Patrick Hoffermann - Mia M Mirzayev [Kroos]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2024. 07. 06.
12
30
V4 karakter
Patrick Hoffermann
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Patrick Hoffermann

Panaszra tett személy InGame neve:
Mia M Mirzayev

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Az eset közel egy hete történt, azért csak most irom ezt a pk-t, mert nem akartam ebből Miának semmilyen problémát, viszont nem tudom elérni sehogy sem.(Jelen pillanatban sem a szankció miatt irom meg ezt, csak hátha igy könyebben elérem, és meg tudunk egyezni. )

Szóval: Vettem Miától két autót, egy bugattit és egy P1-et, viszont mindkettőből hiányzik valami tuning. A bugattiból az egyedi backfire hiányzott, a P1-ből pedig 1 venom. Én ezt csak másnap vettem észre, ráadásul a bugattit majdnem eladtam egyedi bf-fel, mert én abban a tudatban voltam, hogy az van benne, az utolsó pillanatban tunt csak fel.
Amikor vásároltam a kocsit elég nagy felfordulás volt, BIZTOS vagyok benne, hogy Mia nem direkt vert át, nem is akarok neki ezzel rosszat, és semmilyen szankciót nem szeretném, hogy kapjon, ellenben azt szeretném, hogy azoknak a tuningoknak az árát megtéritse amik nem voltak a kocsikban, pedig kellett volna, hogy benne legyen.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Leszögezném mégegyszer a biztonság kedvéért, ez a pk nem azért készült, hogy én "kibasszak" Miával, 100%-ig biztos vagyok benne, hogy nem direkt vert át, egyszeruen nagy volt a felfordulás, 5 emberrel beszélt egyszerre és benézte a tuningokat. Nem akarom ,hogy bármilyen szankciót kapjon, viszont 1 hete történt már az eset, azóta nem sikerült elérni, ehhez kérném a segitségeteket.

• Imádom
Reactions: Vikii

Vikii

Újonc
2020. 05. 03.
45
71
V4 karakter
Mia M Mirzayev
V2 karakter
Lyra M Mirzayev
Haligali! 6 napon keresztül este 11- után értem haza, sajnos nem tudtam feljönni a szerverre. Fáradtság stb. Igen benéztem a tuningokat. Meg teljes káosz amikor 5-6 ember rád ír. Sajnos figyelmetlen voltam. Meg esik! Ma elintézzük. :) Bocsi még egyszer.

Kroos.

Zöldfülű
SzerverAdmin
v4
2020. 09. 30.
173
389
V4 karakter
Dean West
Örülök neki, hogy sikerül megbeszélni. Ha megtörtént a kárpótlás, írjatok a PK alá.

• Imádom
Reactions: Tomi72

Vikii

Újonc
2020. 05. 03.
45
71
V4 karakter
Mia M Mirzayev
V2 karakter
Lyra M Mirzayev
Meg történt a kárpótlás.

• Tetszik
Reactions: Almaa

Kroos.

Zöldfülű
SzerverAdmin
v4
2020. 09. 30.
173
389
V4 karakter
Dean West
Remek, köszönöm a gyors reagálást, korrektséget. Nem érzem szükségesnek a szankcionálást, legközelebb jobban figyelj oda @Vikii milyen felszereltség van az autódba. A panasz jogos, zárom.

• Tetszik
Reactions: Tomi72 és dani930
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.