Elutasítva Patrick Smolen UnBan kérelme -------> Daniel

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

MrLeonidasz

Újonc
2019. 02. 19.
29
3
V4 karakter
Bryan Tendzen
LV karakter
Patrick Smolen
zoldlogo.png

Neved:
< Patrick Smolen >

A ban időpontja:
< 2019-06-10 20:46:56 >

A ban időtartama:
< 2030-12-31 13:12:12 >

Neve, aki bannolt:
< Daniel >

A ban oka:
< LVMS leaderek hülyének nézése/gerinctelenség >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Kedves Benett!
Már majdnem 1 éve történt a sajnálatos bannom. Nagyon sok idő eltelt azóta, átgondoltam a dolgokat és úgy gondolom megvátloztam, komolyabb ember lett belőlem. Szeretnék a barátaimmal újra RP-zni és ezt sajnos a többi SeeMTA szerver nekem nem tudja megadni. Az esetet már többször elmeséltem, bármikor szívesen felmegyek TS-re megbeszélni a dolgokat. Egy jailt is szívesen elfoganék az UnBan fejében, már az is megnyugtatna ha meghallanám a bejelentkezés hangját.
Üdv.: Patrick Smolen >

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: smolen

MrLeonidasz

Újonc
2019. 02. 19.
29
3
V4 karakter
Bryan Tendzen
LV karakter
Patrick Smolen
Miután bekerültem az LVMS-be, dolgoztam épp, majd kifagytam, és a szolgálati autóm ottmaradt az út közepén. Be lettem hívva az irodába, hogy miért maradt kint a kocsi. Már alapból ideges voltam, mert az elötti napokban nem lehetett elérni az LVMS Leadeket,pedig már fel voltam véve és ezért napokig nem tudtam dolgozni. Egy félreértés volt csak. Nem értettem hogy miről van szó mert közben egy kollégát is behívtak és kettőnkel beszéltek egyszerre. A beszélgetés közben hirtelen megjelent Daniel de semmit se mondott, ott álldogált. Mivel akkor elég rossz volt a gépem, ezért én a beszélgetés közben kifagytam, és mire vissza léptem volna, már megkaptam a bannt. Lehet hogy mondtam csúnya dolgokat, de én ilyenre egyáltalán nem emlékszem.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.