Neved:
< Patrick Fuentes >
A ban időpontja:
< 2022/04/10 19:36:26 >
A ban időtartama:
< 2030/12/31 13:12:12 >
Neve, aki bannolt:
< Apoka >
A ban oka:
< Farmmal való átverés (65.000$) >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Egy újabb unban kérelemmel próbálkozok. Röviden az történt hogy hirdettem hogy kiadom a farmom, kaptam egy smst hogy egy ember ki akarja bérelni 2 hétre, eddig minden oké volt megállapodtunk 65.000$ amit ő helyszinen ki fizetett. Ezután egy héttel a farm lejárásáról nem kaptam értesitést, nekem is fura volt, de már ez előfordult velem hogy nem kaptam értesitést ezért odaveszett 5 napi munkám. A PK-t amit rám rakott az úriember arról le maradtam mivel annó még nem nézegettem a fórumot, igy semmilyen formában nem értesültem róla. Elég régen történt ez a incidens. Hibámból tanultam, mondjuk nem teljesen az én hibám miatt történt ez a dolog. Nagyon sajnálom hogy ez történt. Sajnos a Halloween event-ről le maradok de nem is ez a nagy gond, viszont remélem hogy a mikulás eventre majd feloldják a ban-om, mivel az a hangulat ami a szerveren történik mikulás event-kor az felejthetetlen. Ezekután hiányzik a közösség, a szerveren való eltöltött körülbelül 20.000 perc, a folyamatos RP-k, stb.... Ha netalántán nem kapok UB-t, azért meg szeretném köszönni hogy eltöltöttél annyi időt az életedből hogy elolvastad a kérelmem. >