I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Neved:
~ Obrtal Patrick ~
[#2] Korod:
~ 17 éves vagyok, 2020 márciusában leszek 18. ~
[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ Az az igazság, hogy V3-rol jottem át ide játszani, kb 200 percem van ezzel az uj karakterrel, de megszeretném mutatni, hogy mennyire tudok rp-zni, és remélem erre kapok egy esélyt. ~
[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~ Nem voltam és nem is tervezem. ~
[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Kiszeretném probálni, milyen egy rendvédelmi frakcio tagjának lenni! ~
[#6] Miért téged válasszunk?
~ Mert nyugodt, udvarias ember vagyok. Nyugodtan beszélek, nem ordibálok, megfontolom a dolgokat és csak utánna cselekszem. ~
[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ Sziasztok! Patrick vagyok. Szlovákia déli részén élek egy falucskában. Nagy hobbijaim a gépezés, szeretek focizni, TV-t nézni, azon belul is focimeccseket. Egy félprofi CS:GO játékos voltam fél éve, de felhagytam vele, és már csak casualba SeeMTA-zok. Ennyi szerintem amit tudnék magamrol mondani így diohéjban. ~
II. PARAGRAFUS
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Jelentkező neve:
~ Patrick Russell ~
[#2] Születési helye, ideje:
~ Los Santos Korház, 1997.07.24 ~
[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ Határvédelem, átlépési informáciok felhasználása. San Fierro teruletén, Los Santoson kívuli rendfenntartás. ~
[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Felszólítanám a járműben ülő személyt, hogy húzódjon le az út szélére, majd állítsa le az autót. Ha ez megtörtént akkor kiszálnék, illendően bemutatkoznék, és az ablakhoz sétálnék.Elkérném az okmányait, személyi, jogosítvány, illetve az autó forgalmiját(Ha van az illetőnél fegyver akkor annak az engedélyét is). Ezek után ha fokozott ellenőrzés van akkor megkérném hogy szálljon ki, és átkutatnám a ruházatát, illetve megnézném hogy található e Egészségügyi [E.Ü] doboz a csomagtérben.Ha történne valami baj, akkor helyszíni bírságot állítanék ki rá, amit 30 napon belül be kell fizetnie, különben eljárás indul ellene. Ha mindennel végeztünk útjára engedjük. ~
[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Nincs ~
[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Egy nyugodt, magabiztos, feladatcentrikus személy vagyok, nagy célokkal. ~
[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ San Fierro a N.A.V hatásköre. Engedéllyel átlehet lépni a határt és átmenni Los Santos területére , [Határellenőrzés , Járőrözés , igazoltatás , Adó beszedés / ellenőrzése] . ~
[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Abban az esetben , ha a célszemély nem teljesíti többszörös felszólítás után sem a kéréseimet / parancsaimat , valamint akkor ha egy civilt , esetleg kollégámat / saját magamat megtámadják. ~
[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ Patrick Russell a becses nevem. 1997-ben születtem a Los Santos-i Medical Center-ben. Átlagos családban nőttem fel apuka anyuka mellett 2 évig. Szüleim 2 -3 éves koromban elváltak.Édes anyámmal folytattam életemet. Anyukám mindig is azt akarta , hogy rendőr legyek. 1899-ben Általános Iskolába kezdtem el járni. 4-es 5-ös átlagon végig vittem. Legnagyobb iskolai tapasztalatom az Egyetem. Általános Iskola után Rendvédelmi Gimánziumba / akadémiához jelentkeztem. Angol valamint Német érettségimet letettem.Rengeteget szeretek sportolni , futni , biciklizni , focizni és sorolhatnám , ez által rengeteg barátom is lett amelynek többségével még a mai napig is tartom a kapcsolatot.Édesanyámmal leköltöztünk Montgomery-be ahol Polgárőrségi munkát végeztem.Én máig is azt mondom ezeket voltak a legjobb éveim!kb olyan 2 év múlva leadtam a szolgálatot , annak okával ,hogy nem éltem meg a fizetéséből , és anyukámra egyre többet kellett figyelnem a szívbetegsége végett. Volt egy időszak amikor rászorulok lettünk , és napról napra dolgoznom kellett megállás nélkül. Össze gyűjtöttem egy kis pénzt és anyukámat idősek otthona féleségbe beírattam és ott vigyáztak rá. Egy Szállodában pincéredést vállaltam el , 3 és fél évig dolgoztam ott kb , indoka igazából az volt , hogy meguntam a munkát. Elmentem fuvarozónak , elektronikai cikkeket , és fagyasztott zöldségeket szállítmányoztam A-ból B pontba.Édesanyám 2010 nyarán elhunyt szívinfarktus be következményében. Édesanyám leánykor neve: Susanne Albert Édesapám neve: Peter Russell ~