Bocsi, de nem tudtam hogyha az egyedi felirat van ott akkor már rajta van és nem lehet rá újat rakni, mivel a kocsin nincs semmiféle módosítás ezért mondtam hogy lehet rá ingyen rakni. A kommentedre reagálva pedig annyit szeretnék még hozzáfűzni, hogy te is tisztán láttad, hogy oda volt írva a "Paintjob: egyedi" szöveg. Én abban a hitben voltam, hogy ha egyedi van írva a dashboardban, akkor lehet rá ingyeneset rakni. Ebből kifolyólag ingyen lehetőség azokra a kocsikra volt amelyikeken volt PJ v4 előtt, onnantól kezdve nem lehetséges "ingyen pj lehetőséget" szerezni egy kocsira sem, hogyha már volt rajta egyszer egyedi, de javíts ki ha rosszul értelmeztem a dolgot. Annyi kérdésem lenne, hogyha te ennyire magabiztos vagy a dologban, akkor miért mentél bele így az üzletbe? (Feltételezem, hogy tudod, ha egyszer fel lett rakva rá egy egyedi onnantól kezdve nincs lehetőség ingyen PJ lehetőségre az adott kocsin) Egyébként meg, ha már tényleg nincs rajta ingyen lehetőség, meg tudjuk oldani a dolgot, vásárolok számodra névreszóló kuponpontot, vagy az én fiókomon lévőből rakok egy egyedi paintjobot a kocsira. Szerintem te is beleegyezel abba, hogy mindkettőnk részéről volt tudatlanság a paintjob rendszerrel kapcsolatban.