakter
Patrick Mendoza
Tisztán látod, hogy azt írja a home panel, hogy “Paintjob: egyedi”. Ez azt vonzza magával, hogy egyedi paintjob van rajta. Ha nem vagy biztos a dologban, ne mondd rá, hogy van rajta vagy sem. Tuningban egyébként meg lehet nézni, hogy van e lehetőség ingyen paintjobra vagy nincsen.

Daymond

Újonc
2020. 11. 22.
66
48
V4 karakter
Arslan Koci
LV karakter
Sentair Escobar
Bocsi, de nem tudtam hogyha az egyedi felirat van ott akkor már rajta van és nem lehet rá újat rakni, mivel a kocsin nincs semmiféle módosítás ezért mondtam hogy lehet rá ingyen rakni. A kommentedre reagálva pedig annyit szeretnék még hozzáfűzni, hogy te is tisztán láttad, hogy oda volt írva a "Paintjob: egyedi" szöveg. Én abban a hitben voltam, hogy ha egyedi van írva a dashboardban, akkor lehet rá ingyeneset rakni. Ebből kifolyólag ingyen lehetőség azokra a kocsikra volt amelyikeken volt PJ v4 előtt, onnantól kezdve nem lehetséges "ingyen pj lehetőséget" szerezni egy kocsira sem, hogyha már volt rajta egyszer egyedi, de javíts ki ha rosszul értelmeztem a dolgot. Annyi kérdésem lenne, hogyha te ennyire magabiztos vagy a dologban, akkor miért mentél bele így az üzletbe? (Feltételezem, hogy tudod, ha egyszer fel lett rakva rá egy egyedi onnantól kezdve nincs lehetőség ingyen PJ lehetőségre az adott kocsin) Egyébként meg, ha már tényleg nincs rajta ingyen lehetőség, meg tudjuk oldani a dolgot, vásárolok számodra névreszóló kuponpontot, vagy az én fiókomon lévőből rakok egy egyedi paintjobot a kocsira. Szerintem te is beleegyezel abba, hogy mindkettőnk részéről volt tudatlanság a paintjob rendszerrel kapcsolatban.

• Tetszik
Reactions: aszoka

asmoky

fallen angel
2019. 01. 10.
3 408
7 938
21
V4 karakter
Patrick Steele
LV karakter
Patrick Mendoza
Az adásvételi nem írta, hogy van rajta egyedi paintjob. Ismételten magamat tudom ismételni, hogy miért nem bizonyosodtál meg eladás előtt, hogy van-e rajta ilyen lehetőség? Direkt rákérdeztem eladás után is, hogy biztosan van-e rajta, Te akkor is állítottad, hogy igen. Forgalmit nem kaptam mellé amin láttam volna, hogy van-e vagy sem. A tényen nem változtat, hogy átvertél vele. Nem tudtam személy szerint, hogy a rajta levő fekete carbon mintás tető nem gyári az autón.
Innentől én Alex-re bízom a bírálatot.

Daymond

Újonc
2020. 11. 22.
66
48
V4 karakter
Arslan Koci
LV karakter
Sentair Escobar
Én is csak magamat tudom ismételni, az előző HSZ-ben leírtam. Illetve azt is leírtam, hogyan tudnánk megoldani az ügyet. Nem muszáj egyből kitiltani az embert, mindkettőnk részéről volt tudatlanság a rendszerrel kapcsolatban, nem tagadhatod le te sem... (Én sem tudtam, hogy a karbon tető nem gyári)

asmoky

fallen angel
2019. 01. 10.
3 408
7 938
21
V4 karakter
Patrick Steele
LV karakter
Patrick Mendoza
InGame jeleztem neki, hogy akkor megoldjuk. Erre 24 órát kapott, addig kérem ne zárjuk le a panaszkönyvet. Alexnek továbbítottam az SMS-ről a képeket.

@AlexLV megtörtént a kárpótlás, zárható.

Utoljára szerkesztve:

Daymond

Újonc
2020. 11. 22.
66
48
V4 karakter
Arslan Koci
LV karakter
Sentair Escobar
Megkapta a PP-t. @asmoky 3300 PP-t kaptál, ami akárhogy is számolom 900 Ponttal több, mint az egyedi paintjob, fizesd ki a többletet IG pénzben legyél szíves.

asmoky

fallen angel
2019. 01. 10.
3 408
7 938
21
V4 karakter
Patrick Steele
LV karakter
Patrick Mendoza
[SeeMTA]: Adtál Pierre Niel játékosnak 307 125 dollárt. (Adó: 7 875$)

• Tetszik
Reactions: Daymond

Daymond

Újonc
2020. 11. 22.
66
48
V4 karakter
Arslan Koci
LV karakter
Sentair Escobar
[SeeMTA]: Adtál Pierre Niel játékosnak 307 125 dollárt. (Adó: 7 875$)
Köszi szépen, szerintem így volt korrekt mindegyőnk részéről. Nem átverés volt a cél, még egyszer bocs a kellemetlenségért, mert ha tudom, hogy nem lehet rá pj-t rakni akkor nem mondom, legközelebb figyelek rá, ha ilyen adódik.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.