- 2019. 04. 10.
- 59
- 74
Ahol van MINTA ott köteles vagy azt használni! A topik címére is figyelj oda, azt is megfelelően add meg! A BB kódolás szintúgy a minta része! Büntetés: 30 pont - Dijego
Déli Autóbérlő
Ügyintéző Jelentkezési Lap
((IC RÉSZ))
|Név|
<Patrick Grice>
|Telefonszám|
<38761188795531>
|Édesanyja leánykori neve|
<Elizabeth Taylor>
|Rendelkezik jogosítvánnyal? Ha igen, milyen kategóriában?|
<Igen, A és B kategóriással.>
|Miért pont önt válasszuk?|
<Mivel úgy gondolom, hogy aktív tagja tudnék lenni a cégnek és megfelelően tudok csapatban dolgozni valamint a kommunikációs készségem is a helyén van.>
|Önéletrajz /min.10 összefüggő mondat/|
<
A nevem Patrick Grice 1994 február 22-én születtem, Los Santos-ban. 8 éves koromtól sajnos anyukámmal éltem, de már egy ideje egyedül élek. Az általános iskolában kitűnő tanuló voltam. Amikor szakgimnáziumba kerültem apukám új munkát szerzett, így szinte sosem volt otthon. Akkoriban kezdtem el vezetni. Szabadidőmben egy közeli autóbontóban dolgoztam szinte ingyen. Az itt szerzett tapasztalat ráébresztett, hogy az autószerelés nem nekem való, sokkal élvezetesebbnek tartottam (és tartom is) a vezetést. Átjelentkeztem egy rendészeti iskolába. Az összes így összekuporgatott pénzem egy 1976-os BMW-be öltem. Miután az iskolából kikerültem a Rendőrséghez kerültem, ahol az altiszti vizsga teljesítése előtt leszereltek egy sérülés miatt. Itt realizálódott bennem újra a vezetés iránti szeretet és elkezdtem a hobbimnak élni. Vettem egy M5-ös BMW-t, és elkezdtem tuningolgatni, ahogy a pénzem engedte. Belekezdtem az autók vételébe, bérbe adásába, majd próbáltam keresni egy állást egy autóbérlőnél, hogy szerezzek itt is tapasztalatot.
>
((OOC rész))
|Mi a neved?|
<Szaby>
|Hány éves vagy?|
<16>
|Mennyi játszott perced van?|
<60000 körül>
|Mutatkozz be pár mondatban!|
<Szaby vagyok, egy faluban élek Pest megyében. Hobbim a motorozás, a foci és a gépezés. Van két testvérem, jelenleg hála isten a szüleimmel élek, nincs hiányom semmiben.>
|Rendelkezel Discord fiókkal és életképes mikrofonnal?|
<Mindkettővel, természetesen.>
|Heti szinten mennyi időt tudnál fordítani a bérlőre?|
<Szerintem 20 óra felett.>
|Megyjegyzés|
<Nincsen. >
Ügyintéző Jelentkezési Lap
((IC RÉSZ))
|Név|
<Patrick Grice>
|Telefonszám|
<38761188795531>
|Édesanyja leánykori neve|
<Elizabeth Taylor>
|Rendelkezik jogosítvánnyal? Ha igen, milyen kategóriában?|
<Igen, A és B kategóriással.>
|Miért pont önt válasszuk?|
<Mivel úgy gondolom, hogy aktív tagja tudnék lenni a cégnek és megfelelően tudok csapatban dolgozni valamint a kommunikációs készségem is a helyén van.>
|Önéletrajz /min.10 összefüggő mondat/|
<
A nevem Patrick Grice 1994 február 22-én születtem, Los Santos-ban. 8 éves koromtól sajnos anyukámmal éltem, de már egy ideje egyedül élek. Az általános iskolában kitűnő tanuló voltam. Amikor szakgimnáziumba kerültem apukám új munkát szerzett, így szinte sosem volt otthon. Akkoriban kezdtem el vezetni. Szabadidőmben egy közeli autóbontóban dolgoztam szinte ingyen. Az itt szerzett tapasztalat ráébresztett, hogy az autószerelés nem nekem való, sokkal élvezetesebbnek tartottam (és tartom is) a vezetést. Átjelentkeztem egy rendészeti iskolába. Az összes így összekuporgatott pénzem egy 1976-os BMW-be öltem. Miután az iskolából kikerültem a Rendőrséghez kerültem, ahol az altiszti vizsga teljesítése előtt leszereltek egy sérülés miatt. Itt realizálódott bennem újra a vezetés iránti szeretet és elkezdtem a hobbimnak élni. Vettem egy M5-ös BMW-t, és elkezdtem tuningolgatni, ahogy a pénzem engedte. Belekezdtem az autók vételébe, bérbe adásába, majd próbáltam keresni egy állást egy autóbérlőnél, hogy szerezzek itt is tapasztalatot.
>
((OOC rész))
|Mi a neved?|
<Szaby>
|Hány éves vagy?|
<16>
|Mennyi játszott perced van?|
<60000 körül>
|Mutatkozz be pár mondatban!|
<Szaby vagyok, egy faluban élek Pest megyében. Hobbim a motorozás, a foci és a gépezés. Van két testvérem, jelenleg hála isten a szüleimmel élek, nincs hiányom semmiben.>
|Rendelkezel Discord fiókkal és életképes mikrofonnal?|
<Mindkettővel, természetesen.>
|Heti szinten mennyi időt tudnál fordítani a bérlőre?|
<Szerintem 20 óra felett.>
|Megyjegyzés|
<Nincsen. >